15. juli 2012.14 god. comment_64447 [quote name='how yes no' timestamp='1342367850' post='64436'] IgraÄ koji je talentovan, ali po meni neće nikada igrati na najvećem nivou. Sklon je ozljedama i joÅ¡ neÅ¡to Å¡to ne valja, kod njega je to da, pegla loptu kad god je ima u nogama. Neće ti taj olahko dat loptu, prvo mora je dobro ispipat. Ja takve igraÄe ne volim, te nadam se da ih nikada i neće biti u Chelseau. Naravno mislim na veznjake, kod krila i napadaÄa je malo drugaÄija situacija Oscar bi mogao biti puno boja opcija, ako će se već neko od njih dovoditi. [/quote] Ista situacija kao kod Kake i Pata... Kad su zdravi dovoljno dugo da udju u formu igraju odlicno... Problem je sto se to jako retko desava... Prijavi
21. septembar 2012.14 god. comment_79451 Moze jedan veliki kljuc za velikog glupana koji je iz Santosa presao u Sao Paulo za nevjerovatnih 9 mil. Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215849 Ma propao. Mislim da ga i majka traži po komšiluku poslednje 2 godine Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215851 Dobar je, po meni i bolji od Neymara, i puno zahvalniji igraÄ. Ne bih imao niÅ¡ta protiv njegova dolaska ;)dubro kralj Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215864 Pa on je zeznuo svoju karijeru ostankom u Brazilu, realno. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215891 Pa on je zeznuo svoju karijeru ostankom u Brazilu, realno. mozda mu i nije bio cilj da gradi neku karijeru po Evropi mozda ga jednostavno boli tuki i zeli da igra kući i to je to. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215953 Nažalost imao je povredu koja mu je odredila tok karijere. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.