Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wesley Sneijder (Nizozemska, 1984)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 58
  • Pregledi 7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358788857' post='103233']
Otisao je jer niko drugi nije hteo da slusa njegova izvoljevanja oko plate.
[/quote]

Ukratko.

Ako ne grijesim, on je u Interu imao oko 200k sedmicno. LFC mu nije ponudio ni priblizno, mislim da su oni nudili 100k i to mu je nudjeno na ime jer lik nije igrao 100 godina. Ovako je u Turskoj glavni baja, a i njima se isplati dati mu veliku platu zbog prodaje dresova i medijske popularnosti.
  • Autor
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1358789634' post='103238']
Ukratko.

Ako ne grijesim, on je u Interu imao oko 200k sedmicno. LFC mu nije ponudio ni priblizno, mislim da su oni nudili 100k i to mu je nudjeno na ime jer lik nije igrao 100 godina. Ovako je u Turskoj glavni baja, a i njima se isplati dati mu veliku platu zbog prodaje dresova i medijske popularnosti.
[/quote]

Suska se da je dobio oko 5 miliona godisnje....
Mada, tacnu cifru zanju samo on i uprava Galate.
Nece se on naigrati kod Terima, ako ne bude na trazenom nivou.
Ma cim je on otisao u Tursku, boli njega kita da li ce i koliko igrati. Gleda da odradi jos jedan jak evropski ugovor i onda ce put Amerike, Kine, Katara...
Od ovakvih transfera mi se povraća, Sneijderu je očito važniji novac nego nogomet, Galatasaray i on prosto zaslužuju jedno drugoga.
  • 4 mjeseca kasnije...

Da je to stari Sneijder iz one Interove triple sezone odmah bi rekako DA. Ali poÅ¡to nije onda neka hvala.. Mada bi pod Mourinhom vjerojatno puno bolje proigrao ali ne bi se sigurno vratio na stari nivo. 

Ako je ovo istina, Sneijder bi bio best buy igrač, malo uložimo, cca 10 milijuna i dobijemo ajmo reći vrlo dobrog igrača za sljedeću sezonu-dvije. Samo je kod njega problem što bi u slučaju dolaska morali izdvojiti ogromnu cifru za plaću. Sjećam se kad je pregovarao s Unitedom da je htio imat veću plaću od Rooneya pa su ga ovi odbili.

Ako je ovo istina, Sneijder bi bio best buy igrač, malo uložimo, cca 10 milijuna i dobijemo ajmo reći vrlo dobrog igrača za sljedeću sezonu-dvije. Samo je kod njega problem što bi u slučaju dolaska morali izdvojiti ogromnu cifru za plaću. Sjećam se kad je pregovarao s Unitedom da je htio imat veću plaću od Rooneya pa su ga ovi odbili.

Mislim da Terim i uprava Galate ne misli tako . 

Galata pravi jaku ekipu za sljedeću sezonu tako da sumnjam da će prodati Snejidera a nama i ne treba. Dobar je, ali nije bolji od Mate.

Snejider bi rado došao za Mourinhom ali mislim da mu je lijepo u Istanbulu i Galati koja ove godine ima i veće ambicije.

Dobar je, ali nije bolji od Mate.

Ne da nije bolji od Mate, nego mu Mata može biti učitelj...
Bolji je od Ramiresa, al s Matom i Hazardom se ne može ni upoređivati.

Ne bih ga ja sad, zbog godina..

Nije bolji od Mate ni u ludilu, ali za rotaciju bi dobro došao, zna igrat s obje noge, fantastično centrira i dijeli pasove. Šut mu je nešto lošiji nego prije, ali i dalje je vrlo dobar igrač.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.