Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17: Sheffield United (H) 16.12. @16:00

Istaknuti odgovori

Ocekujem ovaj put da napunimo protivnika. Slusao sam Pochetinovu pressicu, nekoliko puta je naveo da je podizao glas (promukao je), kaze prvih par dana na treningu posle Evertona nije im bilo lako, tako da mi djeluje da im je jebao mame. Vidjet cemo, samo da neko crveni ne fasuje zbog prevelikog zalaganja. 

Ocekujem da ovaj put zabijemo makar 3 gola.

Ekipa je dotakla bottom pod Heckingbottomom i uradili su jedinu logičnu stvar i vratili trenera koji je napravio prethodnu ekipu i osnovu za ovu sad. Znali smo se napatiti protiv tog Sheffielda u prvoj sezoni. I nakon više od godinu dana opet pred utakmicu moramo govoriti o tome hoće li se našim igračima trčati i ko će biti zdrav da igra. Koliko vidim opet je jedini zdrav bek Maatsen. Iz Pochettinove perspektive - niko. A ovo je utakmica u kojoj nam je potrebno da imamo igrače koji su prodorni po strani i koji znaju dodati u završnoj trećini. Ne nužno da znaju centrirati, ali i to je poželjno. Vidjet ćemo hoće li naš napad oživjeti karijeru Ahmedhodžiću ili će ga gurnuti u provaliju.

3 boda najbitnija i da se niko ne povredi obzirom da su skup teskih mesara. Takodje je bitno da ne odgovorimo na teske startovo agresijom i fasujemo crveni jer ce na to i ici a nas tim je jako zelen. 

Nije nemoguce da Poch napravi neke pretumbacije i da pocne sa 3 pozadi

U ovakvim utakmicama dolazi do izrazaja sav nerad sa treninga. Dodas tome nedostatak autoriteta, kurcobolju igraca i dobijes ovaj kancer od igre. Dodaju se loptom uokolo kao da termin igraju. Ustvari lazem, na terminima zna biti vise energije i krvi, a vala i boljeg fudbala.

1 hour ago, hamco said:

Newcastle je ove dobio 8:0

Burnley je ove dobio 5:0

Ekipe koje ih otvore odmah se ne muce. 

Al mucio se i liverpul da njima a i totenhem ih dobio na srecu. 

Bitna 3 boda. Drugo poluvreme i nije bilo lose. 

Koliko je samo Conor falio protiv mancetera. Motor ove ekipe. Nije tehnicar al je decko zalaganjem vise nego zasluzio novi jaci ugovor. 

5 hours ago, hamco said:

Newcastle je ove dobio 8:0

Burnley je ove dobio 5:0

Isto tako se može reći da je ove City dobio 2:1, Tottenham 2:1, a mi 2:0. Svaka utakmica je priča za sebe.

Nisam gledao. Vidio sam samo golove i Brojin promašaj. Sastav je donekle imao smisla. Ako je već primoran (NIJE) da igra sa štoperima na bekovima, onda su se morala staviti dva prodorna igrača na krila i vezni red je mogao biti ofanzivniji sa Palmerom. Sudeći po komentarima i statistikama reklo bi se da smo bili bolji, ali da nismo imali puno šansi, posebno u prvom poluvremenu. Ono što mi nije jasno su defanzivne izmjene i završnica utakmice sa 6 odbrambenih igrača protiv Sheffield Uniteda.

To je bilo takticko opredeljenje, faticki bez ful bekova, bekovi sa defanzivni zadacima kao osiguraci, i zbog prekida. Procenio je da je dovoljno sa ovim igracima u zavrsnici da ih dobijemo. Otuda nismo imali sirinu u igri, ali sefild nije imao nacina da nas ugrozi. 

Ali jbg to nece prolaziti dalje protiv drugih ekipa. 

Bitna je pobeda ali igra ne raduje. 

Ruku na srce nisam ni ocekivao mnogo. Ocekujem da tim krene sa pobedama pocetkom sledece godine. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.