Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dario Essugo (Strasbourg)

Istaknuti odgovori

Nemam blage veze kakav je, ali kako sledeće sezone igramo LŠ, potreban nam je jedan igrač sigurno koji će da uskoči umesto ili pored Kaiseda

Da je Lavija zdrav i da je dostupan pa da ne brinemo, ali pošto to nije slučaj, dobro je što je doveden još jedan igrač. 

čitam nešto da je plaćen skoro 23m evra čime nastavljamo trend gomilanja transfera sa tim nekim prosekom

• 1 mjesec kasnije...

Mislim da sam i čitao negde da je bio dobar na pozajmici u Las palmasu akcenat igra u defanzivi...

mene je juče da ne pišem na dve teme oduševio i Kaisedo koji je ako se sećate u jednom momentu nekako uspeo da preseče loptu glavom se nešto bacio, neverovatno :hail:

iskreno ne verujem da će se Esugo nešto naigrati i onda ne znam kako će i napredovati, pošto kod Mareske Kaisedo mora da bude na terenu

Mora bit jer nije imao zamjene, sad će je (nadamo se, ako nastavi ovako) imati, pa će povremeno moć i predahnit. Isto se nadam i za Hata, jer pored Caiceda, Cucurella je drugi bez zamjene

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
2 hours ago, chiba said:

izgleda da se povredio sa mladom reprezentacijom

taman Lavija da uskoči na jednu utakmicu pa posle ovaj ponovo da glumi fikus na klupi

Sala na stranu to je problem. 

Caisedo i Enzo igraju u noci sa srijede na cetvrtak jedan protiv drugog. Chelsea vec u subotu ide na teren. Sad kad nemas ni tog Essuga ne znam ko ce izaci na teren i u kakvom stanju ce da izadje. 

Takodjer i Andrey Santos sa srijede na cetvrtak igra za Brazil. 

5 hours ago, Bari said:

Sala na stranu to je problem. 

Caisedo i Enzo igraju u noci sa srijede na cetvrtak jedan protiv drugog. Chelsea vec u subotu ide na teren. Sad kad nemas ni tog Essuga ne znam ko ce izaci na teren i u kakvom stanju ce da izadje. 

Takodjer i Andrey Santos sa srijede na cetvrtak igra za Brazil. 

Zanemariti ovo, Enzo nije ni otputovao za reprezentacijom, super vijesti da se malo odmori. Steta sto nije i Moi ostao u Londonu.

Steta za povredu bas u ovom momentu. Onako na momente u predsezoni mi je djelovao bas dobro, vidio se neki potencijal. Sigurno da bi mu se u narednom periodu ukazala prilika za minutazu.

Znaci svako malo nam neki igrac vrisne. Ja ne znam jel mene sjecanje vara, ali prije 10-15 godina nije bilo ovako. 

Kako se Lampard, Terry nisu povrjedjivali jebem ga. 

• 2 mjeseca kasnije...

‎🎙️ Enzo Maresca ahead of Arsenal [H] in the Premier League:

‎𝐎𝐧 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐧𝐞𝐰𝐬:

‎"Yes, Cole [Palmer] is available for both to play and to start].

‎"We are looking okay [after Barcelona). Dario Essugo also took part of the session this morning. which is good news too."

‎

Ovo mi je promaklo danas zbog vijesti o Palmeru. Eto i Essugo trenirao s ekipom, znaci mogao bi barem do januara biti spreman. Sigurno ce biti za njega prilike ako se fizicki spremi, jer je Lavia van stroja.

• 1 mjesec kasnije...
1 hour ago, reLo said:

r/chelseafc - (Kieran Gill) Liam Rosenior confirms Dario Essugo had a setback, explaining he slipped in training and will be sidelined for more than a month

Ne dao Allah da mu je neko slučajno klizeći uletio, poslao bi ga na ahiret.

ovo mora biti neka zajebancija ili mu je licno liam uletio klizeci. 

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • Adi mijenja naslov u #16 Dario Essugo
  • 4 sedmice kasnije...

Voleo bih da vidim da negde igra iz nedelje u nedelju, na pripremama mi je izgledao ok, bolji od prethodnih "talenata" koje smo pazarili i preprodavali

Mislim da neće za njega lično biti najbolje rešenje da ostane pošto je Kaisedo nedodirljiv trenutno

samo treba vodidi računa, nisu male pare u njega uložene, 20m evra plus neki kusur

verujemd da igra u nekom brajtonu ili lajpcigu da bi za dve sezone koštao tri puta više

Ja bi ovog odmah veceras gurnuo u vatru, da se vidi na cemu si s njim. Rizicno sigurno ali bez rizike nema velike nagrade. 

Ne znam sta se planira s njim, Sarr je poslan na posudbu i mislim da je tjt sto se posudbi tice (osim jos jedne u Strasbourg). Nece niko ponuditi za njega 30-40 mil a uopste nije djelovalo los u pno malo utakmica sto je igrao.

• Adi mijenja naslov u Dario Essugo (Strasbourg)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.