Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Leicester City (H) - 09.03. @ 15:00h

Analiza forumske aristokracije 6 članova je glasalo

1. 1. Konacan ishod utakmice

• Poraz
      0%
      0
    • Podjela bodova
      0%
      0
    • Pobjeda
      100%
      6

Glasanje u ovoj anketi je završeno

Anketa je zatvorena 09.03.2025 u 14:00

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Popularna objava
1 hour ago, Adi said:

Favoriti smo. Pobjeda ovdje mi ne znači ništa.

Kako ti ne znaci? Pa nije rijec samo o Maresci vec i o klubu. Treba ganjati LS jer znamo koji su benefiti neovisno o treneru. 
Previse se zamjerite treneru i na osnovu toga sve drugo zakljucujete i nipodistavate.

Znaci ako pobjedimo svejedno smo favoriti i nema nikakve zasluge Maresci a ako izgubimo svo drvlje i kamenje po njemu. Nije ni to fer ako cemo iskreno.
Nije Maresca Chelsea, imamo sasvim solidne sanse da izborimo LS pogotovo ako i 5. mjesto bude dovoljno. 

• Autor
1 hour ago, hamco said:

Kako ti ne znaci? Pa nije rijec samo o Maresci vec i o klubu. Treba ganjati LS jer znamo koji su benefiti neovisno o treneru. 
Previse se zamjerite treneru i na osnovu toga sve drugo zakljucujete i nipodistavate.

Znaci ako pobjedimo svejedno smo favoriti i nema nikakve zasluge Maresci a ako izgubimo svo drvlje i kamenje po njemu. Nije ni to fer ako cemo iskreno.
Nije Maresca Chelsea, imamo sasvim solidne sanse da izborimo LS pogotovo ako i 5. mjesto bude dovoljno. 

ova pobjeda ne zadovoljava njegove apetite, on trazi vise.

7 minutes ago, Spaha said:

ova pobjeda ne zadovoljava njegove apetite, on trazi vise.

To je druga tema skroz, pricam iskljucivo o ovom mecu i vaznosti 3 boda.

• Popularna objava

Za pobjedu navijam, ali mi ne znači ništa. Vezane pobjede u duelima sa Southamptonom, Copenhagenom i Leicesterom bi izborio i Wayne Rooney i samo će stvoriti privid dobre forme i borbe za nešto. Ja bih bio najsretniji da pobijedimo sve od kraja i odemo u Ligu Prvaka, ali to se neće desiti. I da se desi, sa ovim trenerom klub nema budućnost.

52 minutes ago, Adi said:

Za pobjedu navijam, ali mi ne znači ništa. Vezane pobjede u duelima sa Southamptonom, Copenhagenom i Leicesterom bi izborio i Wayne Rooney i samo će stvoriti privid dobre forme i borbe za nešto. Ja bih bio najsretniji da pobijedimo sve od kraja i odemo u Ligu Prvaka, ali to se neće desiti. I da se desi, sa ovim trenerom klub nema budućnost.

Ali i dalje poistovjecujes ovaj mec sa Marescom. Jebes Marescu, mi moramo ove godine ligu sampiona izboriti. Znam da je domino efekt da ce ostati tu i iduce sezone, ali jebat ga, daj da izborimo ako mozemo a za to su nam potrebne i pobjede protiv Lestera. Ne blistaju ni druge ekipe tako da imamo i mi sanse. Aston Villa, Newcastle, Forest, City niko ne igra bolje od nas tako da imamo sanse i mi jer ni te ekipe ne igraju dobro i cesto se provlace rezultatski.

Drugo da smo mi sad vec otpisani i daleko bodovno od mjesta koje vode u LS pa da na neki nacin navijamo da izgubimo kako bi trener dobio otkaz, ali trenutno smo tu itekako u borbi za top 4 i to realnoj borbi uprskos losoj igri u prethodna 2 mjeseca. 

Prividno smo u toj igri za top 4 zasad ali kad prodje Lester (koji bismo morali rijesiti sutra) ceka nas 10 paklenih utakmica. Nama s ovakvom zavrsnicom prvenstva i rasporedom trebalo bi 10ak bodova zalihe da bismo se mogli nadati tom plasmanu medju 4.

Nadamo se i dalje ali sanse su realno minimalne. Vece su nam sanse da zavrsimo ispod 6. mjesta.

