Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: Ipswich (H) - 13.04. @ 15.00

Istaknuti odgovori

Kiks u ovakvoj utakmici realno znaci oprostaj od moguce Lige Sampiona iduce sezone.

Kod kuce smo kao nekih bodova i nauzimali protiv ovakvih ekipa, pa se nadam da mozemo danas pobijediti. Sve vise od toga je tesko ocekivati.

Treba naglasiti da Caicedu prijeti 10. zuti karton sto bi znacilo da nece igrati naredne dvije utakmice. Vec je 3 utakmice na ivici ali je uspio da ne zaradi zuti karton. Takodjer veoma vazno je naglasiti da je ovo i zadnja utakmica u kojoj mu prijeti opasnost, jer se u 33. kolo resetuje akumulacija kartona i onda ce biti bezopasno.

Sramotno poluvrijeme, gori smo nego prosle sezone. Maresca je jedan od najgorih trenera. Nema sanse da budemo u top 5 i zato mu se treba zahvaliti posle ove utakmice. 

Bruka i sramota.

1 minute ago, reLo said:

Katastrofa apsolutna. Ali moglo se to i očekivati. Mi se već bukvalno 4 mjeseca ne možemo sastaviti s loptom. Tako da je ovo skroz logičan rezultat. 

Trener je glavni krivac, vec 5 mjeseci ekipa igra lose. Sad mi je jasno kako je skoro prokocko ulazak u premiership sa Leicesterom a imo hrpu bodova viska.

Velika greska Mareske. Gusto i James na klupi a igramo bez desnog beka. Ovo je samo nominalno sa 4 pozadi a u stvari je sa 3. Caloba sa ulogom bez podrske napred. 

Naše reakcije kod primljenih golova su komične, ne znam, možda je pudlica mogo malo agresivnije da udje u duel kod prvog gola, em je izašo visoko, posle je samo ispratio igrača, Kolvil ni nogu nije pružio

Maduekeovo zapinjanje o busen je za mimove.

Nemamo samopouzdanja, Sančez je ponov, ali ljudi moji više koliko puta je u prvih 15 minuta dodao loptu protivničkom igraču, što je reko dal Adi beše mi ispada da možemo da pobedimo samo ako damo gol više, jel ako ne primimo na kiks golmana, neko drugi će napraviti neku glupost.

i što je najgore kolko god da smo loši i ostatak timova je užaš, Junajted i Totenhem su na dnu tablice, maltene nam je oslobodjen put do top 4 a mi skidamo gaće svaku utakmicu.

Palmer je definitivno pao i to se odma osetilo, Dzekson maltene posle one stative nisam ni video celu utakmicu. Nema hemije medju igračima, ne igramo kao tim, to je samo skup individua koji izadje na teren, nemamo lidere, ima talenta ali nema ko nešto da uradi sa tim. 

ali da, bitno da je Dzejms igrao u veznom redu protiv Legije a sad ga nije bilo na terenu, bravo za trenera

Realno je ovaj kiks i tačka na neka nadanja da mozemo do plasmana u LP, kada se sve sabere i oduzme nismo ni zasluzili brat bratu.

Uzet 1 bod od mogucih 6 protiv Ipswicha koji je tu da bi ispao je zalosno, mogli bi nabrajati do sutra razloge i rezultate zbog koji necemo u LP.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.