Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup Round 5: Chelsea vs Leeds United (H) Srijeda 28.02.2024 20:30h

Istaknuti odgovori

Dolazi nam Leeds u formi, zadnjih 12 utakmica 11 pobjeda 1 remi. Ekipa iz Championshipa ali uz Lester (kojeg su prije tri dana pobjedili) sigurno najjača i najvjerojatniji povratnik u Premier Ligu sljedeće sezone. Igraju fin ofanzivan jednostavan fudbal, od tih zadnjih 12 mečeva u 7 su postigli 3 ili više golova. 

O nama je suvišno bilo šta reći, rana je još friška, krvari. 

Šta mislite, jel nam možda sutra kraj svake nade za Evropu? ma da realno ni najveći optimista ne može vjerovati da bi mogli osvojiti FA Cup. 

Ja evo otvoreno priznajem, nadam se i vjerujem pobjedi Leedsa, naravno iz tog razloga da se Poch smjeni i da se pokuša bilo šta pozitivno unaprijediti i napraviti do kraja sezone. 

And you? 

Nevjerujem da ce Pochetino dobiti otkaz neovisno o ovoj utakmici. Cak je i FFP u pitanju ako mu otkaz daju s vjerujem da bi prelazno rjesenje bio isti kurac ko prosle godine gdje bi igraci digli ruke i cesali kitu jer znaju da taj trener svakako nece biti tu naredne sezone. 
Jedino ako planiraju dovesti trenera koji je vec slobodan a mogao bi nastaviti  iduce sezone, neko kao Flick.

Kako god, mislim da je bolje sacekati ljeto kada ce ogroman broj trenera biti slobodni.

Sto se tice same utakmice,  ocekujem patnju. Leeds je napadacki potentna ekipa, Bamford, Summervile, Rutter i Gnonto su svakako jaci od Liverpulove djecurlije tako da ocekujem probleme.

Naravno da cu gledat tekmu, jace je od mene.

44 minutes ago, diablo_bih said:

Nemaju Bamforda, Summervillea, Ruttera i jos nekih, i oni su u povredama, ako i ovo ne dobijemo, ja stvarno vise ne znam. Ovo je zapravo zadnja, ali jos teza sansa za europu. Sramota nam je trener, ali nadati se individualnoj kvaliteti nekih igraca.

Otkud da tih igraca nema? Igrali su protiv Leicestera. 

Poraz, Leeds u naletu, mi u moralnom downu poslije onog finala. Igraci umorni, trojac na sredini dise na skrge... 

• Popularna objava

Pobjeda koja bi mogla preokrenuti sezonu - sezona 2 epizoda 10.

U zadnje vrijeme sam toliko razočaran rezultatima kluba da mi se odmah fudbal ni ne gleda. Sve češće su na programu skijanje, plivanje, ski skokovi, vaterpolo, rukomet, biciklizam, snooker, biatlon itd. Ali Chelsea se ipak mora pogledati jer je jače od mene.

32 minutes ago, Adi said:

Pobjeda koja bi mogla preokrenuti sezonu - sezona 2 epizoda 10.

U zadnje vrijeme sam toliko razočaran rezultatima kluba da mi se odmah fudbal ni ne gleda. Sve češće su na programu skijanje, plivanje, ski skokovi, vaterpolo, rukomet, biciklizam, snooker, biatlon itd. Ali Chelsea se ipak mora pogledati jer je jače od mene.

Al bukvalno i ja sve u toku dana planiram kako bi uskladio vrijeme za utakmicu. Evo veceras gledam opet, nadam se dobroj igri iako ocekujem patnju.

Volio bih malo da izmjesamo sastav, neki igraci mi se ne gledaju ali ne vidim kome se moze dati sansa osim Mudryku i Maduekeu jer su svi drugi povredjeni.

