Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Southampton (H) - 25.02. @ 21:15h

Istaknuti odgovori

Na Bridzu docekujemo Southampton, najlosiju ekipu u ligi i koju smo u prvom dijelu sezone ispratili sa 5 golova u mrezi. Ovaj put su okolnosti drugacije, Southampton je dosta cvrsci a mi dosta slabiji, nazire se potencijalni kiks. 

Samo cu reci ako se to desi, Maresca ne da treba otkaz dobiti nego treba da se prestane baviti ovim poslom.

Ipak, prognoziram pobjedu nase ekipe od nekih 2 razlike, mozda 3:1. Nakon toga ide onanisanje Maresce na pres konferenciji kako smo mlada ekipa i kako ce biti bolje jer je performans i dobra igra uvijek tu, napredujemo iz kola u kolo iako rezultati to ne pokazuju. 

Konacno se nasem trenerskom magu ispunila zelja da bukvalno nema koga ubaciti. 

Southampton ima 9 bodova, 61 gol su primili dosad. Mislim da bi eventualni kiks opasno zatresao klub, bez obzira sta onaj smijesni Goldstein (inace navijac Tottenhama) prica. Vidim da su i protesti ispred Bridgea veceras, dize se raja u Londonu.

Sreca pa postoji ovakva ekipa poput Sotona u ligi, zamislite u kakvom su oni raspadu kad ih mi ovako lagano dobijemo.

Najbitnija su 3 boda, necu da hvalim apsolutno nikog, neka pobijede bilo koga ko se moze nazvati ako nista onda solidnom ekipom pa cemo pricati.

Palmer je poceo dobro zabusavati, zasto ga je gosn Maresca ostavio do kraja na terenu vjerovatno samo on zna, onaj mali Amougou kada je usao Palmer ga je par puta preskakao u dodavanjima sto je bar meni ruzno, utakmica rijesena davno dodaj covjeku loptu nece ti pasti kruna sa glave.

Zalosno je pogledati klupu to jest na sta je se svela ta nasa "dubina" sastava u koju smo se uzdali na pocetku sezone.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.