30. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367951 Već neko vrijeme ga viđamo na klupi u prvom timu i u donekle vještački stvorenoj krizi napadača mogao bi dobiti šansu. Ako mu ne valja Guiu mogao bi razmisliti o njemu. Ove sezone briljira za mladi tim. Bio je izabran za najboljeg igrača PL2 za mjesec august, a danas je zabio 3 gola protiv juniora Benfike i to sve uprkos tome što ga diablo hvali. Roditelji su mu rođeni u Zimbabveu, a jedan je od mnogih igrača koje smo doveli iz Brightona. Fizički podsjeća na mladog Lukakua. 20.10.2007. Birmingham, Engleska 185 cm Napadač Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367952 Priznajem, kad sam vidio naslov teme, mislio sam da je neki indijski bot ipak probio antispam zaštitu i objavio neku spamersku temu. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367960 Gledao sam par klipova od ranije ovog malca. Ja bih mu dao šansu prije Džordža. Prijavi
1. oktobar 2025.1 god. comment_367999 Dobice mali sansu cim Georgea budu prodali, mora se nastaviti sa stancanjem pure profit igraca. Prijavi
17. januar17. jan comment_370272 On 9/30/2025 at 1:48 PM, reLo said: Priznajem, kad sam vidio naslov teme, mislio sam da je neki indijski bot ipak probio antispam zaštitu i objavio neku spamersku temu. Ja sam licno mislio da je neko otvorio temu za neku od igracica iz Chelsea Woman, jer je dobra picka pa da stavi slike ŠUMAIRA Prijavi
17. januar17. jan Autor comment_370279 Koliko ga god diablo hvalio nije još spreman za prvi tim. Arsenalovi su ga u onih par duela otresli kao da je od kartona. Neka ga još u mlađoj ekipi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.