Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05 - Birmingham City (H) 18.02.2012, 13:30h

Istaknuti odgovori

AVB: Drogba wont be in contention for the game, it will be between Torres and Lukaku on Saturday
ne igra didi.
  • Odgovori 192
  • Pregledi 12,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne igra Cole, niti Kalou a nije siguran da li da stavi Terry-a u prvu postavu (posto nece moci da igra onda u Utorak).
ocekujem najjacu postavu protiv Birminghama

izgubit cemo 1-0, zayeban he birmingham

vala mislim da je vrijeme da Cahill bude u prvoj, meni je nekako glupo kad se mijenjaju za vrijeme utakmice odbrambeni igraci, jedino ako (nedoBog) da se povrijedi il sl.
[quote name='soxx' timestamp='1329505496' post='27265']Cahill ce vjerovatno od prve po mom misljenju[/quote]Red bi bio, prava situacija da vidimo kako djeluje duet cahill i terry ;)

Zadnja linija:
bane, cahill, terry, luiz

Dali bi bilo fino eksperimentisati s luizom na lijevom beku ?

Uređeno , autor izmjene: sisa01

[quote name='sisa01' timestamp='1329510922' post='27284']Red bi bio, prava situacija da vidimo kako djeluje duet cahill i terry ;) Zadnja linija: bane, cahill, terry, luiz Dali bi bilo fino eksperimentisati s luizom na lijevom beku ? [/quote]

Ryan starta na lijevom beku. Ja bih odmorio Luiza te bi stoperi bili Cahill-Bane, a opet Bosingwa na beku.

No nema veze, mogu to oni odlično odradit.
Aj hop so, we will wiin..:P
Danas stavljam kuću na Chelsea! pa eto ako neko bude slučajno hoda po ulici i sretne beskućnika nemojte mu se rugat, možda to ja budem ako Chelsea ne pobijedi! ;)
Team: Cech (c); Ivan, Cahill, D Luiz, Bertrand; Ram, Mik, Meir; Sturr, Torres, Mata. - subs: Hil, Bos, Ess, Lamps, Mal, Kal, Drog.
Cech, Bane, Luiz, Cahill, Bertrand; Ramires, Mikel, Meireles; Mata, Sturridge, Torres

Subs: [color=#999999][font=Georgia,]Hilario, Bosingwa, Essien, Lampard, Malouda, Kalou, Drogba[/font][/color]
Jel to zvanican sastav, jer je na press konferenciji AVB rekao da bi Lukaku trebao biti u konkurenciji za prvih 11, a po ovome nema ga ni na klupi?!
Ma gdje je dobro, pa ne kontam, da za Lukakua 20 miliona i lik sjedi na tribinama, pa dokle vise.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.