Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Crystal Palace (A) 04.01. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Lavia out za ovaj mec kao i Fofana i Badiashile. Fofana vrlo moguce out do kraja sezone, Maresca upravo to rekao na pressu. Povratak Jamesa je dobra vijest.

Pobjediti moramo po svaku cijenu, a nije bas da nam ide kada smo gosti Palacu. Newcastle je usao u formu, vjerovatno ce i City ubrzo ufatiti ritam, uz Forest koji ocito veze pobjede nama top 4 uopste nije vise siguran.

Nadam se pozitivnoj reakciji nasih igraca. Sto se tice postave, izveo bih sljedeci sastav:

Sanchez
James - Colwill - Cucurella
       Caicedo - Enzo
Madueke - Palmer - Felix - Sancho
              Jackson

Badiasilea, Fofanu, Laviu, Dzejmsa(ako se nesto ne promeni do kraja sezone) i sve ostale igrace koji su duze u bolnici nego na terenu prodati ili pokloniti bilo kome. 

Ne moze se veliki klub kao sto je Celsi da se uzda u njih. 

Nemam pojma, nisam ocekivao da cemo bas ovako lako proklizati, bod na Goodisonu mi je i ok, ali porazi protiv Fulhama i Ipswicha stvarno iznenađenje, bar meni, jer smo prije toga izgledali kao da rastemo iz utakmice u utakmicu.

Moramo se trznuti i pokusati doci do 3 boda kako znamo i umjemo, iako smatram da ce ovo biti neki X.

Ne vidim kako Maresca moze ista promijeniti ovdje. Ekipa je potonula prvo fizicki a potom i psihicki. Trebamo se vaditi iz mini krize a to nam nikad nije islo od ruke. Znajuci ovaj klub, kad kola krenu nizbrdo niko ih ne zaustavi. Daj Boze da nisam u pravu.

• Popularna objava

Ako soxx iz Bosne otvara temu onda nam ne gine najveća blamaža u historiji.

Našim igračima baš malo treba da polete i još manje da se ugase. Još jedan gradski derbi u kojem inače dobro prolazimo, ali nam to ništa ne znači kad smo u ovakvom stanju. Kad se upadne u ovakvu krizu imam osjećaj da nas može pobijediti 11 igrača sa ulice. I dalje tvrdim da se ova kriza vrlo lako mogla izbjeći da se prije svega utakmica protiv Evertona vodila kako treba, pa onda i ona protiv Fulhama. Kako je nama gust raspored, gust je i svima, ne postoji nikakav izgovor da te Ipswich odškoluje. Postoji i velika vjerovatnoća da nam je igra pročitana i da se treba nešto malo modifikovati.

Da se vratimo na temu - Crystal Palace. To je ekipa koja obično odigra 2 mjeseca na šampionskom nivou i 2 mjeseca na Championship nivou. Sezonu su otvorili u ovom Championship modu i uspjeli smo protiv takve ekipe izgubiti 2 boda. Sada se polako dižu. Jedni su od rijetkih ekipa koje igraju sa 5 nazad. Ako se prisjetimo klipa u kojem Maresca pomjera "šahovske figure" znamo da je tada rekao da protiv takvih ekipa u fazi napada igra 3-1-6 formaciju. Vrlo je važno ko će biti među tih 6. Ja bih volio vidjeti da krajnje desno bude Gusto. Imao je loših utakmica u zadnje vrijeme, ali mislim da na svojoj pravoj poziciji može nešto korisno uraditi.

Ne očekujem ništa i jako mi je teško gledati kako tonemo bez ikakve potrebe.

4 hours ago, Whisper said:

Badiasilea, Fofanu, Laviu, Dzejmsa(ako se nesto ne promeni do kraja sezone) i sve ostale igrace koji su duze u bolnici nego na terenu prodati ili pokloniti bilo kome. 

Ne moze se veliki klub kao sto je Celsi da se uzda u njih. 

Fofana evo 4 sezone kontinuirano povrijeđen. Problemi su sljedeći:

1. Ne možemo ga nikom prodati - jer mu niko ne može dati ni približnu platu kakvu ovdje ima (200k funti sedmično)

2. Ne možemo ništa zaraditi - jer mu je tržišna vrijednost nikakva

3. Ne možemo čekati da mu istekne ugovor - jer mu traje do ljeta 2029. godine

Badiashile isto 3,5 sezone stalno povrijeđen i nosi sa sobom slične probleme kao i Fofana. Zajedničko im je da i kad su na terenu ne nude prevelik kvalitet i lako su zamjenjivi. Ne bih nimalo žalio kakvo god se rješenje nađe da napuste klub. Igrači koji nude ipak neki kvalitet su James i Lavia i tu treba biti malo oprezniji.

Prvo poluvrijeme smo mogli i trebali zabiti 3 gola barem ako ne i 4. Sanse Jacksona, Palmera i Acheamponga su sve izrazito dobre sanse. Da smo makar 1 od te 3 zabili sad bi se lakse disalo.

