Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Fulham (A) - 20.04. @ 15.00

Istaknuti odgovori

Došla je voda do grla, svaka utakmica od kraja je veliko finale i zato ja trebam početi otvarati teme. Gradski rival koji nam je redovna mušterija je u nikad boljem stanju, a mi nažalost standardno neuvjerljivi. Moramo doći do 3 boda kako god znamo. Je li vrijeme da nas malo sudije poguraju, da imamo sreće, da nam napad proradi, da Sanchez nešto odbrani? Valjalo bi da jeste.

Sastavi uskoro, ostanite sa nama.

Slika može predstavljati 1 osoba, igra nogomet, igra fudbal i tekst koji navodi '23 3 STARTING STARTINGXI XI 1 SANCHEZ 24 JAMES (C) AOBaH 6 COLWILL CUCURELLA CAICEDO 8 ENZO 11 MADUEKE 20 PALMER 7 NETO 15 JACKSON 25 SUBSTITUTES JORGENSEN TOSIN BADIASHILE ACHEAMPONG ACHEAMPONGGUSTO-LAVIA GUSTO•LAVIA GUSTO LAVIA DEWSBURY-HALL SANCHO GEORGE CHELSEA Capta'

Opa, 2 beka, 2 štopera, 2 vezna, 2 krila, 10-ka i napadač.

James je samo na papiru desni bek a Cucurella lijevi bek. Na kraju ce James igrati u vezi a Cucurella na krilu. Nadam se da grijesim jer bi valljalo da James konacno zaigra na desnom beku i da vidimo te ostre centarsuteve na koje je nekad dovoljno samo postaviti nogu i zabiti pogodak. 

• Popularna objava

Ovdje i sa remijem bio bi kraj bilo kakvih nadanja. Mec je bio bas jalov s nase strane, nije se naziralo ama bas nista u ofanzivnom smislu. Iz tog nicega je pao izjednacujuci gol. Jedna dobra reakcija napadaca, sut iz prve bez razmisljanja, pravi igracki potez. Nakon toga smo imali malo srece, sto nam je trebalo u ovakvom trenutku.

3 boda ko kuca danas. Do kraja se treba potuci, pa sta bude. I dalje mislim da smo autsajderi u borbi za LS. Nemamo igru i ovo je bio vise izuzetak da nas sreca pogleda. Protivnici ce biti mnogo tezi ali eto, navijacki se nadati i vjerovati.

• Autor
  • Popularna objava

Ipak je do mene i otvaranja :D Eto nek smo jednom i preokrenuli, prošli put smo bili jako blizu. Možda ovo bude kao prošle sezone povratak u utakmicu protiv Ville nakon čega je uslijedila serija dobrih rezultata, mada nemam nikakvo povjerenje u ovu ekipu.

Nisam gledao utakmicu ali jesam sad golove. Vidim da su oba sa jako slicne distance sa nekih 16 metara. Dokaz da ne mora gotovo svaka akcija ici sa strane i da se golovi zabijaju iz peterca.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.