9. juni 2025.1 god. Autor comment_365048 NIje problem što je crnac, već što je pljunuti Malang Sarr. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365049 Opeglali smo knjige Strasbourgu, ocekujem pozajmicu negde gde nece skupiti 3 utakmice do januara pa onda povratak nazad. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365055 3 hours ago, MASKO said: crnac štoper opet Rudiger i Silva te pozdravljaju. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365056 Mi više nismo klub, mi smo firma za pranje para. Firma ilegal. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365059 2 hours ago, Geremi said: Rudiger i Silva te pozdravljaju. Pozdrav za tebe od Papy Djilobodjia, Malang Sarra, Kurt Zoume, Kalidu Koulibalya, Fikaya Tomoria, Badiashiela, Dissasia, Trevoh Chalobaha, Tosina, Jake Clarke-Saltera, Keneth Omeruoa i Michaela Hectora p.s. Thiago Silva nije crnac nego cigan Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365061 Ocekujem da ce mu cijena porasti za nekoliko miliona pa ga prodati kroz koju sezonu. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365083 Koliko god da sam frustriran dovođenjem nedokazanih igrača, kada sam ga malo bolje pogledao nije to loš igrač. Podsjeća me na Zoumu, korpulentan, ogroman za nogometne pojmove, ali nimalo spor niti tehnički loš. Solidna brzina, zna s loptom, 12 mil u današnjem nogometu je bagatela za njega, ima 19 godina. Sad ne znam ima li često blackoute i kikseve da poklanja golove. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365086 Ljudi ladno izginuse da zavrse Maigana pre CWC a imamo Petrovica u zivotnoj formi. Bolje da su prebacili fokus na dovodjenje krilnog igraca. Maigan nece pobeci nigde. Prijavi
6. juli 2025.1 god. comment_365676 uzeo je broj 19 ne znam šta će biti sa njim, tanki smo na poziciji štopera, a ne vidim da se pominje neko osim onog lika iz Evertona, nisam mu ni zapamtio ime Prijavi
6. juli 2025.1 god. comment_365679 4 hours ago, chiba said: uzeo je broj 19 ne znam šta će biti sa njim, tanki smo na poziciji štopera, a ne vidim da se pominje neko osim onog lika iz Evertona, nisam mu ni zapamtio ime Po kvaliteti jesmo tanki, po kvantiteti nismo uopste. Prijavi
1. august 2025.1 god. comment_366330 Prešo je službeno u Strazbur... to što sam ga ja prebacio nedelju dana ranije niko nije ni primetio da sam se zajebao 🤣 video sam da je neko na tviteru objavio i mislio sam da je službeno, ono tek danas Prijavi
17. septembar 2025.1 god. comment_367579 Ima Strasbourg i onog novog stopera iz danske lige sto su doveli, dobio je drugi zuti proslo kolo, ali bit ce to jak igrac. Prijavi
18. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367582 5 hours ago, diablo_bih said: Ima Strasbourg i onog novog stopera iz danske lige sto su doveli, dobio je drugi zuti proslo kolo, ali bit ce to jak igrac. To je to, pisi propalo 😃 Prijavi
17. mart17. mar comment_371710 Još jedan amater a neka, ovo nam i treba. Jebem upravi mater zajedno sa ovim neiskusnim balavcima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.