Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Wolverhampton Wanderers (H) 04.02. @15.00

Istaknuti odgovori

Mi smo 15 bodova udaljeni od 4. mjesta i 13. od 5. mjesta. Sve ekipe iznad nas su bolje i sanse da izborimo neko evropsko takmicenje kroz ligu su nikakve.

Vlasnici se moraju suociti sa ogromnim promasajem ove sezone. Trener je dobio novu ekipu, mlade igrace motivisane da nesto pokazu. Igra je nakon 22 utakmice u prvenstvu i jos 6-7 u kupovima uzasna. Nema napretka i vec unazad mjesec dana pocelo se s nekim smijesnim izgovorima i opravdanjima. 

Do kraja sezone gledat cemo isto sto i dosad. Pocchetino je ogranicen trener, nije u stanju da slozi napadacke akcije tako da cemo se oslanjati na individualnu sposobnost Maduekea, Mudrika, Sterlinga, Galagera i ostalih. 

Imamo jednu uzbudljivu utakmicu a to je finale Liga Kupa. Nadati se jedino da ce se napraviti rezovi u sportskom segmentu. Prije svega mislim na strucni stab i sportske direktore a zatim i neke igrace. Ako zele vratiti klub na pravi kolosijek ne smiju dozvoliti da ih Pocchetino uvjeri kako je finale Liga kupa neki uspjeh, jer ce on upravo to pokusati. Vec je krenuo sa sramotnim izjavama kako radi fantastican posao s obzirom na okolnosti. Ranieri kad je s Lesterom osvojio ligu nije tako pricao. To je pljuvanje u lice svim ljudima koji vole klub.

Ponasanje Caiseda, Gusta i Cilvela je za svaku osudu. Strasno. 

Svu trojci bih momentalno izmenio pa makar mi neko garantovao da ce u drugom sva trojca dati po gol. 

• Popularna objava

Imamo kvazitrenera na klupi. Neznalca, flegmana kojeg boli kurac za ovom ekipom. Za dobro kluba volio bih da izgubimo ovaj mec sa 3 razlike, makar da mu se malo stolica poljulja.

Jebem li mu pleme smecarsko argentinsko totenhemsko i luzersko.

Mrs iz kluba.

Evo ispunice ti Boeli zelju danas. Cekam koga cemo sledeceg da teramo. Ako uopste postoji trener koji ce doci kod nas

Daj ba cobinho jesil realan i 1%? Jel to ispade svaka ekipa ima bolji roster od naseg? Daj malo realnosti i priznaj da je do trenera.

Ovo je negledljivo, nemamo nikakav patern igre, nikakav. Defanzivno i ofanzivno smo u kanalu a na sve to trener ne pokazuje nikakve energije pored aut linije dok mu ekipa tone. Zasto? Zato sto je svjestan da ne zna kako popraviti ovu situaciju.

Ovo nije karanje, ovo je bukvalno ponizavanje. Sprdaju se ljudi. Uveli djecu, odmaraju glavne igrace. Strpaju ti gol kad se sjete.

Nadam se sada ipak da u Upravi imaju malo obraza i pameti.

25 minutes ago, hamco said:

Daj ba cobinho jesil realan i 1%? Jel to ispade svaka ekipa ima bolji roster od naseg? Daj malo realnosti i priznaj da je do trenera.

Ovo je negledljivo, nemamo nikakav patern igre, nikakav. Defanzivno i ofanzivno smo u kanalu a na sve to trener ne pokazuje nikakve energije pored aut linije dok mu ekipa tone. Zasto? Zato sto je svjestan da ne zna kako popraviti ovu situaciju.

Ma dobro, ovo vec nema veze. Otkaz mu je svakako spakovan da l ga ja branio ili ne. Nemaju svi bolji roster, imaju 6 7 ekipa. Tu gde jesmo to nam je i mera, sredina, par mesta gore dole. 

11 minutes ago, Igi said:

Zavrsen niz od 10 utakmica bez poraza na Bridgeu, jbg, sve ima svoj kraj. Idemo dalje, trust the process, lav je najopasniji kad je ranjen.

Morat cemo bit sretni samo  sa dva kupa ove sezone.

Sljedece godine ide se po tripletu

• Popularna objava

Posljednje 2 utakmice - 8 primljenih golova.

Sezona 2004/2005 - 15 primljenih golova.

Sezona 2005/2006 - 22 primljena gola.

Kada se pogledaju ovako neki statistički podaci jasno je kakva dva različita svijeta su u pitanju, u kvalitetu, mentalitetu, ma svemu.

Mozete zamisliti da su momcine u sezoni 2004/2005 primili samo 15 jebenih golova i to kada je liga bila puna opakih napadaca, sada te neki Cunha puni, pa ovima sada bi Henry iz tog doba sam dao u dvije utakmice 6 komada.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.