Sta mislite da li bi eventualno ispadanje veceras od Leedsa na Bridzu znacilo da ce Poch dobiti otkaz?. Pogotovo sto bi to bio novi udarac i to odmah poslije finala.

Ne znam hoće li dobit, s Amerima se nikad ne zna, ikako mislim da neće, da ostaje do kraja sezone jer zadnji put kad su Pottera makli je bilo još gore.

Ja mu svakako ne bi dao otkaz, i dalje (bez obzira što je krivac za poraz od Liverpool) ne mislim da radi toliko loš posao koliko se pokušava predstaviti. Nek odradi do kraja sezonu pa onda vidit što i kako dalje.

21 minutes ago, hamco said:

Sta mislite da li bi eventualno ispadanje veceras od Leedsa na Bridzu znacilo da ce Poch dobiti otkaz?. Pogotovo sto bi to bio novi udarac i to odmah poslije finala.

Mislim da nece, mada ne treba ni otkaz davati impulsivno i nakon jedne utakmice. Ako je davanje otkaza opcija u sred sezone, mislim da je uzorak do sada dovoljan i da ova utakmica ne mijenja nista.

Otkaz najviše ima smisla poslije Arsenala ako se nastavi loša serija. Poslije Arsenala slijedi reprezentativna pauza i novi trener može imati vremena da se spremi za utakmice koje slijede. Uigrati neće ništa jer nema igrače na raspolaganju, ali se može upoznati sa okruženjem i analizirati protivnike. Još je bolje što nakon pauze slijede utakmice protiv najslabijih ekipa u ligi: Burnley, Manchester United, Sheffield i Everton.

Trebali su mu davno otkaz dati i nikad nije kasno. Smijeniti ovako loseg trenera je dobar potez kad god on dosao. Ne vidim nikakvog smisla u zadrzavanju Pocchetina do ljeta pa onda ga dovoditi novog. 

10 minutes ago, Wisey said:

Trebali su mu davno otkaz dati i nikad nije kasno. Smijeniti ovako loseg trenera je dobar potez kad god on dosao. Ne vidim nikakvog smisla u zadrzavanju Pocchetina do ljeta pa onda ga dovoditi novog. 

Vlasnici se sazalili, zaplakao posle utakmice u finaly. 

17 hours ago, diablo_bih said:

Press konferencija, doubt, nije da su bas zvanicni ja mislim. 

Haman da si bio u pravu. Mater im jebem ako ovo ne pobjede minimalno 2 razlike.

Zaista vam iskreno govorim. Navijao sam da nas Leeds izbaci u nadi da ce Pochetino dobiti otkaz ako ispadnemo. Toliko smo losi da nas ekipa iz Championshipa dominira na Bridzu.

Zar ima potrebe ista vise reci kad za klub koji navijas, odvajas vrijeme od porodice da bi gledao utakmice, citas analize, gledas press konferencije, slusas podcaste, zapravo 20 jebenih godina navijas i pratis taj klub, na kraju imas zelju da izgubi??!! 
Zamisli koliko trener radi los posao da uprkos tim gore navedenjm cinjenicama navijas da ti klub izgubi!!!

Jebem ti Pochetino mame mamu.

U prvom poluvremenu smo imali svojih momenata. Oba gola su pala nakon jednih od najbolje odigranih akcija u sezoni. Drugo poluvrijeme ništa ni s čim. Igrali su kao da uopšte ne treniraju fudbal. Ono što je jedino pozitivno je da smo prošli, proći ćemo i Leicester i onda nam slijedi Wembley gdje se slabo snalazimo.

• Autor

Prvo sam planiro da ne gledam nikako, onda sam reko gledacu al navijacu za Leeds, (što ipak nisam mogo) , pa sam nakon 2-2 ugasio tv i sad mi žao što nisam vidio gol naše žižke Galaghera. 

Jebat mu mater, nek smo prošli, ne bi li barem do Wembleya da još dalje izgradimo rekord poraza u finalu na njemu. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.