Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Bournemouth (A) 14.09. ~ 21:00h

Istaknuti odgovori

Tesko gostovanje ali nakon kiksa protiv Palaca ovdje moramo pobjediti. Potencijalni kiks stvorit ce dodatni pritisak treneru i igracima a onda ne ocekujem da se izvucemo iz crne rupe. 

James, Gusto i Lavia su out. Enzo i Caicedo tek sinoc kasni dosli nazad sa repr. utakmica tako da je Ugochukwu komotno mogao ostati u ekipi pogotovo znajuci da je Lavia cesto out.

Nadam se debiju Sancha. Ja od tog igraca ocekujem zaista mnogo, samo se nadam da je psihicki tu i da je ono sranje sa Ten Haagom nista drugo nego licni sukob na kojem je Ten Haag ostrio kurac. Sancho je igrac koji pravi razliku, on je skroz drugaciji profil igraca od Felixa i Nkunkua i igra 1 na 1 koju on posjeduje je nesto sto otkljucava ovakve ekipe i rjesava utakmice.

Ne znam sta da ocekujem, ko ce igrati desnog beka, ko u vezi, sta cemo sa Nkunkua, fakat ne znam sta ocekivatic mozda neku golijadu pa nek bude 2:3 za nas. Amin.

Prosle smo godine imali slican momenat kad je dolazilo ovo gostovanje. Zavrsilo na kraju 0-0, slab mec s malo sansi.

Pobjedjivati se mora Bournemouth ili Crystal Palace, bez obzira sta pricao trener Maresca. Pobjednicki mentalitet se samo tako gradi. Proslu utakmicu smo vidjeli frustracije Palmera kad je napucavao loptu u 93. minuti iz ocaja. Decko zna da svakim slicnim kiksom ekipa gubi prikljucak za vodecima. Izgleda da ce nam trebati reakcija igraca, da oni sami povuku.

Desni bek ce vjerovatno krpati sa Disasijem. Mozda cak i Caicedo a u sredinu mali Cesadei sa Enzom.

Puno bolje prolazimo sa njima otkako su se vratili nego kad ih je Howe vodio u onim ranijim godinama. Ali to ništa ne mora da znači jer smo vidjeli kako smo prošli sa našim najredovnijim mušterijama Crystal Palaceom. Nadam se da ćemo ovoga puta mi biti taj tim koji diktira dešavanja na terenu. Mora se igrati napadački jer ćemo svakako primiti gol do dva, a možemo stvarati šanse kao na traci. 

16 hours ago, Wisey said:

Prosle smo godine imali slican momenat kad je dolazilo ovo gostovanje. Zavrsilo na kraju 0-0, slab mec s malo sansi.

Pobjedjivati se mora Bournemouth ili Crystal Palace, bez obzira sta pricao trener Maresca. Pobjednicki mentalitet se samo tako gradi. Proslu utakmicu smo vidjeli frustracije Palmera kad je napucavao loptu u 93. minuti iz ocaja. Decko zna da svakim slicnim kiksom ekipa gubi prikljucak za vodecima. Izgleda da ce nam trebati reakcija igraca, da oni sami povuku.

Desni bek ce vjerovatno krpati sa Disasijem. Mozda cak i Caicedo a u sredinu mali Cesadei sa Enzom.

Govorili su prije sedmicu ja mislim da bi Caicedo mogao na desnog beka.

Dzekson je trebao u 25. minuti biti zamijenjen. Kurcobolja i nonsalantnost, pravi trener odmah to reze.

Madueke zbog sebicnosti i carinjenja lopte takodjer. Pogotovo kad ti na klupi sjede Nkunku, Felix i Sancho nema razloga da se trpi ovakva igra. 

Trener zive veze nema. Ne konta uopste sta ne stima u igri.

3 minutes ago, Wisey said:

Dzekson je trebao u 25. minuti biti zamijenjen. Kurcobolja i nonsalantnost, pravi trener odmah to reze.

Madueke zbog sebicnosti i carinjenja lopte takodjer. Pogotovo kad ti na klupi sjede Nkunku, Felix i Sancho nema razloga da se trpi ovakva igra. 

Trener zive veze nema. Ne konta uopste sta ne stima u igri.

Onakve sanse Haland cijepa mrezu i baca golmana u mrezu s loptom.

• Autor

Prvih 45 minuta je gore nego po Lampardom u drugom mandatu.

Narednih 45 minuta ce reci sve o nasem treneru, da li zna ili ne zna. Takodjer ako ne napravi barem 2 izmjene onda nema ni muda ni autoritet.

Pobjeda ne znamo ni mi sami kako, treba skupljat bodove al problemi ostaju isti. Bez obzira na formu trener ima neku viziju koju samo on zna, svaki normalan trener bi Jacksona istjero na poluvremenu.

• Autor

Apsolutno nezasluzenih 3 boda ali neka i nas jednom sreca pogleda. I druge ekipe dobijaju kada nezasluze, pogotovo United, Liverpul. Igrac utakmice mora biti Sanchez, da sam ga danas prvi put gledao rekao bih da je u top 3 golmana svijeta.

Sto se tice naseg trenera, on ako iducu utakmicu pocne sa Jacksonom i Fofanom u prvih 11, on nema pojma.

Nkunku, Sancho, i Tosin moraju ali moraju igrati u prvih 11. Ako on to ne vidi onda nema pojma o fudbalu.

• Popularna objava

Uh kako bitna 3 boda. Bas mi je drago da ga je Nkunku ucerao Maresci koji ga ocito ne mirise i daje mu 10 minuta po utakmici. I to kakav gol, spicom u maniru Ronalda Nazaria.

Nismo zasluzili pobijediti nikako i ostaje masu problema u igri, sastavu, taktici. Da ne idemo sad u detalje, vjerujem da se svi slazemo.

Pozitivne stvari su prvo nastup golmana Sanceza koji je daleko najbolji pojedinac bio, apsolutno bez greske i jos skinuo penal na 0-0. I drugo je ono sto je Sancho pokazao. Znao sam da zna fudbala, medjutim sam imao dosta rezervi prema njegovoj fizickoj spremi. Ali ovakav igrac i kad ti da 45 ili 60 minuta apsolutno ga vrijedi imati. Nek samo nastavi, danas je bas promijenio tok utakmice.

I na kraju, ne mogu a da ne spomenem sudiju Tejlora. Sudjenje toliko lose da ne bi mogao u bosanskoj Premier ligi proci, stravicno nesto.

Ocekujem sljedecu

Nkunku

Sancho Palmer Madueke

Enzo Caicedo

Kuki colwill X X

Sanchez

Iako mnogi nece mirisat nonia, bolje mi se cini on nego li felix. Felix u drugom moze uletit kao i neto

Eto docekasmo da i nama golman donese 3 boda posle duzeg vremena. O nasoj igri we nema sta pricati jer je nije ni bilo. 

Dali smo gol kad treba jer da smo ga dali ranije primili bi ga glatko. 

Disasi, Fofana place mi se..... 5 stopera nijedan kvalitetan a iskusan. 

Sancho svaka cast samo neka nastavi ovako. Felix je u svadji sa loptom i igrom. 

Posle svega ovoga ako Dzekson bude prvi spic pre Nkunkua nemam reci.... 

Nisam gledao utakmicu, pratio sam tok rezultata, kasnije pogledao 12-ominutne sažetke i pročitao neke komentare. Reklo bi se da su nas baš nadigrali i zaslužili pobjedu. Bodovi su tu i samo time možemo biti zadovoljni. Ovakve pobjede mogu biti škola koju nismo skupo platili, ako želimo učiti.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.