9. juni 2025.1 god. comment_365068 Verovatno naše sledeće pojačanje. iskreno se nadam da ćemo pogoditi sa njim, svaki upgrade u odnosu na Sančeza pozdravljam iako mi kvaliteti ovog čoveka nisu toliko poznati. Nikada nisam, niti ću kriviti golmana za poraz, smatram da je jako bitan deo tima ali bez dobrih saigrača i da daje najbolji na planeti, nije svemoguć, ali isto tako, smatram da ne sme da dozvoli sebi kao ono što gledamo kod Sančeza, da mu ispadi, greške, budu deo gotovo svakog meča, što na kraju dovede do toga, da više izbije bodove ekipin, nego što ih spasi. Ulazi u poslednju godinu ugovora, i za njega i za nas je Dan D uskoro. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365072 Razumio bih upravu da inače prave rezonske poteze pri dovođenju igrača, ali ostati sa sanchezom kao prvim golmanom radi 5 miliona funti mi je debilno. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365073 Ma gotovo je to za 18 miliona eura kao sto sam rekao negdje vec. Ovo samo bezveze seru novinari. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365075 Nisam nikako za njegov dolazak. Daleko vise sam za Dioga Costu. Prijavi
10. juni 2025.1 god. Popularna objava comment_365079 7 hours ago, diablo_bih said: Ma gotovo je to za 18 miliona eura kao sto sam rekao negdje vec. Ovo samo bezveze seru novinari. 6 hours ago, BT14 said: Ovo je logičan slijed događaja. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365080 Ma bezveze se cijenkaju oko par milijuna. Meni to izgleda ko da naši namjerno žele da transfer propadne (jer je star, od kad mi to dovodimo igrača od 29 godina?), ali žele da stvori slika da su pokušali da zadovolje medije/navijače/Marescu, evo probali smo dovest iskusnijeg igrača ali ne ide. Ne znam kako drugačije objasniti cjenkanje oko 2M, ako ga stvarno želiš daš tih pišljivih 20M i kraj priče Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365081 Ako potpišu Maignana, dao bih njega, Sancheza, Petrovića i Jorgensena za Dioga Costu ili Kobela. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365085 26 minutes ago, Geremi said: Ako potpišu Maignana, dao bih njega, Sancheza, Petrovića i Jorgensena za Dioga Costu ili Kobela. Ja bih prije mijenjao Fofanu, Colwilla, Badija, Tosina pa mozda i Disasija za Schlotterbeka. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365088 Bilo je lijepo dok je trajalo, radovala me je činjenica da Chelsea ponovo ima ozbiljnog golmana. A sad nazad u stvarnost.. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365089 Mislim da ce se vratiti pregovaranju opet. Vidis da navode da ne zele da plate "CWC taxu", u prijevodu iz Milana su garant mislili da nas namagarce i da cemo pristati na ono sto oni traze jer se blizi CWC. Ovako ce sad ostati Milan na nezadovoljnog igracu koji iskljucivo zeli da predje u Chelsea, ne ide njima u prilog ovakav scenario. Vidjet cemo. Drago mi je da ce Petrovic ponovo dobiti sansu pa da vidimo da li je stvarno napredovao. Prijavi
10. juni 2025.1 god. Autor comment_365091 ma ja i ne verujem to za Petrovića, ja sam to shvatio više u kontekstu da je klub zadovoljan sve skupa sa tom grupom golmana, a verovatno će tek videti sa kim će zapravo i ući u sezonu, prosto mi je besmisleno pod jedan da se odustaje od transfera zbog neke "sitne" razlike u ceni, a ovamo sipamo kamion para gde stignemo i pod dva, gde gori toliko, neka oni završe šta treba za novu sezonu, stvarno ne vidim kako uopšte neko zamišlja da sad požuruje pregovore zbog ovog turnira, odake FIFa-i uopšte milijardu dolara da deli??? Prijavi
10. juni 2025.1 god. Popularna objava comment_365092 Ciganija za 5-6 miliona eura a znali su za treceg golmana Brajtona platiti koliko traze bez po muke. Da ne pricam o drugim transferima i preplacivanju nekih anonimusa. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365094 Ma kad covjek malo bolje razmisli zvucalo je previse dobro da bi se obistinilo, previse dobro za nase specijalce iz uprave, pokazali su ciganiju tamo gdje je najmanje trebalo. Zato ce sljedece sedmice platiti nekog golobradog Musu Traorea koliko se bude trazilo jbg.. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365098 Quenda placen 40 miliona, tek moze igrati 2026. a za Maignana ne mogu dati vise od 15 mil eura. 18 bi to zavrsilo. Nema veze, daj mi Dioga Costu nekad sljedece sezone ako Petrovic ne bude dovoljno dobar, samo se rijesi Sancheza i Jorgensena kako god. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365101 dobro je što nije doveden, mora se smanjiti broj crnaca u timu, pogotovo na ovim važnim pozicijama štoper golman Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365103 1 hour ago, diablo_bih said: Quenda placen 40 miliona, tek moze igrati 2026. a za Maignana ne mogu dati vise od 15 mil eura. 18 bi to zavrsilo. Nema veze, daj mi Dioga Costu nekad sljedece sezone ako Petrovic ne bude dovoljno dobar, samo se rijesi Sancheza i Jorgensena kako god. Ma saj Costu odmah. Kakav Petrovic. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365109 Costa ili Kobel. Nema treće opcije, sve ostalo je prosjek u rangu Sancheza. Prijavi
14. juni 2025.1 god. Autor comment_365171 Čitam jutros da neće slati ponovo ponudu za njega, i da će čekati do januara Prijavi
21. juni 2025.1 god. comment_365323 On 6/14/2025 at 8:45 AM, chiba said: Čitam jutros da neće slati ponovo ponudu za njega, i da će čekati do januara Logično, nek se uštedi par miliona - zauhar je. A to što Sterling za pola godine pojede njegovu haman cijelu odštetu - nikom ništa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.