Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jamal Blackman (2012-2021, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 54
  • Pregledi 9,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U jbt, stavrno 93. godište.
Ja mislio on 95. nema veze, ipak ja smatram da Courtois nije talentovaniji od Blackmana, samo što je ovaj prvi imao lakši put da se probije do prvog tima u Genku, nego što bi Jamal u Chelsea-ju. Tako da je malo i iskusniji. Mada 17-18 godina kod golmana je kao 12 godina kod igrača u polju. Golmani imaju duži rok trajanja. Znači bit će vremena za Jamala.
  • 4 mjeseca kasnije...
Jamal s novom frizurom otputovao s ekipom u Munchen i dobio medalju za šampiona Evrope. A na slikama se moglo vidjeti koliki je ovaj momak, ogroman. Zamislite tek kad taj stane na gol. B) Da još ovakvih noći doživi u budućnosti.
na proslavu je došao sa [url="http://www.rpp.com.pe/pict.php?a=1&g=8&c=n&p=cdn.rpp.com.pe!fotos!deportes!180512chelsea!05.jpg"]ludom frizurom[/url] :D mislim da je Courtois ipak bolji nego Blackman, trebao bi Jamal nekamo na posudbu u jači klub da dostigne Tibbya :D
  • 7 mjeseci kasnije...
Nažalost da budem iskren ne vidim tvoju budućnost u CFC-u kao golmana broj. 1. Na toj poziciji vidim Belgijca koji je sada u Atleticu. Bila bi šteta da ti, takva visoka kvaliteta, ostaneš u CFC i propadaš. Želim ti da napustiš klub i da nađeš sebi "utočište" u nekom od premierligaša za godinu dvije. Sretno i sretna Nova!
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1357604269' post='100110']
koji kontrasti ahaahaahah
[/quote]

Rasistu dalmatinski :D
  • 4 sedmice kasnije...
eh da sam ja onaj debeli rumeni retardirani nesposobnjakovic sto nam sjedi na klupi, sad kad je Cech sjebo prst umjesto Turnbullu i penzionera Hilaria stavio bih ovog momka na gol protiv Wigana!!!! Ionako smo pusiona, onda bar riskiraj i probaj nesto novo
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Danas nas Jamal slavi rodjendan . Sve najbolje , tesko da ce nekad postati prvi golman Chelsea ali nikad ne reci nikad nek' me razuvjeri  :D

• 7 mjeseci kasnije...

To zato što nisi vidio crnog golmana. Rasizam na nivou :P

Sretno Jamal ! :D

Ne, to je zato Å¡to u CFC-u imaju viÅ¡e povjerenja u 41-godiÅ¡njeg djedicu Schwarzera kojem će produžiti ugovor, nego u mladu hobotnicu Jamala Blackmana. Očito. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.