Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Aston Villa (A) 27.04. @ 21:00

Istaknuti odgovori

Watch Aston Villa x Chelsea Live Stream | DAZN PT

Nismo izgubili zadnje 3 koje sam otvorio, možda je do toga. Nakon poniženja na Emiratesu slijedi nam još jedno teško gostovanje. Idemo na Villa Park na kojem se malo ko ove sezone naigrao. Ovdje su gubili i City i Arsenal, a Liverpool još nije došao na red. Ovo će nam biti četvrta utakmica u sezoni protiv Aston Ville. Učinak nam je 1-1-1 iako smo po meni svaku tu utakmicu trebali pobijediti. Ovo će biti duel dva igrača sa najviše golova i asistencija u ligi - Watkinsa i Palmera. Termin utakmice je idealan da nas zaboli glava i da ne možemo poslije spavati. Nakon "derbija" sa Aston Villom slijedi nam Tottenham u četvrtak koji će imati pola dana odmora manje.

Klub se nalazi u neobičnoj situaciji. Još uvijek smo debelo u igri za mjesta u Europi. Deveti smo, imamo bod manje i 2 utakmice manje od West Hama, 3 boda manje i utakmicu manje od Newcastlea i 6 bodova manje i utakmicu manje od Manchester Uniteda. Raspored nam je težak, zaostale utakmice nisu nimalo lagane, ali smo tu. U igri smo, ali nismo favoriti. Dobri rezultati bi donijeli Europu i bolju budućnost, ali bi mogli zavarati nekoga u upravi da zadrži trenera koji ne garantuje bolju budućnost. Ne znamo kuda gonimo.

Ne očekujem velike promjene nakon blamaže protiv Arsenala. Nema se puno zdravih opcija i onih koje bi ovaj stavio u prvih 11. Sad su još otpali i Enzo, Sterling i Chukwuemeka. Po viđenom u zadnje vrijeme nadam se Chalobi, ne mogu vjerovati šta pišem. Nadam se da će ovaj put strpati potkošulju da ne viri i da će Madueke obući udobne gaće da ne mora stalno da namješta šorc.

Pred prošlo kolo su Arsenal dotukli na Emiratesu, ne bi trebali imati problem sa nama. 

Volio bi da nas dobiju, da osiguraju radije oni top 4, nego šuge spursi i united. 

Za nas svakako nema nade ni za šta. 

Najiskrenije volio bih da nas Villa dobije i da naredni mec izgubimo i od Tottenhema. Ovo je za vece dobro...znate i sami zasto to mislim. Uceraj evropi i EL, mnogo je vaznije da nas iduce sezone vodi drugi trener.

Ocekujem da ce izici s 5 nazad. To je jedino sto Celzijevi treneri znaju promijeniti kad izgube utakmicu.

Poraz je vrlo vjerovatan.

• Autor

Petrović, Chalobah, Silva, Badiashile, Cucurella, Gallagher, Caicedo, Madueke, Palmer, Mudryk, Jackson.

Imali smo 3 stepena slobode u odabiru sastava, mogli su samo još Disasi, Gilchrist i Casadei upasti u prvih 11. Jedino me je iznenadilo što igra Badiashile ispred Disasija. Više je pokazao od Badiashila na poziciji štopera i od Chalobe na poziciji beka. Nema ništa od 5 nazad jer nema nijednog zdravog igrača koji je u stanju da igra wing-beka, ali će u jednom trenutku sa izmjenama doći do te formacije. Sigurno će sa klupe ulaziti Gilchrist i Disasi, neće Washington i ovi koji još nisu debitovali.

Očekujem da se danas proslavimo sa dodavanjima u offside.

Da mi je neko dozvolio da umesto Mudrika i Kukurelje izaberem 2 deteta koja su ometena u razvoju i da ih stavim na levoj strani verujem da bi bili opasniji. 

Prosecan IQ nase leve strane je 70. 

