Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conference league M2: Panathinaikos (A) 24.10 ~ 18:45

Istaknuti odgovori

Drugi mec grupne faze lige Konferencija protiv nekadasnjeg grckog velikana. 

Mareska ce izmeniti sastav kao i po obicaju, ocekujem pobedu od 3 gola razlike i da klinci dobiju koji minut.

Totalno nebitno takmicenje, nebitna utakmica. Zelja mi je da se niko ne povrijedi, rezultat mi je apsolutno nebitan pa taman i izgubili. Bolje bi bilo da nikako nismo igrali ovo takmicenje. Ovako moramo putovati, zajebavati se i gubiti vrijeme umjesto da treniramo i pripremamo se za utakmicu protiv Newcastle-a. 

U ovom takmicenju Chelsea, Fiorentina, Heidenheim i Betis jedine ekipe iz top 5 liga. Ostalo je sve buranija teska, sve osim finala je tesko brukanje i igraca i trenera.

41 minutes ago, diablo_bih said:

Koga imaju osim Tetea?

Ti koji igraš fm bi trebalo da znaš za Jedvaja, Tonny Vilhenu, Dragowskog.

Mislim nemam pojma kako igraju al imaju fine igračiće kad se pogleda na papiru, ako ih podcjenimo i izađemo sa žnj postavom mogli bi nas iznenaditi jer nisu baš kao nižerazredni tim

Pao ima neka poznata imena koji su igrali u ok klubovima i imaju iskustva i na velikim takmicenjima.

Ounahi igrao u Marseju i za Maroko
Sporar za Sloveniju
Pelistri za United
Djuricic, Mladenovic i Jedvaj
Tete u Galati, Lyonu, Leicesteru

Sasvim ok postava po imenima ali i dalje je to 2. ili 3. klasa igraca. Moguce da ce u pocetku vodjenj dobrom atmosferom biti nafurani dodatno i zbog protivnika ali vise od toga ne bi trebalo biti nista vise pogotovo nakon prvih 15-tak minuta kada se umore i slicno.

Chelsea line-up to face Panathinaikos: Jorgensen; Disasi, Badiashile, Veiga, Cucurella; Fernandez, Dewsbury-Hall; Neto, Felix, Mudryk; Nkunku.

Malo cudna postava pogotovo u odbrani pa ajde da vidimo. 

Trebamo realno sve pogledati. Pričamo o tome da smo bili u najmanju ruku ravnopravni sa Liverpoolom neki dan i da imamo dvije manje - više podjednako kvalitetne i podjednako uigrane postave. Ta druga postava bi morala razvaljivati ovakve protivnike. Nije nikakvo podcjenjivanje na teren poslati takvu postavu. Tu imamo Nkunkua koji je prije godinu dana bio najbolji strijelac Bundeslige, Enza i Felixa koji su četvrti i peti najskuplji igrači svih vremena, Cucurellu koji je bio najbolji bek Eura i još puno respektabilnih igrača. Ova postava, bez glavnih startera, je dovoljno dobra da ovo osvoji.

Kako imamo ovako širok kadar onda nam odgovara da igramo ove utakmice. Imamo puno mladih igrača i svi moraju dobiti svoju minutažu i sticati iskustvo. Bolje da igraju ove utakmice nego da sjede na tribinama i skupljaju minute na kapaljku. Ove utakmice mogu biti dobar trening za probijanje protivničkih odbrana, jer se očekuje da ovi timovi protiv nas imaju posjed lopte od oko 30%. Malo održavati formu svima, malo vraćati samopouzdanje, malo eksperimentisati, malo nabijati koeficijent, malo gusto.. i što je najvažnije osvojiti napokon trofej, pa bilo kakav.

Grčka liga je prošle sezone dala osvajača ovog takmičenja. Uprkos tome, tu nema neke velike kvalitete. Prošlosezonski šampion Grčke je PAOK, tim u kojem je Baba Rahman važna karika, što dovoljno govori. Panathinaikos je, kao i mnoge jače ekipe tamo, miks domaćih igrača, stranih posrnulih zvijezda i igrača sa ovih prostora. Hamco je već spomenuo neka poznata imena, dodao bih još 2 Slovenca Gnezu Čerina i Verbiča. PAO će sigurno igrati i za preminulog saigrača Georgea Baldocka koji je inače rođen nedaleko od Londona. 

Na utakmicu je došlo nekoliko baš mladih igrača, nadam se ponekom ulasku u slučaju velike prednosti. Samo rutinska pobjeda dolazi u obzir. Ovima je Borac uzeo bod.

22 minutes ago, hamco said:

Malo cudna postava pogotovo u odbrani pa ajde da vidimo. Tosin nije cak ni na klupi iako mnogi nisu pozvani za ovaj mec. Cudno.

Na klupi je koliko sam vidio.

Mislim da su mi bitniji mecevi u Miki Maus kupu od ovoga. Lijepo vidjeti rezultat. Naravno, gol se morao primiti. Mec nisam gledao pa necu komentarisati.

Smatram pametnom odluku da Palmer ne igra ovo takmicenje. Nasa druga ekipa bi se trebala prosetati do trofeja, no vidjet cemo.

18 minutes ago, Wisey said:

Smatram pametnom odluku da Palmer ne igra ovo takmicenje. Nasa druga ekipa bi se trebala prosetati do trofeja, no vidjet cemo.

Nije prijavljen za grupnu fazu (kao ni Caisedo,Lavia,Fofana,James,Colwill,Gusto, Jackson), sto ne znaci da nece biti za knockout fazu prijavljeni.

Rutinska pobjeda, treba naci nacin da Felix bude prvotimac, pokusati ga mijenjati sa Maduekeom.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.