Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mike Maignan (Francuska, 1995)

Istaknuti odgovori

Verovatno naše sledeće pojačanje. 

iskreno se nadam da ćemo pogoditi sa njim, svaki upgrade u odnosu na Sančeza pozdravljam iako mi kvaliteti ovog čoveka nisu toliko poznati.

Nikada nisam, niti ću kriviti golmana za poraz, smatram da je jako bitan deo tima ali bez dobrih saigrača i da daje najbolji na planeti, nije svemoguć, ali isto tako, smatram da ne sme da dozvoli sebi kao ono što gledamo kod Sančeza, da mu ispadi, greške, budu deo gotovo svakog meča, što na kraju dovede do toga, da više izbije bodove ekipin, nego što ih spasi.

Ulazi u poslednju godinu ugovora, i za njega i za nas je Dan D uskoro.

image.webp.2e55604ddbd5face1269201ec70ae57e.webp

Ma bezveze se cijenkaju oko par milijuna. Meni to izgleda ko da naši namjerno žele da transfer propadne (jer je star, od kad mi to dovodimo igrača od 29 godina?), ali žele da stvori slika da su pokušali da zadovolje medije/navijače/Marescu, evo probali smo dovest iskusnijeg igrača ali ne ide.

Ne znam kako drugačije objasniti cjenkanje oko 2M, ako ga stvarno želiš daš tih pišljivih 20M i kraj priče

26 minutes ago, Geremi said:

Ako potpišu Maignana, dao bih njega, Sancheza, Petrovića i Jorgensena za Dioga Costu ili Kobela.

Ja bih prije mijenjao Fofanu, Colwilla, Badija, Tosina pa mozda i Disasija za Schlotterbeka.

Mislim da ce se vratiti pregovaranju opet. Vidis da navode da ne zele da plate "CWC taxu", u prijevodu iz Milana su garant mislili da nas namagarce i da cemo pristati na ono sto oni traze jer se blizi CWC. Ovako ce sad ostati Milan na nezadovoljnog igracu koji iskljucivo zeli da predje u Chelsea, ne ide njima u prilog ovakav scenario. Vidjet cemo. Drago mi je da ce Petrovic ponovo dobiti sansu pa da vidimo da li je stvarno napredovao.

• Autor

ma ja i ne verujem to za Petrovića, ja sam to shvatio više u kontekstu da je klub zadovoljan sve skupa sa tom grupom golmana, a verovatno će tek videti sa kim će zapravo i ući u sezonu, prosto mi je besmisleno pod jedan da se odustaje od transfera zbog neke "sitne" razlike u ceni, a ovamo sipamo kamion para gde stignemo 

i pod dva, gde gori toliko, neka oni završe šta treba za novu sezonu, stvarno ne vidim kako uopšte neko zamišlja da sad požuruje pregovore zbog ovog turnira, odake FIFa-i uopšte milijardu dolara da deli???

Ma kad covjek malo bolje razmisli zvucalo je previse dobro da bi se obistinilo, previse dobro za nase specijalce iz uprave, pokazali su ciganiju tamo gdje je najmanje trebalo.

Zato ce sljedece sedmice platiti nekog golobradog Musu Traorea koliko se bude trazilo jbg..

1 hour ago, diablo_bih said:

Quenda placen 40 miliona, tek moze igrati 2026. a za Maignana ne mogu dati vise od 15 mil eura. 18 bi to zavrsilo. Nema veze, daj mi Dioga Costu nekad sljedece sezone ako Petrovic ne bude dovoljno dobar, samo se rijesi Sancheza i Jorgensena kako god.

Ma saj Costu odmah. Kakav Petrovic. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.