Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Liverpool (H) - 04.05. @ 17.30

Prognoza 7 članova je glasalo

1. 1. Prognoza

• Poraz
      33%
      2
    • Nerijeseno
      33%
      2
    • Pobijeda
      16%
      1
    • Da moderacija pocne raditi svoj posao i pocne otvarati teme za utakmice na vrijeme
      16%
      1

Glasanje u ovoj anketi je završeno

Anketa je zatvorena 04.05.2025 u 15:30

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prije deset godina sa Posebnim na klupi.

Nego, to je bilo malo da se covjek motivise jer je samo crnilo iznad ovog kluba zadnjih 4-5 godina.

Ocekivanja za sutrasnju utakmicu? Da li cemo im zgaditi fudbal i potopiti ih na Stamfordu ili ce Salah rutinski rijesiti utakmicu?

Da, i ja se toga plašim, isuviše smo golova primali na pojedinačne greške, dal je to prodana lopta na sredini, propust štopera ili golmana, više sam odlepio zbog toga.

Ako mislimo da dobijemo ovde, prvo kad bi mogli to da izbegnemo, a tek je onda misaona imenica da zabijemo gol, jel svakako i da Liverpul ne igra sa punim gasom, sigurno neće skinuti gaće, oni nemaju potrebe da rotiraju, rasterećeni su u svakom smislu, a imaju budalu Salaha koji će ako ništa drugi juriti još neki gol da doda na svoj konto

Ma moramo dobiti i da Liverpulu treba a kamoli ovako. Moramo, nema druge. Cak i nerjeseno nam ne ogdovara te se nadam da nas strucnjak nece nista kalkulisati ili ici da ne izgubi utakmicu, u tom slucaju odmah otkaz treba dobiti.

Ocekujem i nadam se da ce Palmer ovaj put procepiti, jednostavno mora. Ponovio bih postavu kao protiv Evertona jer bolje nemamo a ukoliko bi nam James ili Gusto igrali nemamo od njih koristi jer ne igraju beka.

2:1 za nas.

Treba opet onu nasu statistiku duela protih top 6 ekipa izvaditi. Da se vidi koliki smo autsajderi sutra. Mi vise psihicki nismo u stanju dobiti jednu ovakvu utakmicu. Daj Boze da bas sutra bude taj dan kad ce i nas procepiti, ali ne nadam se previse. 

Bod nam ne znaci ama bas nista, valjda su svjesni toga. 

14 minutes ago, reLo said:

Malog odvikavam od pelena. Kao rezultat toga, već 10 dana nije kakio. Sutra je 11. dan kako ne kaki. 

Ne znam kome su veće šanse sutra: njemu da "prokaki" ili nama da pobijedimo. 

Brate to nije zdravo uopste.

Bravo momci, svaka cast. Morali smo pobjediti i to smo uradili, boli me kurac jel Liverpul igrao sa 100% ili 50%, mi smo morali upravo zbog toga pobjediti jos vise i pritisak je bio ogroman na nama. 

Svi su odgirali dobro osim Jacksona. Izdvojio bih Cucurellu, Caiceda i Maduekea. Mada i Palmer je ponovo licio na starog. Bravo jos jednom.

• Popularna objava
22 hours ago, reLo said:

Malog odvikavam od pelena. Kao rezultat toga, već 10 dana nije kakio. Sutra je 11. dan kako ne kaki. 

Ne znam kome su veće šanse sutra: njemu da "prokaki" ili nama da pobijedimo. 

Sin prokakio hvala Bogu. 

Chelsea pobijedio. 2/2 čuda danas. Ljepota. 

• Popularna objava

Ima u ovom timu dobrih igraca, svjetske klase. Ima i onih koji ne zasluzuju da budu u prvih 11. Steta sto ovaj Lavia ne moze uvezati pola sezone a da je zdrav, mali je Busquets kad ina loptu, nemoguce je izgubiti. Caisedo zvijer gdje god ga stavis momak isporuci, njegove partije bas dosta dosta prolaze ispod radara jer nema golova i asistencija sto i nije njegov posao. Strasan, strasan igrac .Meni licno igrac sezone za nas. Enzo opet sa konrektnim ucinkom, dobar je stvarno, nadam se da ce ostati jos dugo u Chelseau. Cucu od dvorske lude do ponajboljeg beka lige. Bravo, majstore. Bravo i za Palmera, pojavio se nakon dva mjeseca. Ovakav Palmer nam je potreban u borbi za top 5.

Danas mi je Neto tanko odigrao, moralo je bolje pored Tsimikasa. Bas ga je odlicno citao (osim situacije kod gola) i ovaj se kasnije nije ni usudjivao ici 1v1.

Jakson ubjedljivo najgori. 

• Popularna objava

Konacno da ovi igraci osjete kako je pobijediti neku jacu ekipu, taman i oni igrali preko one stvari. Cijeli mec sam imao dojam da Liverpul ubaci u tu brzinu vise, da bi nas glat dobili. Ali s druge strane, mi smo prosle sezone gubili i od njihovih juniora i moze se reci da je ovo ogromna pobjeda. 

Nadam se da ce sad malo lakse, rasterecenije i bez straha ulaziti u slicne utakmice. To je za mene cak vaznije od sama 3 boda.

Moramo pod hitno prestati s ofsajd zamkom unutar vlastitog 16-erca. Skoro svaku priliku su nam stvorili na isti fazon i cudo je da smo samo 1 gol primili danas.

• Autor

Ogromna pobjeda itekako. I sa ovakvim rasterecenim Liverpoolom mi smo jedno vrijeme morali nabijati lopte u napad i takve su zavrsavale u aut.

Ali konacno pobjeda, u koju bas niko vjerovao, mozda osim Hamce. Njega uvijek prenese dan pred utakmicu.

Samo steta jos ona dva poraza protiv Ipswicha gdje smo jednostavno morali uzeti 6 bodova sad bi bili opet u koliko toliko boljoj poziciji.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.