2 hours ago, hamco said:

Ali i dalje poistovjecujes ovaj mec sa Marescom. Jebes Marescu, mi moramo ove godine ligu sampiona izboriti. Znam da je domino efekt da ce ostati tu i iduce sezone, ali jebat ga, daj da izborimo ako mozemo a za to su nam potrebne i pobjede protiv Lestera. Ne blistaju ni druge ekipe tako da imamo i mi sanse. Aston Villa, Newcastle, Forest, City niko ne igra bolje od nas tako da imamo sanse i mi jer ni te ekipe ne igraju dobro i cesto se provlace rezultatski.

Drugo da smo mi sad vec otpisani i daleko bodovno od mjesta koje vode u LS pa da na neki nacin navijamo da izgubimo kako bi trener dobio otkaz, ali trenutno smo tu itekako u borbi za top 4 i to realnoj borbi uprskos losoj igri u prethodna 2 mjeseca. 

Ne želim ja da izgubimo, samo govorim da pobjeda na ovoj utakmici ne donosi ništa. Navijao bih protiv samo ako bi uprava rekla da će dobiti otkaz ako izgubi.

Veliki je problem što smo se doveli u situaciju da moramo igrati Ligu Prvaka da se ne bi raspalo ono što je od ekipe ostalo i što smo 9. marta u modu "bodove piši, igru briši".

• Popularna objava

Shvatam sta hoce da kaze hamco, ali shvatam i sta hoce da kaze Adi.

Mi jesmo u borbi za top 4 ali samo bodovno, to jest na osnovu tabele, "ugurani" smo u tu borbu prosjecnim rezultatima ostalih ekipa, neki cak igraju i sezonu ispod nekog prosjeka.  Nasa licna borba se nigdje ne vidi, nego smo opet kazem ubaceni u tu borbu nicim izazvani. Posljedica borbe je kada ti uzmes bod na Etihadu, pobjedis u gostima protiv Brightona, uzmes bod ili bodove na Villa Parku, pa onda neka izgubis od Newcastla ili Brentforda između svega toga, jebiga budu ljudi bolji taj dan, loš dan je sastavni dio borbe.

Kod nas nemas nikakvog odstupanja u rezultatima kao rezultat borbe, mi pobjedimo ove sto se ne mogu sastavit sa životom, ostalo kiksamo, gdje je tu borba, kakva borba, pobjede protiv Sotona i Leicestera na domacem terenu nisu borba, takve utakmice smo nekad nazivali "sigurna tri boda" sad su nam te utakmice kao neka borba. 

Gospoda neka uzme bod na Emiratesu, neka pobjede Tottenham kod kuće i Brentford na strani, pa cemo reći ok borimo se, ne nego gospoda ce onako prepadnuto izgubiti na Emiratesu, odigrat ce egal utakmicu sa zbunjenim Tottenhamom pa ko odigra lošije i onda ce ih čisto na volju pobjedit Brentford kod kuće. 

Tako da ja lično nikakvu borbu ne vidim, iz tog ugla pobjede protiv Sotona i eventualno Leicestera "ne poštujem", dajte nam bodove tamo gdje ne ocekujemo nista, gdje ste nas navikli da ne smijemo nista ocekivati, dajte nam mesa, dosta je ove salate.

Ekipa i Maresca ako ovako nastave u ovom modu i nekim cudom se docepaju LP apsolutno je za dilemu da li nam je to na duze staze usluga i nesto sasvim suprotno.

Nekim cudom smo prezivjeli. Lester je toliko los da ovakvoj nasoj odbrani na celu sa imbecilom Sanchezom nije uspio dati gol. 

Ovakvom igrom nemamo ni teoretske sanse za top 4. 

Slijedi nam 10 utakmica u kojima nam je  nekih 10 - 12 bodova kapak.

• Autor

Ja sam iznenadjen kako Vardy igra. Mislio sam ispadanjem Lestera u drugu ligu da ce i on propasti, medjutim frajer jos grize u napadu.

Bili smo bolji, imali smo više prilika i zaslužili smo pobjedu. Igrali smo protiv ekipe koja je prije toga imala 11 poraza na 12 utakmica. Kad smo poveli radili smo defanzivne izmjene, čuvali minimalnu prednost, zadržavali vrijeme i trener je na kraju slavio kao da je osvojio Ligu Prvaka. Očito mu je posao bio ugrožen i bio mu je postavljen ultimatum da mora pobijediti Southampton i Leicester, inače drugog objašnjenja nemam. Eto sačuvao je sebi fotelju, čestitam.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.