Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conference League - Round of 4: Djurgaden (H) (08.05. 21.00h)

Istaknuti odgovori

Ako u drugom pol ponovo da sansu Palmeru, Enzu i tako tim prvotimcima onda je sigurno ima veze sa pripremom pred Newcastle jer igramo za samo 48h protiv njih.

Slicna je stvar vjerujem bila i pred Liverpul jer su posle utakmice sa Djurgardenom tek dosli kuci u petak u 5h u jutro zbog doping kontrole posle meca.

Nisam gledao, malo sam upalio Fiorentinu i Betis pred kraj poluvremena. Šta mislite ko bi nam više odgovarao? Ja bih radije sa Fiorentinom. Ovi Španci jednostavno ne gube finala, jedino kad igraju jedni protiv drugih. Mislim da je zadnji poraz imao Deportivo Alaves 2001. godine protiv Liverpoola, ako ne računamo Superkup. Nezgodni su pravo na jednu utakmicu. Sa druge strane Fiorentina izgubila finale od West Hama prije dvije godine, a prošle godine od Olympiakosa. Osim toga, Betis je u dobroj formi u drugom dijelu sezone, dok je Fiorentina bila u padu u drugom dijelu sezone, mada su se i oni popravili sad pred kraj. Bili su nekad oko polusezone u egalu sa ekipama koje se bore za titulu, 

34 minutes ago, reLo said:

Realno, obje ekipe su dobar nivo ispod nas. Sramota je uopšte i kalkulisati s kim je lakše igrati. Bilo koga od njih da ne pobijedimo bit će sramota epskih razmjera. 

Jaci jesmo ali nije to tolika sramota koliko ti predstavljas. Da se nadjes sa ekipom kao Betis u finalu LE nisam siguran da bi isto razmisljao, vjerujem da je to uticaj takmicenja u kojem se nalazimo. Pa i Betis i Fiorentina hladno dobijaju godinama i Barsu/Real i Inter/Milan//Juve i tako te jace ekipe. Ni igracki nisu tarabe, ima tu dobrih igraca. Ipak favoriti smo veliki, igracki smo jaci i kiks tj. veliki neuspjeh je neosvojiti. Ali nije to sramota epskih razmjera, nisu ekipe toliko lose. 

Ma mi smo kontinuirano igrali protiv ekipa koje nam nisu ni do koljena pa nam se čini da je takmičenje i veći odron nego što jeste. Kad su Kopenhagen i Legija najozbiljniji protivnici, sve je jasno. Betis i Fiorentina su dvije najbolje ekipe poslije nas koje su učestvovale i dobro smo prošli što smo ih izbjegli do finala. Mogla se desiti neka neprijatnost da smo naišli na Betis u trenutku kad smo bili u gorem stanju nego sada.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.