Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Leiva (Brazil, 1987)

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1326279178' post='16242']
Nevjerujem da ce doci jos jedan prosjek ! ;)
[/quote]
Na primjeri Benayouna sam naučen da je sve moguče kad je u pitanju naša uprava. Ne bih se čudio da uskoro počnu kružit imena tipa Rukavina, Caroll...
  • Odgovori 97
  • Pregledi 9,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Hojs' timestamp='1326314386' post='16405']
Na primjeri Benayouna sam naučen da je sve moguče kad je u pitanju naša uprava. Ne bih se čudio da uskoro počnu kružit imena tipa Rukavina, Caroll...
[/quote]

Rukavina, Vukušić i Anas Sharbini, savršen trojac za Chelsea, pa njih trojica niti na paraolimpijadi ne bi mogli igrat, a ne bi me čudilo da se naša uprava počne interesirat za njih.
dobro momci vi lagano pretjerujete sada :D

al ovog lucasa leivu ja ne mogu smislit, strašno me iritira, e pa nebi s njim tramvaj čekao..
nedaj Bože da taj dođe u chelsea..
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326320301' post='16435']

Rukavina, Vukušić i Anas Sharbini, savršen trojac za Chelsea, pa njih trojica niti na paraolimpijadi ne bi mogli igrat, a ne bi me čudilo da se naša uprava počne interesirat za njih.
[/quote]

X

slažem se s tobom
i još k tom trojcu dodamo Strinića?
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326382571' post='16592']

X

slažem se s tobom
i još k tom trojcu dodamo Strinića?
[/quote]
Nemojmo zaboraviti ni uvijek sigurnog Subašića na vratima.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326456437' post='16792']
Ako ćemo već dovoditi klase, ne smijemo zaboraviti niti golgetera Lovra Medića iz Zagreba.
[/quote]
Ne vjerujem da će ga Zagreb pustiti. ÄŒak i ako ga puste vjerojatno će otiči u City, ipak oni nude najviše, spominje se oko 50 milijuna + Tevez gratis.
[quote name='Hojs' timestamp='1326456688' post='16795']
Ne vjerujem da će ga Zagreb pustiti. ÄŒak i ako ga puste vjerojatno će otiči u City, ipak oni nude najviše, spominje se oko [b]50 milijuna[/b] + Tevez gratis.
[/quote]

Samo 50?? Romane, odriješi kesu!!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326456783' post='16796']

Samo 50?? Romane, odriješi kesu!!
[/quote]
Prioteti su na trenutno Rukavina i Subašić, pa tek onda ako ostane šta para idemo po Medića, mogli napravit još bolji deal od City-a, 50 milijuna + Sturridge + Torres. Šta kažeš?
[quote name='Hojs' timestamp='1326456975' post='16798']
Prioteti su na trenutno Rukavina i Subašić, pa tek onda ako ostane šta para idemo po Medića, mogli napravit još bolji deal od City-a, 50 milijuna + Sturridge + Torres. Šta kažeš?
[/quote]
Blago se tvojoj pameti xD
[quote name='Minato' timestamp='1326457094' post='16800']
Blago se tvojoj pameti xD
[/quote]
[img]http://tapestryoflife.files.wordpress.com/2011/07/sarcasmart.jpg[/img]
[quote name='Hojs' timestamp='1326456975' post='16798']
[/quote]

Zanimljivo, ali mislim da bi najbolja solucija uz ovo što si ponudio bila prodati Matu Hajduku i uz nadoplatu kupiti Anasa Sharbinija.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326458164' post='16803']

Zanimljivo, ali mislim da bi najbolja solucija uz ovo što si ponudio bila prodati Matu Hajduku i uz nadoplatu kupiti Anasa Sharbinija.
[/quote]
Dobar, pače interesantan prijedlog.
Ova tema bi se trebala preimenovat u : Sarcasm zone
[quote name='Hojs' timestamp='1326465305' post='16848'] Dobar, pače interesantan prijedlog. Ova tema bi se trebala preimenovat u : Sarcasm zone[/quote]

Jebiga, Caeruleus je počeo sa zajebancijom već u prvom postu, mi samo nastavljamo..
Sad je šansa. Ajmooooooo
[url="http://www.hrsport.net/analize/432108/nogomet-1-hnl/je-li-se-subasic-preracunao"]http://www.hrsport.net/analize/432108/nogomet-1-hnl/je-li-se-subasic-preracunao[/url]
Mislim da bi trebalo dovest Andersona Costu i Dimitriosa Papadopulosa, ako oni dođu imamo napadački par kojeg će se bojat svaka obrana i koji garantira kombinirano 50 golova po sezoni.
[quote name='jakovf' timestamp='1326491424' post='17005']
Mislim da bi trebalo dovest Andersona Costu i Dimitriosa Papadopulosa, ako oni dođu imamo napadački par kojeg će se bojat svaka obrana i koji garantira kombinirano 50 golova po sezoni.
[/quote]
Neloš prijedlog, ali ponavljam, prioreti su trenutno Rukavina, Subašić pa i Lovro.
[quote name='jakovf' timestamp='1326491424' post='17005']Mislim da bi trebalo dovest Andersona Costu i Dimitriosa Papadopulosa, ako oni dođu imamo napadački par kojeg će se bojat svaka obrana i koji garantira kombinirano 50 golova po sezoni.[/quote]

Papadopoulos ima "nos za gol"

[img]http://www.sportalica.net/images_novosti/5931.jpg[/img]
Ma kakav Rukavina, kakav Subašić, treba dovesti našeg igraca iz ÄŒelika Emira Hadžića :D da on pokaže svoje vještine ... (Blues_95 zna o čemu govorim ;) )
neznam kako sam uspio klasu poput Subašića zaboravit...
uz ove igrače koje ste spomenuli, ja bih još želio Dammira, Milana Badelja i Tomislava Barbarića.

uh kakav bi to Dream Team bio..

imali bi zagarantirane 4 lige prvaka uzastopno, pa i više

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.