Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: West Ham United (H) 05.05. @ 15:00

Istaknuti odgovori

Chelsea vs West Ham United Prediction and Betting Tips

Još jedan gradski derbi, posljednji u sezoni. West Ham nam je tradicionalno neugodan protivnik, klub koji je u stanju zabiti 2 gola iz 2 prilike. U prvom dijelu sezone su nas pobijedili na iskustvo. Enzo nije iskoristio penal za vodstvo i igrači su se unervozili. Posebno Caicedo koji je imao debi. Sada je ekipa malo iskusnija i pametnija, a i West Ham je u velikom padu forme. Bilo je malo vremena za odmor, koliko sam vidio nije se niko u međuvremenu povrijedio, dok se Nkunku i Colwill vraćaju na klupu. Za očekivati je da Pochettino ponovi sastav sa prošle utakmice. Bitno je da se rano povede kao protiv Tottenhama i da ne dođemo u situaciju da ganjamo rezultat.

Bilo bi lijepo da ovu sezonu punu razocarenja barem na lijep nacin zavrse i vezu 3-4 pobjede ako nista zarad svih nas navijaca.

Ne ocekujem da cemo zavrsiti 6.

Nisam gledao Everton stoga mi je ovo poluvrijeme najbolje ove sezone. 3 gola dali i mogli jos barem 2. Ja sam zadovoljan, jako. 

Odlicno prvo poluvrijeme. Sreca nas je dosta posluzila jer su ljudi 2 puta precku pogodili, jednom na 1-0 i jednom na 3-0.

Trebaju nastaviti istim tempom a ne stajati na loptu. Trpaj koliko god mozes, pogotovo West Hamu. Ovoj nasoj ekipi nikad ne znas sta mogu prosuti tako da nisam miran dok sudija ne svira kraj meca.

Ovaj fol sa Ćućuom kao veznim igracem iznenadjujuce dobro djeluje. Daje ekipi viska igraca na bitnim dijelovima terena. Agresivnost u odbrani konacno na nivou, cak i Badiashile mi se cini kao da je podigao nivo energicnosti.

Cucurella na ovoj poziciji nudi vise od samo viska igraca a to je agresivnost po izgubljenoj lopti a on ima zaista veliku dozi agresivnosti i triger kad napasti loptu. Mozda nije pretjerano kreativan ali to u ovom slucaju nije ni bitno.

Malo rezultat vara, jer su oni imali 3 precke i jedan ogroman zicer. Ali bez obzira na to, ovo je jedna od najboljih utakmica sezone. Neka je konacno sreca i nas pogledala, navijaci su to zasluzili. 

Igraci su bili razigrani, rastrcani, kombinirali fino, igrali upravo onako kako ocekujes svaki mec od mlade, neiskusne i poletne ekipe.

Sada imamo 2 gostujuce utakmice. Zanima me kakvu cemo igru tu pokazati. Rezultati i pristup na gostovanjima dosad su nam katastrofalni.

• Autor

Prosto ne vjerujem čemu svjedočim. Koristimo dobro prilike, ne pravimo greške u odbrani, golman dobro brani, stvaramo puno šansi, osvajamo ničije lopte, odnosimo protivnike u duelima i to sve u sastavu od kojeg se ne očekuje da bude ovako dominantan. Imao je West Ham 3 prečke, ali je imao i 9 odbrana Areole. Ponovo je skoro sve polazilo od Palmera, čeka se ta jubilarna 10. asistencija u ligi. Stvorio je puno šansi koje nisu iskorištene ili su dovele do gola u nastavku. Mudryk opet najgori, svi nešto rade samo od njega ništa. Trebali su još ranije ući ovi oporavljeni igrači da se više istrče.

Malo ranije da smo se digli u formi bili bi nadomak totenhema. 

Bravo za ekipu. Odlicna partija. Ja sam sumnjao jer smo imali jedan dan za pripremu a oni nedelju dana. Ali je ekipa odreagovala fenomenalno i rutinski smo ih oducili od fudbala.  Ekipa oscilira ali se primecuje da raste sto je dobro. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.