Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Newcastle (A) - 11.05. @ 13.00

Istaknuti odgovori

Sutra je jedno od 3 finala koje nas čeka u Premier ligi do kraja sezone. 

Protivnik je jeben, ali smo i mi u naletu forme. Njima nedostaju neki bitni igrači - a nama niko bitan. 

IMG_6606.jpeg

Rani je termin, mogli bi nam momci uljepšati, ali i sjebati nedjelju. U svakom slučaju, barem je remi prihvatljiv, jer nas to onda i dalje drži među favoritima za plasman u LP. Poraz bi nas doveo u tešku situaciju, s obzirom da nam za vrat puše Aston Villa koja posljednje dvije utakmice igra protiv demotivisanih Tottenhama i Uniteda. 

Hajd sto su nas zguzili ali sto nam onaj idiot Dzakson unisti i najmanju nadu u 35. minuti. U ovakvoj utakmici crveni dobiti za lakat na centru terena, pa ne bi mi vise nikad krocio na teren.

Ovo sad je samo pitanje koliko ce razlike zavrsiti.

• Autor

Šta reći a ne izgubiti i ono malo sabura što mi je ostalo?

Marescina taktika do 35. minute je bila: dodaji se na 35 metara od njihovog gola pa naboj Jacksonu, valjda on nešto napravi. Napravit će kurac. 

Eh, onda, kad je ovaj majmun dobio crveni, taktika se pretvorila u: dodaj Maduekeu ili Netu, možda oni pretrče pola terena i daju gol. 

Fuj, fuj, fuj. Odnosno, našu igru danas najbolje opisuje ovaj video:

Za Ligu Sampiona bit ce potrebne pobjede kuci protiv Uniteda i u gostima protiv Notingema. Vrlo tesko, ne vidim kako to mozemo ostvariti.

Nismo danas zaslužili izgubiti, ali što je tu je.

Borimo se dalje, ako ništa ova sezona je poslužila kao filter da vidimo tko je, tko nije.

Ja ovdje vidim 7 igrača koji se mogu boriti za naslov prvaka.

Hoćemo li pronaći ostatak, budemo vidjeli.

Drugo poluvrijeme smo ih ponizili realno. Sjecam se igracki samo jedne vece bruke s igracem vise a to je nas nastup i poraz protiv PSGa pod Mourinhom. Al eto mi danas u takvoj situaciji nismo imali srece da nam neka lopta udje za 1:1. Problem je pravi sto smo isto ovako jalovi i sa 11 igraca na terenu. Poslije smo usli u njihovu ciganiju i to je kraj.

Sudjenje je bilo na nivou federalne lige, bukvalno je frajer svirao nakon svakog hakanja publike.

• Popularna objava

Ne zelim nista reci sto da bi opravdalo prvih 35 minuta igre, zakazali su i trener i igraci. Ali utakmica se igra 90+ minuta i toliko je jos bilo vremena da se preokrene situacija, da se napravi momentum, pritisak, pogotovo uz neke korekcije u igri, izmjene igraca i slicno. Ali majmun dobija crveni karton nicim izazvam, namjerno frajera laktom u vilicu udara i time direktno steti ekipi i saigracima. U jednom ovakoj bitnoj utakmici frajer nas je prodo. 

Ja da sam vlasnik, Jackson meni ne bi na avion isao sa ekipom vec bih mu rekao da se snalazi kako zna i umije jer ga ja vise ne zelim gledati.

Cak i u drugom pokuvremenu sa igracem manje mogli smo do nerjsenenog rezultata ali jebat ga, nije se dalo i sad je gotovo.

Poraz boli, ali jos vise boli nacin na koji smo porazeni zbog africkog maloumca.

• Popularna objava

Nije problem primiti gol, neka prime i 3 ali neka daju 4, fudbal je to, ali dzabe, dzabe. 

Sančez iznova i iznova prodaje lopte, sve se isto ponavlja, ne razumem, vidiš da ti pritiskaju zadnjeg igrača, pa dodaj neku dijagonalu, ali ovo se već ponavlja godinama unazad, mi prosto ne igramo fudbal, sve se svodi na neke individualne akcije, znači ako npr zablista Palmer i to ti je to, ti ćeš bolje akcije videti kod većine klubova na pregledu kola i to je jako žalosno a onda dodje naš trener i kaže kako napredujemo...

evo zašto se Liverpul nije raspao odma nakon Klopa, pa valjda zato što je ostavio klub u nekom zadovoljavajućem stanju, mi takvu situaciju nikada nismo imali, nikada nažalost, uvek se sve svodilo da sledeći trener kupi par igrača koji njemu odgovaraju i to je to.

Mnogo sam nade polagao u Poketina, i on mi je bio najveće razočarenje, od ovih ostalih, manje više nisam mnogo ni očekivao. Eto Konte me je stvarno oduševio u prvoj sezoni, i to mislim da je možda najveći podvig uz ono osvajanje LŠ po RDM, pa Tuhelom, 

• reLo mijenja naslov u Matchday 36: Newcastle (A) - 11.05. @ 13.00

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.