Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Crystal Palace (A) 12.02. @21.00

Istaknuti odgovori

Još jedan večernji termin, što predstavlja smrt za novokomponovane očeve koji žele naspavani ustati na posao kako bi izdržavali ženu i djecu.

Očekivanja su, naravno, velika, s obzirom da smo lahko prošli Aston Villu, ali ne kaže se džabe: gdje puno očekuješ, malu torbu ponesi.

Stoga, ujutro dok budem u 05.30 trljao oči i sklanjao krmelje s njih, te bez naočala pokušavao vidjeti rezultat na 4,7 inčnom displeju mobitela, očekujem neki neriješen rezultat ili, u najboljem slučaju, minimalnu pobjedu.

A vaša očekivanja?

• Popularna objava

Joj rele, cojk bi reko jedva sastavlja kraj sa krajem :D

Ocekujem pobedu i to minimalno 2 gola razlike. Ne igraju im 3 nabolja igraca i ne smije se ovo kiksati. Sto se tice nase postave, sve isto osim Silva/Badiashile.

Jedino ako zaigra onaj diablov Wharton, mislim da smo donji i da cemo izgubiti nekih 3 razlike.

Nikada nije lako sa njima, ali ih uvijek nekako pobijedimo. U velikoj smo seriji pobjeda protiv njih, čak smo i sa Potterom imali dvostruku pobjedu. Jordan Ayew je izgubio 15 od 15 utakmica protiv nas što je rekord lige. Očekujem da i ovaj put dođemo do pobjede. Obično su čvrsti nazad sa par jakih individualaca u napadu. Nekada Bolasie, dugo vremena Zaha, danas su to Eze i Olise. Protiv nas nema ni jednog ni drugog, a nema ni Cheicka Doucourea i Guehija tako da je i defanziva oslabljena. Gusto desno, Chilwell lijevo, naprijed bi previše bilo za očekivati Palmera iza napadača u veznom redu. Nije ovo utakmica za Mudryka.

6 hours ago, reLo said:

Još jedan večernji termin, što predstavlja smrt za novokomponovane očeve koji žele naspavani ustati na posao kako bi izdržavali ženu i djecu. 

Brat napaćeni, razumijem te i u mene u 4:45h sat će da zvoni 😭

Al barem nas neće nasikirati, Palace uvijek dobijemo

Ovo je tipična utakmica gde se vidi kolika je greska bilo nedovodjenje klasicnog AMC a. Bas plasticno objaasnjeno. Dovesti Laviu a ne dovesti igraca poput Madisona. 

Naravno pored lose postavke igre i ne adekvatne reakcije igraca. 

Kakva patnja, ali dobro pobjeda je pobjeda. Prvo poluvrijeme nesto najdosadnije sto sam pogledao boga pitaj od kad, a pogledao sam svasta. Drago mi je sto je Gallagher dao dva gola i sto je Palmer skontao da je nekad bolje i dodati. Valjda ce pozitivno uticati na igrace to sto smo uspjeli okrenuti neki mec pa makar to bilo protiv ovih nesrecnika.

Rezultatski lagano, ali gledajuci katastrofa. Kakvog trenera imamo, izvrsi trecu izmjenu i stavi stopera umjesto beka na 1-1. Samim tim nismo mogli zamijeniti 5 igraca, nego samo trojicu. Conor neocekivano dobre zavrsnice i spasi nas. Jebo sam Enzu sve, 5 puta nesto trza, sutni je jebala te lopta, ali hajde usla je. Sto prije dodje kraj sezone i kraj Pochu to bolje za nas. Nadam se da vec intervjuisu sljedeceg trenera.

Nek smo i mi jednom dobili u 90oj minuti nakon preokreta. United ovako svako kolo, mogu reci da je lijep osjecaj. 

Ne bi nikog posebno spominjao svi su bili ocajni u prvih 45 minuta u drugom poluvremenu je to malo ali samo malo bolje bilo. Svidja mi se sto je Enzo sada pivot sa Caisedom i to puno bolje izgleda. Volio bi da je Nkunku ispred njih na poziciji 10tke ali sad kad je Conor dao 2 gola nece ga niko istjerati iz prvih 11. Drugu utakmicu za redom Gusto puno opasniji od Chilwella, vecina napada je isla po toj desnoj strani.. 

• Popularna objava

Pa Enzo je opet poceo dalje od gola, pa tek u drugom kao pivot i odmah 600 puta bolje. Nevjerovatno da svi navijaci, gledaoci Chelseaja mogu da vide da je Enzu najbolje ga staviti da povezuje vezni i ofanzivne igrace i da Caicedu treba pomoci, a ne ostaviti ga na promaji protiv 5 igraca. Drugo poluvrijeme je bilo tako, ali opet su zakazivali napadaci, pa tek na kraju probili nekako.

Pochu taktika stavi 4 nazad, Caiceda ispred, a sve ostale igrace guraj naprijed i misli da ce nekako zabiti gol. Moze to upaliti jedino ako nabijamo loptu, ali posto igramo odzada i kratke passeve, ne moze nikako.

Ekipa je na poluvremenu reagovala i to je dalo rezultat. Poch je korigovao postavku i nacin igre gde smo mnogo bolje i brze koristili prostor iza njihovog prvog bloka koji u prvom nismo mogli da probijemo. 

Za Galaghera mi je mnogo drago. Decko igra sa neverovatnom energijom i ako je neko ovo zasluzio on je. 

Najzad i nas sreca da pogleda i red je vise i to da se desi. 

Palmer 2 asista, nema sta decko daje golove asistira, mnogo kljucnih dodavanja ima. Odusevila me je njegova svezina da onako lagano istrci kontre u zadnjih par minuta. 

Verujem da ce ekipi ovo puno znaciti i da ce ih pokrenuti

8 hours ago, diablo_bih said:

Rezultatski lagano, ali gledajuci katastrofa. Kakvog trenera imamo, izvrsi trecu izmjenu i stavi stopera umjesto beka na 1-1. Samim tim nismo mogli zamijeniti 5 igraca, nego samo trojicu. Conor neocekivano dobre zavrsnice i spasi nas. Jebo sam Enzu sve, 5 puta nesto trza, sutni je jebala te lopta, ali hajde usla je. Sto prije dodje kraj sezone i kraj Pochu to bolje za nas. Nadam se da vec intervjuisu sljedeceg trenera.

Nemoj svega ti da nekog intervjuišu, kad god su nekog intervjuisali mi smo najebali🤣

Samo da dodje ljeto da poch dovede par pojacanja po svom ukusu i odradi tu predsezonu kako treba

Tripleta se napada minimum, ove godine sa doubleom treba bit zadovoljan

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.