Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Crystal Palace (H) 27.12. @20:30

Istaknuti odgovori

Dolazi nam Palace koji već 7 utakmica ne zna za pobjedu i koji inače još od 2017.( što me je iznanadilo) nije protiv nas nijednog boda upisao. Sve je to fina statistika, ma da u našem trenutnom stanju to ne znači ništa.

Faliće nam dva standardna igrača u ofanzivi Palmer i Sterling. 

Nastavak patnje ili? 

Ja mislim da ćemo ih dobiti, ma da bi možda bolje bilo da opet zaseremo i padnemo još dublje na tabeli, pa da otjeraju motivatora novinara, koji više energije potroši na pressici nego na pripremi igrača za utakmicu. 

Budući da nema Palmera i Rahim-age postavlja se pitanje kojih prvih 11 izvesti, također šansi će manje biti jer nema ko da ih kreira (Palmer) ali također neće imati ko da ih promašuje (Rahim-aga).

Sve u svemu bukvalno nemam ideje više koga staviti, ko je zdrav, ko je prehlađen, povrijeđen, koga je žena ostavila itd.

• Autor
1 hour ago, reLo said:

Dobit ćemo ih, ponovo početi sanjati o Europi, sljedeću izgubiti i tako sve ukrug.

Mi 5 bodova zaostajemo za 9. mjestom, treba puno fantazije čak i za snove o Evropi 

Nije ni ovaj Boxing Day što je nekada bio. Samo 5 utakmica danas i kolo razvučeno na 3 dana. Danas u 4 sata se nema šta gledati.

Kao što je i Kun napisao više se ne može upratiti ko može igrati, ko ne može. Ako je ikako moguće poslao bih ovaj sastav:

Petrović, Gusto, Silva, Colwill, Maatsen, Gallagher, Caicedo, Mudryk, Nkunku, Madueke, Jackson

Očekujem da pobijedimo, ne znam zašto

Prosjek godina igrača 23.1, vjerovatno najmlađi sastav ove sezone. Gol koji smo primili je potpuno u skladu sa tim podatkom.

Mudryk svaku loptu bespotrebno odbija 4 metra od sebe. I najjednostavniju loptu iz nekog razloga primi sebi u for.

Gusto kad vidi protivnika ispred sebe, okrene se i trči nazad, pritom izvodi nekakve finte, bicikla i okrete. Defanzivno standardno dobar.

Jackson je svojim dodavanjima namjestio 100%-tne šanse Mudryku i Nkunkuu, ali je imao i dodavanja napamet nikome.

Opet atipičan mec. Malo suteva ka golu ali mnogo 100% sansi i tako gledano smo vise nego zasluzili pobedu. Utisak veceri, sve prisutni Galagher, Maduekea koji je okrenuo mec, Jackson koji vola u dupe ne moze da pogodi, izmene Pocha (da gledam mec 100 puta nije mi jasno sta je hteo da dobije kad je Gusta prebacio levo, Disasi ja ddsno koji je napred Distalentovan, ubaci Laviu koji je ukocio ukocenu igru...) 

I konacno utisak Nkunku kome ce trebati bar jos jedno 5 6 meceva da udje u ritam. 

Spic spic spic, placemo za klasicnom devetkom. 

• Popularna objava

Kukao sam na shoutboxu 2 sata pa mi se ne da opet pisati.

Prvo poluvrijeme po obicaju nije toliko lose, kao da imamo energije, ali smo nesposobni da damo gol. Onda primamo glupost jer jednostavno nemamo organizaciju odbrane.

Drugo poluvrijeme krecemo bez imalo energije, svi stoje, dodaju se 80 metara od gola, Conor i Caicedo koliko mogu lopti da vrate unazad mi je nepojmljivo. Dzaba energija, trka i sta vec ne, kad nama nijedan veznjak ne zna podici glavu. Prejaka stvar mi je bila kad se Disasi 5 puta zatrci pa vrati pri izvodjenju prekida.

Gusto najbolji i to daleko, Mudryk bio dobar u prvom poluvremenu, od ostalih izdvojio bih Conora koji je stvarno energican i neustrasiv, ali apsolutno nekreativan i uzimajuci u obzir da prinudno igra to sto igra, nadam se da ce toga biti sto manje u buducnosti. Disasi bolji od Badija i to mnogo, Colwill na beku je nesto sto stalno vidjamo, pomislio bi covjek da je dobro cim se ponavlja, a ono promasaj ko kuca, Olise ga je vrtio kako je stigao. Onda to "popravi" tako sto Gusta stavi na njegovo mjesto dok sve vrijeme pravi lijevi bek igra nesto u napadu, boga pitaj sta.

Petrovic opet solidan, doduse nema nekih teskih suteva da brani, ovo sto je primio nije mogao nista. Caicedo nista posebno, a Lavia iako je probijao led takodje nista.

Jackson je uklet, zao mi ga je jer radi sve, ali mu se ne da dati gol. Nadam se da ce proraditi, ali skeptican sam.

Drugo poluvrijeme je jednostavno pokazalo da Pochettino iako nema najbolji kadar uspijeva da napravi situaciju jos gorom. Ne znam sta da misim vise.

U globalu, kao da nedostaje komunikacije izmedju trenera i igraca tokom utakmice. Sve nesto pokusavaju, ali to nema veze s vezom.

Očito Maatsenu na beku ne vjeruje ni pod razno, a u odsustvu Chilwella i Cucurelle nema drugog beka pa izmišlja gluposti koje naravno ne funkcioniraju. Zaključak morat ćemo kupiti ljevog beka jer Chilwella kad se i vrati neće dugo

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.