Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Tottenham (H) - 03.04. @ 21.00

Istaknuti odgovori

Treba naglasiti da njima nece igrati Kulusevski i Danso dok se oporavio Van Den Ven i igrat ce u paru sa Romerom.

Moguca postava Tottenhema:

Vicario; Spence, VdV, Romero, Porro; Sarr, Bisouma; Son, Madison, Johnson; Solanke

Mozda i Tel ili Bergval zaigraju.

Jebiga, moraju i oni nekad pobjediti. Cinjenica je da uvijek zapnemo protiv Totenhama, ali me vise strah Marescine taktike.

Ne moze covjek biti nikako optimista kad je ovaj klub u pitanju.

Ovo sve mirise na kiks. Promasili nekoliko dobrih prilika, Palmer jos rovit a kako vrijeme bude odmicalo doci ce do izrazaja i ono raubanje ekipe zimus. Daj Boze da grijesim jer ovi su toliko losi da bi bila katastrofa epskih razmjera ne pobijediti.

Dobro je da me prevario osjecaj, jer su ovo bas bitna 3 boda. Totenhem odavno slabiji nije bio. 

Nama u nedjelju tek predstoji jeben mec, gdje cemo vidjeti sta smo i kako smo.

• Autor

Nevjerojatno bitna pobjeda, ali nas naravno nisu mogli ostaviti bez neizvjesnosti. Trebalo se pobijediti većom razlikom - ubilo nas komplikovanje Sancha i sterilnost Neta na postavljenu odbranu. 

Koliko god da je bitna pobjeda, ako je u nedjelju ne potvrdimo ništa nam neće vrijediti. 

Zbog pobjede sinoc nama je utakmica u nedelju postala prebitna, u smislu bilo kakvih ozbiljnih namjera da dođemo do plasmana u LP, mislim da je vecina nas u sustini znala da pobjeđujemo Tottenham i da smo tu racunali na gotovo sigurna 3 boda.

Mi nismo pobjedili Brentford u gostima od kako su usli u Premiership, od 2021. godine, zasto bi se to desilo bas sada, nemam pojma, ja iskreno mislim da je to vec nacrtan kiks. 

City ima derbi protiv Uniteda, koji ce opet zapeti kako god znaju i umiju. Notingham igra protiv Ville, ni njima nece biti lako. Tu ocekujem kiks konkurenata, samo da li ce nasi znati to iskoristiti.

Mi smo sinoc dobro startali drugo poluvrijeme, poslije prvog gola brzo je dosao i drugi, no kad je isti ponisten, sve se vratilo na pocetak. Previse komplikacija i neznanje Neta da nesto konkretno uradi po desnoj strani. Trebao je tu Madueke dosta prije uci.

City ce nas prestici milion posto do kraja sezone. Imaju ubjeljivo najlaksi raspored. Nama je borba sa Newcastlom i eventualno probati stici Forest makar do utakmice sa njima da to bude u 3 boda.

Forest se drzi mnogo duze od ocekivanog daleko od borbe za top 4. Sanse su im sada itekako porasle. Nadam se da ce ipak koju kiksati da ih se uvuce u tu bitku, jer nisu vala toliko bolji od ostalih.

• Popularna objava
2 hours ago, Wisey said:

Forest se drzi mnogo duze od ocekivanog daleko od borbe za top 4. Sanse su im sada itekako porasle. Nadam se da ce ipak koju kiksati da ih se uvuce u tu bitku, jer nisu vala toliko bolji od ostalih.

Dobri su ali mnogo bolje stoje na tabeli od realne situacije. Neko ce reci nisu slucajno u vrhu ali ako se zaista analiziraju njihovi mecevi svaki drugi mec ili da ne pretjeram, svaki treci mec protivnik bude dosta bolji od njih na terenu u mnogim parametrima kao sto je broj prilika na mecu, broj opasnih dodira u 16m protivnika a cesto ih i golman Sels ove sezone spasava koji bi po svemu trebao biti proglasen najboljim golmanom sezone. 

Recimo samo protiv Uniteda neki dan zasluzili su da izgube ali opet su po ko zna koji put sacuvali mrezu. Stativa Dalota, skidanje sa gol linije, onda jos mnogo prilika Uniteda sve su to pokazatelji da ne pripadaju tu gdje jesu. 

Da neko ne misli da ih nesto kritikujem, daleko od toga. Svaka cast, dolazak Milenkovica u kombinaciji sa Murillom, Ainom i golmanom kakav je Sels ove sezone cini mozda i najbolju defanzivnu ekipu u ligi. Zelim samo ove stvari naglasiti uz nadu da je mozda za nadati se da padnu tj. da ih srece ne gleda bas toliko i da im se priblizimo i aBd prestignemo do kraja sezone.

Desi se tako sezona kad te sve usere a njima je to ta sezona. Ne rijetko zabiju dva gola iz prva dva suta u okvir gola i do kraja se brane. Naravno, legitimno treba se znaci i odbraniti.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.