Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31: Manchester United (H) 04.04. @21.15

Istaknuti odgovori

Chelsea vs Manchester United Prediction and Betting Tips

Nastavlja se borba u Premier Ligi. Nakon posljednje blamaže protiv Burnleya dolazi nam Manchester United. Nikako nam ne ide protiv njih, a ja bih mnoge druge pobjede mijenjao za ovu. Ako naši sutra pobijede, pola toga bih im oprostio. Ako se opet osramote ničim se ne bi mogli oprati. U prvom dijelu sezone smo protiv njih odigrali najgoru utakmicu u sezoni. Doslovno su nam za 5 sekundi po oduzetoj lopti dolazili u poziciju za šut. I dok ih je u stanju nadigrati bilo ko, mi to nismo u stanju. Nama su se natovarile nove povrede, sada je i Gusto na spisku povrijeđenih i bit će teško igrati bez ijednog beka sa ofanzivnim potencijalom. Njima fali skoro čitava odbrana, neće biti Varanea, Martineza, Lindelofa i Evansa, niti Shawa koji je znao zakrpiti štopera. Igrat će im Maguire i neko još gori od njega. Ako to ne iskoristimo onda stvarno nismo ni za šta. Mislim da bi neuspjeh na ovoj utakmici definitivno zapečatio sezonu.

I za kraj bih zamolio administraciju da ispravi nazive prethodnih tema. Brentford je bio 27. kolo, Newcastle 28. kolo, a Burnley 30. kolo.

Mišljenje mi je toliko nisko o igračima i treneru da neće biti ni bolje ni gore nakon ove utakmice.

Naravno volio bih da ih uzmemo. Imamo šansu.

Sto kaze Adi, ako pobjede sutra halalit cu ima mnoge kikseve ove sezone. Sutra nek izgube ili ako nas nadigraju, mislim da ne bih vise utakmice pogledao dok Pochetino ne dobije otkaz.

Steta za ovaj rezultat jer smo fakat igrali dobro, energicno i borbeno prvo poluvrijeme. Masu dobrih situacija smo imali u napadu. 

Na kraju opet sami sebi krivi, jeftino primljeni golovi. Pogotovo Kaisedov lapsus nas je kostao mnogo.

34 minute odlicno odigrali, nakon toga slijedi 5 minuta kanala i onda opet zavrsnica jako dobra. Nagledali smo se ove sezone ovakvih poluvremena gdje smo bolji od protivnika, zabije go ali izgubimo prednost. 

Vec vidim da ce drugo poluvrijeme biti smor

Kakva pobjedaaaa

Ne znaci nam apsolutno nista ali nek smo ih sjebali pa nek gori.

Bravo momci, borbeno do kraja. Nismo zasluzili poraz ovdje, igrali smo hrabro i borbeno. Trener nas je umalo unistio izmjenama ali ima pravde na kraju.

Eh eto 17176 prekretnica u sezoni. 

Ne bi se slozio da je nebitna pobjeda, pobjedom u zaostaloj utakmici skacemo na 7 mjesto i prilazimo Unitedu na samo 2 boda manje. 

• Autor
  • Popularna objava

Još uvijek se sabiraju utisci od ove utakmice i još uvijek komšije pokušavaju zaspati nakon vriska koji se začuo u 101. minuti utakmice. On je bio iznenađujući jer je samo minutu ranije gol ispraćen potpuno mirno.

Da me neko pitao koga bih i kako najviše volio da pobijedimo, sigurno bih izabrao ovog protivnika, na ovom stadionu i golove u ovim minutama. Još ne mogu da vjerujem da se ovo desilo. Nakon što se taj klub izvukao pred kraj utakmice nebrojeno puta, nakon što smo mi ko zna koliko bodova prosuli, nakon što smo i na ovoj utakmici ispustili sigurnu prednost, nakon što su nas pokrali x puta, nakon što ih nismo dobili 7 godina, nakon što su nas nikakvom igrom znali ubjedljivo pobijediti, da ih pobijedimo u 100. i 101. minuti. Posebno mi je drago jer su se prerano počeli veseliti i poigravati na terenu.

Pobjeda nije mogla biti bolja i slađa, a loša stvar u svemu tome je što je veliko pitanje šta će nam ona donijeti osim same satisfakcije što se pobijedilo. Treba osvojiti 10-12 bodova u sljedeće 4 utakmice da bi ova pobjeda dobila na značaju. Svaka analiza utakmice treba početi sa "zašto je u 99. minuti rezultat bio 2-3?"

Ekipa je pokazala da ništa nije naučila kroz sezonu iz utakmica protiv Arsenala, Burnleya, Leicestera i dr. Individualne greške koje se prave su nedopustive. Lopta je danas bez ikakve potrebe dva puta vraćena umjesto da ide naprijed i iz toga su primljeni golovi.

Igra je 90 minuta bila potpuno jednolična. Dodaj Palmeru i onda će on ili šutati ili sačekati Gusta ili pokušati podvaliti loptu kroz 3 protivnička igrača. Ako se desi da jednu utakmicu propusti stvarno ne znam kako bi se ostvarivala prednost. Postoji li ijedna druga akcija? 

Izmjene koje su se pravile su bile neadekvatne. Kasnile su, pretežno su bile pozicija za poziciju, neke su čak i smanjile napadački potencijal. Tek je izmjena Madueke za Gallaghera bila prava ofanzivna izmjena i, gle čuda, krilo individualnom kvalitetom nešto napravilo. Drugi put zaredom Gusto završava ranije i na njegovo mjesto ide Gilchrist dok ganjamo rezultat. Zar je toliko teško uvesti ofanzivnijeg igrača i vratiti Sterlinga nominalno na desnog beka i vratiti lijevog malo nazad?

Ovo se sad dobilo, narednih 5 sa zaostatkom u sudijskoj nadoknadi vjerovatno neće.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.