11. juni 2025.1 god. comment_365125 Nemam blage veze kakav je, ali kako sledeće sezone igramo LŠ, potreban nam je jedan igrač sigurno koji će da uskoči umesto ili pored Kaiseda Da je Lavija zdrav i da je dostupan pa da ne brinemo, ali pošto to nije slučaj, dobro je što je doveden još jedan igrač. čitam nešto da je plaćen skoro 23m evra čime nastavljamo trend gomilanja transfera sa tim nekim prosekom Prijavi
11. juni 2025.1 god. comment_365133 Bitno da smo doveli veznjaka a svi igrači iza njega koji igraju su rupa do rupe. Prijavi
9. august 2025.1 god. comment_366475 Mislim da sam i čitao negde da je bio dobar na pozajmici u Las palmasu akcenat igra u defanzivi... mene je juče da ne pišem na dve teme oduševio i Kaisedo koji je ako se sećate u jednom momentu nekako uspeo da preseče loptu glavom se nešto bacio, neverovatno iskreno ne verujem da će se Esugo nešto naigrati i onda ne znam kako će i napredovati, pošto kod Mareske Kaisedo mora da bude na terenu Prijavi
9. august 2025.1 god. comment_366481 Mora bit jer nije imao zamjene, sad će je (nadamo se, ako nastavi ovako) imati, pa će povremeno moć i predahnit. Isto se nadam i za Hata, jer pored Caiceda, Cucurella je drugi bez zamjene Prijavi
7. septembar 2025.1 god. comment_367315 izgleda da se povredio sa mladom reprezentacijom taman Lavija da uskoči na jednu utakmicu pa posle ovaj ponovo da glumi fikus na klupi Prijavi
7. septembar 2025.1 god. comment_367319 2 hours ago, chiba said: izgleda da se povredio sa mladom reprezentacijom taman Lavija da uskoči na jednu utakmicu pa posle ovaj ponovo da glumi fikus na klupi Sala na stranu to je problem. Caisedo i Enzo igraju u noci sa srijede na cetvrtak jedan protiv drugog. Chelsea vec u subotu ide na teren. Sad kad nemas ni tog Essuga ne znam ko ce izaci na teren i u kakvom stanju ce da izadje. Takodjer i Andrey Santos sa srijede na cetvrtak igra za Brazil. Prijavi
7. septembar 2025.1 god. comment_367325 5 hours ago, Bari said: Sala na stranu to je problem. Caisedo i Enzo igraju u noci sa srijede na cetvrtak jedan protiv drugog. Chelsea vec u subotu ide na teren. Sad kad nemas ni tog Essuga ne znam ko ce izaci na teren i u kakvom stanju ce da izadje. Takodjer i Andrey Santos sa srijede na cetvrtak igra za Brazil. Zanemariti ovo, Enzo nije ni otputovao za reprezentacijom, super vijesti da se malo odmori. Steta sto nije i Moi ostao u Londonu. Prijavi
9. septembar 2025.1 god. comment_367348 Steta za povredu bas u ovom momentu. Onako na momente u predsezoni mi je djelovao bas dobro, vidio se neki potencijal. Sigurno da bi mu se u narednom periodu ukazala prilika za minutazu. Prijavi
9. septembar 2025.1 god. comment_367351 Znaci svako malo nam neki igrac vrisne. Ja ne znam jel mene sjecanje vara, ali prije 10-15 godina nije bilo ovako. Kako se Lampard, Terry nisu povrjedjivali jebem ga. Prijavi
28. novembar 2025.28. nov comment_369044 🎙️ Enzo Maresca ahead of Arsenal [H] in the Premier League: 𝐎𝐧 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐧𝐞𝐰𝐬: "Yes, Cole [Palmer] is available for both to play and to start]. "We are looking okay [after Barcelona). Dario Essugo also took part of the session this morning. which is good news too." Ovo mi je promaklo danas zbog vijesti o Palmeru. Eto i Essugo trenirao s ekipom, znaci mogao bi barem do januara biti spreman. Sigurno ce biti za njega prilike ako se fizicki spremi, jer je Lavia van stroja. Prijavi
23. januar23. jan Autor comment_370422 Ne dao Allah da mu je neko slučajno klizeći uletio, poslao bi ga na ahiret. Prijavi
23. januar23. jan comment_370429 1 hour ago, reLo said: Ne dao Allah da mu je neko slučajno klizeći uletio, poslao bi ga na ahiret. ovo mora biti neka zajebancija ili mu je licno liam uletio klizeci. Prijavi
7. mart7. mar Popularna objava comment_371402 Vratio se nakon vise od pola godine i zaigrao prvi put za Celzi u Engleskoj. Prethodne minute mu bile na CWC. Solidna partija inace. Finu asistenciju je upisao. Treba ga vidjeti u Premiershipu i protiv jacih pa da donesemo neki sud. Prijavi
8. mart8. mar Autor comment_371406 Dok neko ne spomenu njegovo ime na kutiji, cijelo vrijeme sam mislio da je neki diablov pulen iz U-15. Obećava, stvarno je dobar bio. Prijavi
28. juli28. jul comment_373763 Moglo bi biti nesto od njega, bolje da on ostane a najbolji na treninzima (Lavia) ide Prijavi
24. august24. aug comment_374331 Voleo bih da vidim da negde igra iz nedelje u nedelju, na pripremama mi je izgledao ok, bolji od prethodnih "talenata" koje smo pazarili i preprodavali Mislim da neće za njega lično biti najbolje rešenje da ostane pošto je Kaisedo nedodirljiv trenutno samo treba vodidi računa, nisu male pare u njega uložene, 20m evra plus neki kusur verujemd da igra u nekom brajtonu ili lajpcigu da bi za dve sezone koštao tri puta više Prijavi
24. august24. aug comment_374358 Ja bi ovog odmah veceras gurnuo u vatru, da se vidi na cemu si s njim. Rizicno sigurno ali bez rizike nema velike nagrade. Ne znam sta se planira s njim, Sarr je poslan na posudbu i mislim da je tjt sto se posudbi tice (osim jos jedne u Strasbourg). Nece niko ponuditi za njega 30-40 mil a uopste nije djelovalo los u pno malo utakmica sto je igrao. Prijavi
25. august25. aug comment_374373 Dolazak Hendersona skroz nepotreban, samo će ovom uzimati minute ili će ga otjerati iz kluba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.