• Autor

Villa višak stvara sama od sebe, ne moraju ništa uraditi, rupe su tu već. Naši ne mogu stvoriti višak ni za 10 sati jer ne rade ništa. Dodavanje prvom do sebe ne računam. Chalobah stoji preblizu Silvi, nije mu jasno da je danas bek. Cucurellu Bailey voza kao majmuna. Ovog Rodgersa koji je do jučer igrao Championship nema 40 minuta i u jednom potezu pokaže više klase nego svi naši za svih 50 minuta. On je inače prvi demonstrirao ovu proslavu, Palmer je rekao da je to pokupio od njega. Nemamo nikakvog plana igre za razliku od njih. Sve je improvizacija. Malo igramo pressing pa malo ne igramo. A i to kad igramo igra ga pola ekipe a pola ne igra. Kome se trči i tom trenutku. Ne znam koja je razlika u finansijskom smislu dati otkaz treneru sad, prije 2 mjeseca ili za mjesec dana.

Na kraju kad se podvuce crta zasluzili smo pobedu i steta sto je nije bilo. Moramo biti zadovoljni drugim poluvremenom i reakcijom ekipe. Da je u ovoj sezoni bilo vise takvih reakcija mnogo bi bolje stajali. 

Sa druge strane bodom da budemo prezadovoljni s obzirom da u timu imamo Mudrika i kukurelju

Na kraju zamalo da i povjedimo. Palmer zicera masio, VAR nam ponistio go rekao bih zasluzeno. Drugo poluvrijeme je bilo super. 

Smatram da smo bili duplo bolji protivnik od Ville veceras i bukvalno nesreca (ponisten gol 2x) ili neznanje nasih (promasaj Jacksona i Palmera) su razlog sto nismo pobjedili. 

Ne mogu da ne kazem da sam primjetio da je Pochetino u drugom gurnuo Cucurellu u vezu i zaigrao sa 3 stopera sto je dovelo do totalne ofanzive i agresivnosti. Caicedo i Madueke su bili najbolji na terenu, Caicedo je bio i zvanicno MOTM.

Ne znam sta je razlog ovoliko osciliranja, za razliku od prvog poluvremena gdje je sve bilo sporo, tromo i bez zelje, ovo drugo poluvrijeme je bilo za sve pohvale.

• Autor

Drugo poluvrijeme je nešto što želimo stalno da gledamo i bili smo sve bolji kako je vrijeme odmicalo. Borba za svaku loptu, ne zna se koji se igrač više bacao. Pritisak, napadanje, igra na sve ili ništa. "Pobijedili" smo Villu na njihov način. Ne znam što ne igramo uvijek ovako. Nisam zadovoljan bodom iako smo tako loše izgledali i bili u tako lošoj situaciji. Uvijek smo tu negdje ali nikako da pobijedimo kada je bitno. Sigurno bismo imali tih 5-6 bodova koji nam fale za Europu da nismo imali toliko izostanaka kroz sezonu.

1 minute ago, hamco said:

Ne mogu da ne kazem da sam primjetio da je Pochetino u drugom gurnuo Cucurellu u vezu i zaigrao sa 3 stopera sto je dovelo do totalne ofanzive i agresivnosti.

To je i Potter jedno vrijeme pokušavao. Nije baš kapacitet za to, ali je danas donijelo poboljšanje.

A ta minijatura sa Kukureljom je bila, au brate koja je ovo pozicija. U napadu mlc a u odbrani dwl. Samo 2 ili 3 njihove tranzicije za celo drugo su presle centar. 

Conor i ako nije imao dan gol + asist. Decko je zaista za primer. Napredovao je takticki i tehnicki i samo bi ga lud covek sada prodao. Nase dete, uvek osporavan, al zelja trud i rad rad i samo rad. Nema talenat Lamparda ali zelja i radna etika su na svetskom nivou. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.