Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: FC Brentford (A) 02.03.24 16h

Istaknuti odgovori

Sutra idemo na megdan našim komšijama pčelicama, koji su ove godine dosad samo dvije utakmice pobjedili. 

Ne leže nam baš kao protivnik, što je čak blago rečeno kad pogledamo statistiku zadnja 4 duela, 3 poraza 1x i samo jedan gol postignut. 

Sutra bi trebali prekinuti tu negativnu seriju, jer ja kad otvaram matchday teme, pobjeda je imperativ 👊😉

• EdvinTB mijenja naslov u Matchday 26: FC Brentford (A) 02.03.24 16h

Uvijek neugodan protivnik. Treća sezona kako su u ligi, samo jednom smo ih pobijedili i to nakon što je Mendy imao utakmicu života. Ne odgovaraju nam nikako, jaki su u duelima, kornerima, autima i svim vrstama prekida. Iako su pri dnu tabele, nisam siguran možemo li do pobjede. Očekujem da će Petrović braniti jer ne postoji nijedan argument da se Sanchez vrati u prvu postavu. Trebali bi Cucurella i Silva biti na klupi. Kakav god da je Čupavac ipak je lijevi bek za razliku od nekih koji su tu poziciju igrali.

Slazem se sa Adijem, ovi nama nikako ne gode sto zbog fizikalija sto zbog nacina igre. Na sve to su jos i domacini, nasi umorni i jedva hodaju. 
Ne vidim nacin kako nasi mogu do pobjede u ovom mecu.

Necu moci gledati utakmicu. Svakako prizeljkujem pobjedu.

Ovo izgleda kao 3 pozadi. Mudryk kad da go u sljedecoj je obavezno na klupi. Pa daj pruzi mi neku kontinuitet jebeni Poch. 

Kako je fudbal vrlo jednostavna igra pokazuje gol koji smo dali. Napadac mora uvijek biti u sredini, ne izlaziti puno na stranu i ulazice u sanse sigurno. Jedan dobar centarsut i gol. Prosto.

1 minute ago, ker said:

Bolje bi nam bilo da smo izgubili.

Slazem se 100%. Protiv Leedsa nas je pogledala sreca, evo i danas nismo izgubili. Al kako god, mislim da bi uzalud bilo, Pochetino nece dobiti otkaz. Ocito nemaju koga sad dovesti a i ne isplati se zbog FFP. 

On je bivsi 100% na ljeto, samo sto cu ja dozivjeti nervni slom do tad.

• Popularna objava

Kaze Pochetino da su igraci sredine terena preumorni i da nema koga da ubaci da osvjezi vezni red. 
Jel to Casadei poceo neki drugi sport trenirati?

Jebem li mu sve da mu jebem, kakva picka pa nevjerujem. Ajjju mrzim ga Allahami, mrzim ga, ocima ga ne mogu vidjeti.

47 minutes ago, reLo said:

Ko ih uopšte može motivirati sada? 12 kola do kraja, 36 bodova u igri a realnost je da će se osvojiti maksimalno pola od toga, a s tim bodovima nismo nigdje prispjeli. 

To je razlika u mentalitetu osrednjeg kluba i vrhunskog kluba. Kad neki Crystal Palace na 12 kola do kraja bude 11. sa 36 bodova onda razmišljaju na takav način. Kad je Kloppov Liverpool bio u sličnoj situaciji prije par sezona kad su bili povrijeđeni svi štoperi, onda su napravili seriju od 10 pobjeda i završili na 4. mjestu. Sve dok se teoretski može prestići neko na tabeli treba se boriti za to. I da se ne može treba se u svakoj utakmici ići na pobjedu. To me najviše nervira zadnje dvije godine otkako postoje "nebitne utakmice". 

Što je najjače u svemu ova izjava da je ovo veliki bod za nas je i tačna. Ljudi su u drugom pogodili dvije stative, lagano je i to moglo završiti u golu. 

Priča standardno ista, opet smo se prvi ispromašivali, Jackson je morao zabiti kad je predriblao golmana, Palmer je isto imao laganu situaciju za gol...

Sve u svemu, jadno i bijedno...

• diablo_bih mijenja naslov u Matchday 27: FC Brentford (A) 02.03.24 16h

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.