Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ángel Di María (Argentina, 1988)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 63
  • Pregledi 5,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

mi smo trenutno na 4 klasična krila, od čega su 2 Marin koji je više minuta proveo u WC-u SB-a nego na terenu i Malouda oko kojeg je situacija dobro znana. Jedan je i Moses koji je dobar al ne ćini mi se ipak kao world class krilo. Nravno tu je zadnji Hazard, Matu i Oscara nisam ubrajao jer oni nisu klasična krila, mogu tu igrat ali ipak treba jedno pravo krilo (bar po mom mišljenju), još su tu KDB i Piazon al isto KDB nije čisto krilo ali moe igrat. U svakom slućaju bilo bi zgodno ubost jedno kvalitetno i dokazano krilo, možda jedina opzicija u ekipi koja škripi i DI Maria za cjenu od 25M bi bio i više nego prihvatljiv. Mlad, dokazan i radio s Mou-om

Da li je stvarno ovaj na prodaju?? Ako jest eto nam fenomenalnog rjeÅ¡enja za desnu stranu. Drugačiji i od Hazarda i od Mosesa, sigurno da bi donio novu dimenziju u igri naÅ¡e ekipe. 

I @diablo, Å irle nije apsolutno prodoran, on je za ekipe koje igraju na kontru, dakle treba mu puno prostora (jer dribling mu je ravan nuli) i onda se kreće prema golu i Å¡uta..  Dok Di Maria je odličan tehničar, prodoran igrač, brz (sve ima ;) ).

Da li je stvarno ovaj na prodaju?? Ako jest eto nam fenomenalnog rjeÅ¡enja za desnu stranu. Drugačiji i od Hazarda i od Mosesa, sigurno da bi donio novu dimenziju u igri naÅ¡e ekipe. 

I @diablo, Å irle nije apsolutno prodoran, on je za ekipe koje igraju na kontru, dakle treba mu puno prostora (jer dribling mu je ravan nuli) i onda se kreće prema golu i Å¡uta..  Dok Di Maria je odličan tehničar, prodoran igrač, brz (sve ima ;) ).

Mnogo se pise o tome da ce Real probati da se oslobodi nekolicine igraca, kako bi napao Bale-a i Neymara, te da je Di Maria jedan od njih. 

• 7 mjeseci kasnije...

Pojavile su se Å¡pekulacije da bi put Madrida mogao Juan Mata, ali bi Real u suprotnom smjeru poslao Angela Di Mariu. Chelseaju fali desno krilo, jer su svi veznjaci ili klasični AMF-ovi ili lijevo krilo. 

Ja subjektivno nisam za ovo.

Ako ce vec ovako Matu jebavati i davati mu prilike na kapaljku mozda bi mu i bilo bolje da ide.
Nama treba desno krilo a Di Maria je upravo to.

Drag mi je Mata,ima Lapsa i Terry-a mozda i najdrazi ali ne zasluzuje da ga ovako tretiraju posebno ne nakon sto je 2 godine uzastopno proglasen najboljim igracem Chelsea. 

Ne bi ovo volio nikako ali kao što Blues kaže ako je to bolje za obje strane u vidu oga što imamo 3 AM a i niti jedno pravo krilo prihvatio bi to nekako iako bi me srce boljelo kada bi ga gledao negdje drugo.

Mata je istinski Plavac i zauvijek će to biti iako nas napusti.

• Adi mijenja naslov u Ángel Di María (Argentina, 1988)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.