U drugom ako ne povedemo 2:0 do 60. minute ide pritisak i postepeno branjenje svoga gola i pitanje hocemol izdrzati.

• Popularna objava

Maresca jebem ti majku retardiranu na tome sto su igraci fizicki nespremni, sto ne pravis izmjene na vrijeme i sto Palmera guras lijevo svaku utakmicu u drugom poluvremenu. 
Krivi su igraci jer su masili neke sanse koje nisu smjeli masiti ali Maresca je krivac koliko i oni.

Jebem vam majku majcinu pa sjebeti mi raspolozenje toliko da utice na moj privatni zivot.

Sve smo sjebali za manje of 15 dana.

Da sam u upravi kunem se da bi bile takve kazne da bi svi mediji o tome pisali.

• Popularna objava

Kakav debil od trenera. Ovo nema nigdje, ljudi stavljaju akademce kada nemaju nikoga na klupi, ovaj ima igrace na klupi, a i dalje ne mijenja. Jebo te zivot, pa eto i Citya na ledjima, tesko ce se doci do top 4, a borili se fol za titulu jedno vrijeme.

Bas mi nekako ovo sve Tottenhamski izgleda.

Hajde, ispričana je priča oko trenera, al prosto bih se ranio da prije meča biram napadača i da su mi izbor Jackson i Nkunku.

Jackson daje golove iz svake 10. šanse (nije pretjerivanje), kad treba prelomiti meč redovno te izda, a Nkunku je mislima daleko od ovog kluba.

9 hours ago, Wisey said:

Pored svih problema treba istaci da nam jucer cist penal nije sudjen. Svakom drugom timu iz top 6 u onakvoj situaciji protiv Palasa bio bi sudjen penal. Govorim o startu na Netu.

I onda bi dobili, ali problem i dalje ostaje sa Marescinim odluka oko izmjena. Prije ih je radio i na poluvremenu, sad imam osjecaja da ce prvu odraditi u 90oj minuti.

• Popularna objava

Bobby Vincent to Enzo Maresca:🔹🎙️ "You haven't made many changes in recent games. Is there a reason for this?

Enzo Maresca: 🔹🎙️"No. Now we change, let me ask you; which player would you change today?"

Bobby:🔹🎙️ "You had Nkunku and Felix on the bench."

Maresca:🔹🎙️ "Yeah, but for who?"

Bobby: "I don't know." 

Jel istina ovo? Nevjerovatno...

2 minutes ago, Wisey said:

Bobby Vincent to Enzo Maresca:🔹🎙️ "You haven't made many changes in recent games. Is there a reason for this?

Enzo Maresca: 🔹🎙️"No. Now we change, let me ask you; which player would you change today?"

Bobby:🔹🎙️ "You had Nkunku and Felix on the bench."

Maresca:🔹🎙️ "Yeah, but for who?"

Bobby: "I don't know." 

Jel istina ovo? Nevjerovatno...

Jeste, ima video. Kao igraci su dobro igrali, pa koga da zamijenim kada igraju svi dobro. Prije zamijeni kada vidi da neko ne presinguje dovoljno ili ne igra dovoljno dobro, ali sada to kao nije vidio. Plus to, nije znao za koga da zamijeni hahahah

Ma gubi se on, ali rehkoh već, takve stvari se dešavaju kad upravo dovodiš igrače koje evidentno nisu bile želje trenera, ne kažem da je to 100% slučaj, ali da ima uticaja ima. Treba fakt imati muda i preseći u takvim situacijama, prodrmati ekipu, uneti svežinu.

Nama je problem što nije to ekipa sastavljena od prekaljenih igrača tipa Lampard, Drogba, Balak i sl. nego ti ubacuješ onog babuna Meduekea, Nkunkua koji nema pola sata ozbiljnog fiudbala ove sezone i sl. to je sve deo jedne šire slike za koji su krivi i trener i uprava.

A evo kolko se ljudi zaleću za Dzeksoga, jeste on bolji nego lane, ali i dalje ne možeš ti od njega napraviti igrača koji će nositi ekipu, prosto ne možeš, uvek će on tako zabijati neki krumpir, neke utakmice dobro igrati a druge prosto mašiti i ne snalaziti se.

Ja jesam razočaran ali nisam ni mnogo očekivao jel znam da ti ekipu drži Palmer i par igrača koji su tek došli, Sančo, Neto, tek treba to da se ustali, pa to seljakanje na klupu Maduekea, drugog pravog prirodnog CF nemamo. 

još uvek mi nije poznat tolko Mareska ali mislim da je bio velika kocka i da možda nije bio najbolje rešenje za vađenje kluba iz kanala, ali ajde, vreme će pokazati. 

Ništa mi ovo ne bi pisali, da su naši igrači iskoristili par šansi koje su bile i više nego dovoljne, inače pozdravljam uvodjenje na teren još jednog omladinca.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.