4. maj 2013.13 god. comment_119855 JoÅ¡ jedan u nizu ubleha, prodo bi nam Florentino muda pod bubrege sa njim. A ne bi me zaÄudilo da glupi Rus i pristane. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119856 mi smo trenutno na 4 klasiÄna krila, od Äega su 2 Marin koji je viÅ¡e minuta proveo u WC-u SB-a nego na terenu i Malouda oko kojeg je situacija dobro znana. Jedan je i Moses koji je dobar al ne ćini mi se ipak kao world class krilo. Nravno tu je zadnji Hazard, Matu i Oscara nisam ubrajao jer oni nisu klasiÄna krila, mogu tu igrat ali ipak treba jedno pravo krilo (bar po mom miÅ¡ljenju), joÅ¡ su tu KDB i Piazon al isto KDB nije Äisto krilo ali moe igrat. U svakom slućaju bilo bi zgodno ubost jedno kvalitetno i dokazano krilo, možda jedina opzicija u ekipi koja Å¡kripi i DI Maria za cjenu od 25M bi bio i viÅ¡e nego prihvatljiv. Mlad, dokazan i radio s Mou-om Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119877 Pa zar nije bolje retarda shurrlea dovesti nego ovoga majmuna ? Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119899 Da li je stvarno ovaj na prodaju?? Ako jest eto nam fenomenalnog rjeÅ¡enja za desnu stranu. DrugaÄiji i od Hazarda i od Mosesa, sigurno da bi donio novu dimenziju u igri naÅ¡e ekipe. I @diablo, Å irle nije apsolutno prodoran, on je za ekipe koje igraju na kontru, dakle treba mu puno prostora (jer dribling mu je ravan nuli) i onda se kreće prema golu i Å¡uta.. Dok Di Maria je odliÄan tehniÄar, prodoran igraÄ, brz (sve ima ;) ). Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119903 Da li je stvarno ovaj na prodaju?? Ako jest eto nam fenomenalnog rjeÅ¡enja za desnu stranu. DrugaÄiji i od Hazarda i od Mosesa, sigurno da bi donio novu dimenziju u igri naÅ¡e ekipe. I @diablo, Å irle nije apsolutno prodoran, on je za ekipe koje igraju na kontru, dakle treba mu puno prostora (jer dribling mu je ravan nuli) i onda se kreće prema golu i Å¡uta.. Dok Di Maria je odliÄan tehniÄar, prodoran igraÄ, brz (sve ima ;) ). Mnogo se pise o tome da ce Real probati da se oslobodi nekolicine igraca, kako bi napao Bale-a i Neymara, te da je Di Maria jedan od njih. Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155805 Pojavile su se Å¡pekulacije da bi put Madrida mogao Juan Mata, ali bi Real u suprotnom smjeru poslao Angela Di Mariu. Chelseaju fali desno krilo, jer su svi veznjaci ili klasiÄni AMF-ovi ili lijevo krilo. Ja subjektivno nisam za ovo. Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155811 chelsejeva krila su za nista jer jedino ko igra okomito je hazard a i to kad mu pase Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155873 Ni da nam daju Balea i Ronalda nebi im dao Matu, nema para za Matu! Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155927 Ako ce vec ovako Matu jebavati i davati mu prilike na kapaljku mozda bi mu i bilo bolje da ide. Nama treba desno krilo a Di Maria je upravo to. Drag mi je Mata,ima Lapsa i Terry-a mozda i najdrazi ali ne zasluzuje da ga ovako tretiraju posebno ne nakon sto je 2 godine uzastopno proglasen najboljim igracem Chelsea. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155959 Ne bi ovo volio nikako ali kao što Blues kaže ako je to bolje za obje strane u vidu oga što imamo 3 AM a i niti jedno pravo krilo prihvatio bi to nekako iako bi me srce boljelo kada bi ga gledao negdje drugo. Mata je istinski Plavac i zauvijek će to biti iako nas napusti. Prijavi
3. januar 2014.12 god. comment_156390 ma taj nece nigdje :D ,da dode u Premieship pojeli bi ga stoperi i bacili na krov stadiona :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.