Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Benfica (H) 30.09. ~ 21:00h

Istaknuti odgovori

Bojim se novog kiksa pogotovo sto je trenutno u i oko ekipe lose raspolozenje, imam osjecaj da i igraci i trener panicare i strah me novih individualnih gresaka i trenera i igraca.

Realno koliko god mi svi bili ljuti i razocarani zbog posljednjih rezultata, sezona je i dalje na pocetku, 1-2 pobjede i ponovo mozemo biti na pravom putu. 
Pobjeda protiv Benfice je vaznija od samo 3 boda, vazna je zbog samopouzdanja prije svega koje je u ovom trenutno poljuljano. Takodjer igramo protiv Liverpula za vikend i treba nam sto vise dobre energije pred taj mec. Pobjedom protiv Liverpula bi dosli na -2 boda i ponovo bi bili tu negdje.

Ne treba odustajati, ne treba navijati za poraze kako bi trener dobio otkaz, pogotovo sad kad su javno izasli sa podrskom prema Maresci. Par pobjeda i opet se moze dici euforija, opet mozemo napraviti prikljucak i sad pa sad se moze kolo srece okrenuti. Ali najvaznije je da veceras pobjedimo. 

Benfica uopste nije naivna ekipa i sigurno nisu nista slabiji od jednog Brightona ili Fulhama tako da nece ni protiv njih biti lako.

Neka nam je Bog na pomoći ovu a narednu utakmicu još više.

Večeras očekujem da odigramo bez crvenog kartona i bio bih zadovoljan da jedva uvaljamo 1 gol a da nekim čudom sačuvano našu mrežu. 

Mislim da smo prošli previše trenerskih smjena da znamo da ta podrška ne znači ništa. Naprotiv, čim se spominje nekakva podrška to je znak da podrške nema.

Ne navijam nikad protiv. Smatram da je jednostavnije da trener i igrači koji su tu preokrenu stvari. Ne navijam ni sada protiv, ali je od januara jasno da sa ovim trenerom budućnosti nikakve nema i da je bolje za klub da što prije spakuje kofere. Ne navijam protiv, ali se uopšte ne radujem novim utakmicama koje dolaze jer znam da će prilike biti nekako upropaštene.

Za večeras se nadam da ću vidjeti štopera na štoperu, beka na poziciji beka, veznjaka na poziciji veznjaka, krilo na poziciji krila, desetku na poziciji desetke i napadača na poziciji napadača. Znam da previše tražim i da ćemo gledati bravure sa lažnim devetkama, bekovima u sredini i Enza u napadu.

E vala trener je goli kurac, pa dokle vise da sere sa Jamesom, ovog Gusta svi pljuvali za vikend on ga stavi od prve minute.

Jako loše poluvrijeme, nadam se da ćemo izgubiti i ovu kako bi se ova agonija što prije završila.

Gusto i George igraju na dvije nebitne pozicije, u fazi napada kada smo George uopšte ne može da dođe ni u kakvu priliku da primi loptu, a kamoli šta više, Gusto je višak između Caiceda i Neta ili Bounanottea, znači  Neto i Caicedo na udaljenosti od 5-6 metara jedan od drugog a između ili odmah do njih Gusto samo gužvu pravi. Kada smo u fazi odbrane, ako nam uzmu loptu na 30-40 metara od njihovog gola Gusto je izvan svoje pozicije desnog beka i ostavlja ogroman prostora Chalobi da brani, George svakako nebitan u odbrani. 

Potpuno isti pristup igri, ista ideja kao i prošle dvije utakmice, kao i prije 3 mjeseca kao i prije godinu dana, apsolutno ništa novo, zato se nadam nizu poraza koji će okončati vladavinu ovog neznalice, idi kupi brod svome ocu pa zajedno pecajte ribe do smrti. 

Dobro je jedino sto vodimo. Ostalo sve vrlo slabo, imamo samo srece pa je Murinjo povukao igrace i ne da im slobode da nas napadnu inace bi opasno bilo. Mi tesko da mozemo uvezati 2 dobra poluvremena i rijesiti mec na vrijeme, tako da je u drugom i dalje sve otvoreno.

Da je pobijediti pa kako god. Vrlo bitno za ovu mladu ekipu je da upise pobjede u Ligi Sampiona. Mnogi igraci nam nisu nikad igrali ovo takmicenje.

Sramota od utakmice, ovakve utakmice ce zamazati oci a tonucemo sve dublje. 

Pobjeda bez sanse, autogol jedina sansa na utakmici.

Sramota.

Veoma slabo. Mnogo zavisimo od Palmera. Nemamo adekvatnu zamenu za njega. 

Najveci utisak su mi Garnaco i Gitens koji zajedno nijednom ali ama bas nijednom nisu uspeli da predriblaju dedica. Sprcanih 100 milku u nista. Genijalan prelazni rok. 

Jako bitna 3 boda. Drago mi je da su izdrzali do kraja i sacuvali prednost. Vidljiv je bio energetski pad u zadnjih 20tak minuta. Ni izmjenama se to nije uspjelo popraviti. Da je nekako izgurati do reprezentativne pauze, da se vrate neki igraci, da se neki mogu zamjeniti (prije svih Enzo) i vjerujem da ce to biti dosta bolje. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.