Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Arsenal (A) - 16.03. @ 14:30h

Analiza forumske aristokracije 9 članova je glasalo

1. 1. London je

• Crveni
      0%
      0
    • Plavi
      100%
      7

Glasanje u ovoj anketi je završeno

Anketa je zatvorena 16.03.2025 u 13:29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

A šta očekivati,  dovoljno je reci da smo ih zadnji put pobjedili kad nam je Lakaka igro u špicu i bio strijelac u tom meču.

Realno X bi bio uspjeh, a pobjeda senzacija.

10 zadnjih utakmica protiv njih, 1 pobjedu imamo. Ljudi nas karindjaju kad se sjete. Dodajmo tome luzerski mentalitet kluba i strah u svakom derbiju, te zaokruzimo cinjenicom da smo prosle sezone na Emiratesu izgubili 5:0. Zakljucak je da nam se ne pise dobro. Prividno smo u borbi za top 4 ali trijumfi protiv Sotona, Lestera i Kopenhagena nikome nece zamazati oci. Jasno je da je igra vrlo slaba. Nadam se da nas mogu barem jednom iznenaditi i napokon pobijediti ovakav mec. 

• Popularna objava

Očekujem da nas sa pola snage dobiju 1-0 u jednoj jako dosadnoj utakmici u kojoj nećemo pokazati nimalo želje i energije i nakon ove utakmice će hamco psovati pleme Maresci, pisati kako mu sve može oprostiti osim ove utakmice i promijeniti profilnu na prekriženu Marescinu sliku iz pasoša.

9 hours ago, Adi said:

Očekujem da nas sa pola snage dobiju 1-0 u jednoj jako dosadnoj utakmici u kojoj nećemo pokazati nimalo želje i energije i nakon ove utakmice će hamco psovati pleme Maresci, pisati kako mu sve može oprostiti osim ove utakmice i promijeniti profilnu na prekriženu Marescinu sliku iz pasoša.

Hajde znaj, možda izvuku motivaciju iz guzice pa naprave iznenađenje. Čini mi se da sa jačim protivnicima imaju dosta više energije. Mada ako brzo prime gol, a ne uspiju da se saberu momentalno moglo bi biti razaranje.

Mislim da je trenerov problem što tim ima mentalitet pjetlića, treba imati animatora da bi se motivisali.

• Popularna objava
9 hours ago, Adi said:

Haha pa ziva istina Adi, utakmice sa Arsenalom su se dosad pokazale uvijek odlucujuce kod mene kada su nasi treneri u pitanju.

Lampard, Potter, Pochetino svi su mi postali bivsi nakon debakla sa Arsenalom.

Maresca nece biti izuzetak. Arsenal toliko ne volim da ne bih svom rahmetli djedu Mehmedu oprostio a kamoli Maresci.

Danas bez Palmera na Arsenal. Bilo je jako tesko doci do pobjede a sad je postalo skoro pa nemoguce. 

Enzo ce igrati nesto ofanzivnije dok ce njegovo mjesto u vezi zauzeti James.

11 minutes ago, reLo said:

Sastav ko da je Frankenštajn pravio. 

Najgore je što će, ako iz ovoga ispadne išta dobro, i Maresca ispasti neki inovator. 

Sta bi ti promjenio?

Sastav je najjaci moguci s obzirom na to koji igraci su dostupni. Lavia nije dovoljno oporavljan da pocne kao ni Gusto.

Bolje da sam gledao skijaško trčanje na Eurosportu.

Ne znam koji nam je plan, ali znam da ga nismo ispunili. Nisam ničim iznenađen jer je to ista igra i isti pristup koji nam se nudi već mjesecima. Sancheza i Badiashilea bih izveo na poluvremenu preventivno dok nas nisu ukopali do kraja a imamo po dvije bolje opcije od njih na klupi, a i Nkunkua jer se preforsirao u prvom poluvremenu.

Arsenal u cijeloj sezoni nikog nije lakse izrutinirao nego nas danas. Bukvalno nijedne jedine sekunde nisam pomislio da cemo ozbiljnije zaprijetiti golu i tako je i bilo. 

Arsenal je bas tanka ekipa, kako su oni drugi na tabeli Bog zna. Ali mi smo takvo smece da se to opisati ne moze. Kompletan klub izuzev par pojedinaca igraca. 

• Popularna objava
3 minutes ago, reLo said:

Najbolja naša prilika je bila polušut Cucurelle koju je Raya lošom intervencijom pretvorio u neku polupriliku. 

Sramota. Svaka izjava osim "izvinjavam se navijačima" treba rezultirati otkazom ćelavom neznalici. 

PR služba trenutno razmatra sljedeće izjave:

Još uvijek smo četvrti.

Nismo imali pravog napadača.

Arteti je 6. sezona, a nama je tek prva.

Imali smo veći posjed lopte.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.