Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Chelsea - West Ham 03.02. 21:00h

Istaknuti odgovori

Chelsea u 24. kolu docekuje gradskog rivala West Ham. Mec koji ce biti poseban po tome sto se na Bridz vraca Potter. 

Sta reci a da vec nismo rekli o nasoj ekipi, treneru i pojedincima? Nakon kiksa nasih rivala za top 5 (Bournemoutha, Ville i Newcastlea) ovo je idealna prilika da se koliko toliko odvojimo od njih. 
Takodjer igraci i trener se moraju iskupiti za poraz od Citya te je potrebna reakcija pogotovo sto igramo pred svojim navijacima na Bridzu. 
West Ham je ekipa koja je puna odlicnih individualaca a prednjace Paqueta, Bowen i Kudus. Doveli su Evana Fergusona i nadam se da nece biti u protokolu jer trenutno su im i Antonio i Fulkrug out.

Sve osim pobjede je veliki korak ka ambisu i ne zelim ni pomisljati o tome. Tako da ocekujem pobjedu i nadu da cemo se ubrzo vratiti ponovo seriji pobjeda i ucvrstiti mjesto na tabeli koje vodi u LS.

Sve ovo sto se desava unutar i oko kluba a pogotovo nastupi ekipe u zadnjih nesto vise od mjesec dana ubili su mi volju za gledanjem. Ne radi se o rezultatima vec o komplet situaciji Uprave, trenera i igraca.

Opet znam da cu upalit i pratit utakmicu sutra.

• Popularna objava

Nemam nikakva očekivanja od ove utakmice. Rezervni igrači su nam nezadovoljni jer ne dobivaju priliku ni kao starteri, ni kao rezervisti, iako ekipa tone iz kola u kolo. Jedni te isti igrači igraju i ne postoje nikakve sankcije za te igrače. Početna formacija se nikad ne mijenja i taktika se ne mijenja u toku utakmice. Ja se ne slažem ni sa onim da se pobjednička ekipa ne mijenja, pa zamislite šta mislim o tome da se gubitnička ekipa ne mijenja. Osim što su nam rezervisti nezadovoljni, sada su nam nezadovoljni i starteri koji liječe vlastite frustracije na terenu. Ekipa je na korak od raspada. Ako Sanchez bude na golu neću gledati utakmicu.

Vala Ako Marsesca izvede iste igrace bez promjena, pogotovo Sanchez i Jackson pa i Madueke treba bojkotovat i gledat nesto drugo. Ovde ako kiksamo prekrizit ligu prvaka.

• Popularna objava

24. kolo, moja želja da ih gledam je nekih 2%, svaka im cast i to treba znati odraditi, uništiti želju za utakmicama nakon nesto vise od pola sezone.

Glava i rep, Sanchez i Jackson, ce naravno biti tu da pokusaju zaraditi platu, Maresca ce posle reći smo bolji nego prosle sedmice i super za jedan pocetak radne sedmice.

• Popularna objava

Sigurno će biti teška utakmica, posebno što se nerijetko bivši treneri znaju popišati po ekipi. Nadam se da to neće biti slučaj, ali s obzirom u kakvoj smo mi formi i kakve imamo igrače na pojedinim pozicijama - to je vrlo lako moguće.

• Autor

Valjalo bi kada bi Jorgensen imao odlican nastup i da zadrzi svoje mjesto u prvih 11. Nedo bog nekog kiksa, mislim da Sancheza licno Eghbali ne bi mogo otjerat sa gola.

12 minutes ago, hamco said:

Valjalo bi kada bi Jorgensen imao odlican nastup i da zadrzi svoje mjesto u prvih 11. Nedo bog nekog kiksa, mislim da Sancheza licno Eghbali ne bi mogo otjerat sa gola.

Ima Bettinelli, ima još 5 golmana na posudbi. Treba mijenjati dok se ne nađe neko ko može braniti.

Od starta dva najnesigurnija igrača Colwill i Caicedo. Bilo je kikseva i prije ovog, neke je sudija spasio sviranjem laganih faulova, ali ovdje nije bilo pomoći. Bowen pokazao Sanchu i Maduekeu kako se završavaju one šanse.

Kod nas ništa novo, nisam se nijednom uzbudio. Palmer se povukao da oslobodi Enzin napadački potencijal. Insistiramo na centaršutevima koji ne donose ništa, a Palmer, Madueke i James desno smetaju jedan drugom jer svi hoće da urade isto sa istog mjesta. Rezultat me ne interesuje jer ništa ne očekujem, hoću da vidim igru, taktiku i vođenje utakmice.

Nasi losi rezultati se poklapaju sa periodom kad smo poceli da guram ovu sa 3 pozadi a asimetricnom postavkom na sredini. Izmedju ostalih stvari i ovo mi upada u oko

• Popularna objava

Prvi put izmjene na vrijeme, prvi put vise izmjena, prvi put neke sitne rokade u formaciji i igri. Rezultat: preokret kad smo svi sami sebe otpisali. Dobili smo iskljucivo na svjezinu, neki faktor iznenadjenja s klupe i majstorluk Palmera.

Nadam se da je nas trener naucio makar nesto iz ovoga. Za divno cudo, kad das igracima vise od 10 minuta na terenu onda se nesto pozitivno moze desiti. Takodjer se nadam da necemo vise slusati idiotarije tipa 'ne znam koga izbaciti' ili 'nemam koga ubaciti'. To nas je kostalo barem 4 od zadnjih 6 kikseva.

Pohvale za izbacivanje debilcine Sancheza s gola. Jørgensen nista posebno nije pokazao (nije ni imao toliko prilike), ali morao se onaj majmun klupirati taman i Caballero stao na gol.

Nema sta, zanemaricemo palamudjenje na taktiku koja je bila losa. Jako bezidejno i sterilno.

Pozitivna stvar je da su prvi put uspjeli napraviti preokret i dobiti mec na energiju. Sto neko napisa trebalo je ici i na treci gol jer od bunkera i odbrane nema neke vajde. Sljedecu i Jackson i Sancho treba da odmore.

Izmene igraca i takticke izmene donele bodove. Pre svega ne mogu da shvatim da imas James a desno i koristi ga kao desnog stopera a u fazi napada moze mnogo da pruzi. Kad je ubacio gusta i presli na 4 pozadi dobili smo sirinu. 

Malo srece malo borbe i dosli do bodova ali na ovaj nacin tesko da mozemo mnogo

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.