Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Conference League

Istaknuti odgovori

UEFA Europa Conference League Anthem 2021-22 - YouTube

Treće po snazi klupsko takmičenje u Europi, osnovano s razlogom da se pruži šansa timovima iz slabijih liga, i manjim timovima iz jačih liga, da se bore za nešto. Mlađa je sestra Europa lige, čak im je i himna ista. Ove sezone će Chelsea debitovati u takmičenju i zaslužilo je da se otvori tema.

Odigrane su 3 sezone u formatu sa 8 grupa sa po 4 tima. Niko nema direktan plasman, svi dolaze kroz kvalifikacije i osvajač ide direktno u Ligu Europe. U pogledu UEFA koeficijenta pobjeda i remi vrijede isto kao i u Ligi Prvaka. Od ove sezone će format biti drugačiji sa jedinstvenom ligom sa 36 klubova. Finale će se igrati u Wroclawu, na stadionu Wroclaw.

Prijašnji pobjednici:

2022 - AS Roma

2023 - West Ham United

2024 - Olympiacos

2025 - ???????

3 hours ago, reLo said:

Kao da je bila priča da ćemo, u slučaju plasmana ovdje, odlučiti hoćemo li igrati ili ne?

Znam da je prosle sezone Juventus odlučio ne igrati Konferenciju i umjesto njih je isla Fiorentina. 

4 hours ago, reLo said:

Kao da je bila priča da ćemo, u slučaju plasmana ovdje, odlučiti hoćemo li igrati ili ne?

Znam da je prosle sezone Juventus odlučio ne igrati Konferenciju i umjesto njih je isla Fiorentina.

EDIT : Nisu oni odlucili nego su izbaceni zbog FFP, pogrijesio sam. 

Ma takmicenje za preskociti. Jebe mi se vise za omladince. Mi trebamo imati dobar kostur ekipe i na tome graditi tim. A i zadati vece ciljeve i da se vratimo u top4.

Zasluženo igramo ovo takmičenje, ne znam zašto bi preskočili pogotovo ako možemo doneti premier ligi dosta tih bodova da se pogura da i peti tim ide u lš ako ne sledeće godine onda u bliskoj budućnosti

• Autor
5 hours ago, MASKO said:

Zasluženo igramo ovo takmičenje, ne znam zašto bi preskočili pogotovo ako možemo doneti premier ligi dosta tih bodova da se pogura da i peti tim ide u lš ako ne sledeće godine onda u bliskoj budućnosti

Da, ako ništa možemo taj koeficijent napucavati i povećati sebi šanse da se plasiramo u Ligu Prvaka kroz ligu. Sa pola snage se može doći do četvrtfinala i onda vidjeti u kakvoj smo situaciji u drugim takmičenjima i koliko se treba čemu posvetiti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.