Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Newcastle (A) 11.03. @21.00

Istaknuti odgovori

Ocekujem pobjedu taman da igramo protiv Dream Teama a kamoli protiv ovih klosara.

Vracaju se Cucurella i Silva, vjerovatno ce biti u prvoj. Moguca postava:

Djorde
Gusto - Disasi - Silva - Cucurella
     Caicedo - Enzo
Palmer - Galagher - Mudryk/Sterling
              Jackson

Krenuo sam otvarati temu i srećom provjerim još jednom je li neko otvorio, tako da ću prekopirati tekst koji sam pripremio.

Večeras igramo na svom terenu protiv Newcastle Uniteda. Reklo bi se da je ovo jako važna utakmica u borbi za mjesta koja vode u Ligu Europe i Konferencijsku Ligu i da je ovo jedan od posljednjih vozova koji nas mogu odvesti u top 7 na tabeli. Utakmica dolazi dan poslije 119. rođendana kluba i 22. rođendana Nonija Maduekea i Iana Maatsena, te na dan rođenja Axela Disasija. Na listu povrijeđenih igrača su se vratili Colwill i Chilwell, a čak je i Gallagher upitan zbog bolesti. U utakmici protiv ovako divlje ekipe bi njegov izostanak bio veliki problem. Imaju i oni nekih izostanaka, ni blizu kao mi, ali im nedostaju Pope, Joelinton, Wilson, Tonali, naš čovjek na zadatku Trippier i Hall koji ne može igrati jer je na posudbi. Kod nas bi se na klupi mogao naći poneki junior kao i dva golmana. Očekujem da trener ne napravi više od 3 izmjene.

Obično smo dobri u martu i obično ne gubimo kući od Newcastlea, međutim normalno bi bilo da se sa ovoliko izostanaka i sa nedostatkom ikakve vizije ne nadamo pobjedi.

Na dan rođendana našeg 👑 Didiera 💙

Mislim da će biti otvorena utakmica, i oni su nestabilni isto u zadnje vrijeme, naši su se dugo odmarali od zadnje utakmice, trebali bi biti spremni. 

Evropu sam ja odpiso već, al eto da ustabilimo 10.poziciju treba pobjeda 

Prvih 20 minuta smo bili dobri, nisu nam mogli ništa. Burna su Gusto i Palmer ubijali po toj strani. Poslije toga do kraja poluvremena nismo mogli doći do lopte. Ne znam je li gore ako je to bio plan ili ako nije bio plan pa se nisu uspjeli nametnuti. I u tom ostatku poluvremena nam nisu mogli stvoriti neku ozbiljnu šansu. Dali su gol iz ničega nakon što je Gusto glumio Piksija i Chalobah bespotrebno iskakao skoro do centra. Nismo dobro iskoristili slab Newcastle u prvom poluvremenu.

• Popularna objava

Bolji smo bili, ali na kraju ipak pobjeda najviše zahvaljujući individualnoj kvaliteti i inspiraciji Palmera i Mudryka. Golove smo bezveze primili što nije čudno jer su nam nazad igrali rezervni desni bek, rezervni štoper, rezerva rezervnog štopera i rezervni lijevi bek (na početku sezone smo ga kontali i kao trećeg). Samo se pobjede pamte, ali ja ću pamtiti i da smo se povukli u prvom poluvremenu na 1-0, zadržavali vrijeme na 2-1 (to ću im oprostiti samo zato što je protiv Newcastlea) i formaciju sa Chukwuemekom u napadu i Gallagherom i Casadeijem na krilima. Ova pobjeda nas je pomjerila sa 11. na 11. mjesto dok je Newcastle ostao na 10. mjestu. Situacija nije tako loša jer uz utakmicu manje za 7. mjestom zaostajemo 4 boda. Za vikend ne igramo, tako da će to biti dvije utakmice manje, i to ni manje ni više nego Tottenham i Arsenal.

Kad uzmeš u obzir da je to Newcastle svakakva pobjeda je dobrodošla, također dobrodošlo je to što se vidi iz utakmice u utakmicu da Ćabola i pudlać treba da idu ali dobro nećemo biti grubi prema njima jer su uvijek pod lupom, tek se vraćaju nakon povreda... Ali ono što je bilo fascinantno je 55 minuta hodanja/boravljenja Sterlinga na terenu...

Pudlać ne treba da ide. Prije povrede je bio odlican. Nakon povrede je opet onaj stari Pudlać al popraviće se on.

Onaj ko treba da ide su Chilwell i James takodjer. Ako cemo biti realni, mi od njih nemozemo nista vise dobiti.

• reLo mijenja naslov u Matchday 27: Newcastle (A) 11.03. @21.00
  • diablo_bih mijenja naslov u Matchday 28: Newcastle (A) 11.03. @21.00

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.