Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski sportovi (skijanje i slično)

Istaknuti odgovori

Ovaj Hirscher je jeben igrač u pm. Samo ga mlada i luda glava može spriječiti od uzimanja Velikog globusa u tekućoj sezoni što se zasad pokazuje tačnim. Mora ga onaj otac njegov, brko umiriti malo. Mada, sviÄ‘a mi se to skijanje. Atipično za jednog Austrijanca. B)

I da, samo jedan veliki naklon majstoru svih majstora, Didieru za demonstraciju sile na Streifu. Kakav skijaš, nevjerovatno ! ;)
  • Odgovori 66
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma nista posebno vise. Nekada je bilo ogromna stvar, sada debili iskoristavaju zato sto je neko napravio kako treba olimpijadu. Zavisi sta zelis, ja cu te zabaviti u Sarajevu.

• Sretna 40. godišnjica Zimskih Olimpijskih igara u Sarajevu svima koji slave.   Tada se iz ničega napravilo nešto, da bi se kasnije to nešto ponovo pretvorilo u ništa. Skakaonice i bob staza

[quote name='Wisey' timestamp='1327273629' post='19717']
Ovaj Hirscher je jeben igrač u pm. Samo ga mlada i luda glava može spriječiti od uzimanja Velikog globusa u tekućoj sezoni što se zasad pokazuje tačnim. Mora ga onaj otac njegov, brko umiriti malo. Mada, sviÄ‘a mi se to skijanje. Atipično za jednog Austrijanca. B)

I da, samo jedan veliki naklon majstoru svih majstora, Didieru za demonstraciju sile na Streifu. Kakav skijaš, nevjerovatno ! ;)
[/quote]

Luda glava je to što ga je dovelo tu gdje jest, momak ne bi bio tu da ne uzima toliko rizika ;)
Jeste, al isto tako neće se moći konstantno provlačiti s jahanjem kapija ili kako bi to stručni sukomentator na HRT-u rekao 'haklanjem' :D. Nagledao sam se ja dosta ovakvih skijaša, sad mu se vrlo lako može desiti da naredne dvije trke izleti i da ga Kostelić svojim ziheraškim, proračunatim skijanjem ostavi daleko, daleko iza sebe.
[center][center][b]Hirscher kažnjen s 999 švicarskih franaka[/b][/center][/center]
[center][center] [/center][/center]
[center][center]NAKON nekoliko dana javne rasprave i medijskih prepirki čini se kako je slučaj Marcela Hirschera riješen, barem za sada. Svjetska skijaška organizacija Austrijanca je kaznila zbog gaženja vratiju na utrkama u Wengenu i Kitzbuehelu.[/center][/center]
[center][center]Hirscher je prešao preko slalomskih vrata što je posebno razljutilo hrvatski tabor koji je sumnjao da je isto napravio i na utrci u Zagrebu. Pregledom snimke zaključeno je kako je na Sljemenu ipak sve bilo regularno, a Ivica Kostelić i Hirscher zakopali su ratne sjekire i posvetili se pripremi za današnji slalom u Schladmingu.[/center][/center]
[center][center]
Hirscher mora platiti 999 švicarskih franaka (828 eura kazne) zbog navedenih prijestupa, a kazna se može i uvećati ukoliko FIS zaprimi takav zahtjev, no to se ipak ne očekuje.[/center][/center]
[center][center][u]index.hr[/u][/center][/center]
Simbolična kazna. Moram reći da je Kostelić u pravu, gotovo pa nemoguće je ne primijetiti kad jašeš kapiju, znam iz iskustva. :)

Večeras pravi spektakl, tradicionalni noćni slalom u Schladmingu.
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='jakovf' timestamp='1330533575' post='31287']
Hiršer osvaja i mislim da će dominirat skijanjem dugo godina.Novi Raich.
[/quote]
Raich je puno 'jači' od Hirschera skijaški rečeno.
pitanje je koliko će agresivno skijati ivica, jer znamo da inače vozi smireno, precizno i sigurno (profesorski) a sumnjam da će tako uspjeti obraniti veliki globus, mislim da će morati puno agresivnije i riskantnije voziti da bi pobjedio ovog "divljaka" hirschera..
ali tko zna, možda mu prođe njegov stil ako hirscher negdje kiksa ili daj Bože hakla vrata :)
[quote name='drogba 11' timestamp='1330559697' post='31446']
pitanje je koliko će agresivno skijati ivica, jer znamo da inače vozi smireno, precizno i sigurno (profesorski) a sumnjam da će tako uspjeti obraniti veliki globus, mislim da će morati puno agresivnije i riskantnije voziti da bi pobjedio ovog "divljaka" hirschera..
ali tko zna, možda mu prođe njegov stil ako hirscher negdje kiksa ili daj Bože hakla vrata :)
[/quote]
mor ivek osvojit ipak ima kvalitte
[quote name='drogba 11' timestamp='1330559697' post='31446']
[/quote]
Sve zavisi od zalihe bodova koju će suparnici stvoriti pred Kostelićem. Do nekih 150 bodova možda i može stići, preko toga veoma teško.
[quote name='Peksi' timestamp='1330559909' post='31449']
ko ce toliko bodova skupit :wacko:
[/quote]
Jedna pobjeda i Hirscherovo ispadanje jednako 100 bodova u korist Ivice.
[quote name='Wisey' timestamp='1330560044' post='31453']
Jedna pobjeda i Hirscherovo ispadanje jednako 100 bodova u korist Ivice.
[/quote]
razbit ce njih ivek
Zimi sam vise kucni tip, vise volim gledat na TVu sto se drugi smrzavaju..:D :P
  • 2 sedmice kasnije...
[size=4]
[u][b]Svjetski kup skijaša, veleslalom, Kranjska Gora, konačni rezultati:[/b][/u][/size]
[size=4]
1. Ligety (SAD) 2:22.47[/size]
[size=4]
2. Pinturault (Fra) +1.61[/size]
[size=4]
3. Hirscher (Aut) +2.03[/size]
[size=4]
4. Blardone (Ita) +2.06[/size]
[size=4]
5. Simoncelli (Ita) +2.40[/size]
[size=4]
6. Olsson (Šve) +2.98...[/size]
[size=4]
25. Kostelić (Hrv) +4.64...[/size]
[size=4]
[u][b]Ukupan poredak veleslalomaša (8/9 utrka):[/b][/u][/size]
[size=4]
1. Hirscher (Aut) 605 bodova[/size]
[size=4]
2. Ligety (SAD) 513[/size]
[size=4]
3. Blardone (Ita) 408...[/size]
[size=4]
21. Kostelić (Hrv) 104...[/size]
[size=4]
[u][b]Ukupan redoslijed u Svjetskom kupu:[/b][/u][/size]
[size=4]
1. Feuz (Švi) 1250 bodova[/size]
[size=4]
2. Hirscher (Aut) 1195[/size]
[size=4]
3. Kostelić (Hrv) 1049[/size]
[size=4]
4. Svindal (Nor) 1031[/size]
[size=4]
5. Cuche (Švi) 953...[/size]
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337120338' post='49045']
Jel se meni čini ili u zadnje vrijeme nema skijaškog kupa?
[/quote]
Ne čini ti se. Nema skijanja jer, pogađaj, nema snijega. :lol: Sezona je gotova. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.