Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Brentford (H) 28.10. @ 13:30

Istaknuti odgovori

PLChelseaBrentford2122.jpg?width=1200&au

Suspenzije/Povrede

Brentford:

Henry, Schade, Dasilva, Toney, Lewis-Potter, Damsgaard

Chelsea:

Nkunku, Lavia, Fofana, Chilwell, Chalobah, Broja

i Chukwuemeka pod upitnikom

Ma ovo su najteze utakmice, kad mislis da je protivnik lagan a na ovakvim utakmicama smo najvise bodova izvubili.

Brentford je nama sve samo ne lagan protivnik. Cak bih prema dosadasnjim rezultatima rekao da su oni ovdje favorit.

Kad dodas tome nase patnje u ofanzivi i kreiranju sansi dobijes jedan bas tezak mec. Valjda nam nisu motivacija i moral u ekipi pali nakon ovog razocarenja u derbiju. 

Protiv ovih bi trebalo Disasia vratiti u prvih 11, nek Colwill igra beka jer trebat ce nam protiv ovih visina. 
Slazem se sa Wiseyem, ovi su sve samo ne lagan protivnik, mirise mi na kiks.

Nadam se da cemo ih otvoriti nekim brzim pogotkom, trebalo bi onda lakse biti.

Ova a i mec koji dolazi ce pokazati slikovito nase prave kvalitete tj nekvalitete. Ja verujem da cemo pokazati dobru igru ali imam rezervu prema realizaciji i kiksevima. 

Poch je rekao da su igraci veoma ljuti, i ako taj bes kanalise kako valja iz tog se moze roditi jaka motivacija i kvalitet +. Ali samo ne na nacin kako pojedinci poput Jacksona to ispoljavaju. 

Ako ovo dobijemo veliki korak ka dobrom samoppuzdanja za teske Meceve koji dolaze. 

Skoro svi timovi koji dolaze imace evropske Meceve i manje mesta za pripreme i to je jako bitna stvar. 

A trece, vreme je i da nas sreca malo pogleda. 

15 hours ago, diablo_bih said:

Bas su jebeni, nemaju bekove, tako da bi tu trebalo traziti razliku, ali sve ostalo... Jaki na sredini, brzi u napadu, jaki na stoperskim pozicijama. Fina ekipa, ali mozda nam bude odgovarala, jer vole ofanzivno igrati.

Igrali smo 4 puta u ligi protiv njih, pod 3 različita menadžera i svaki put su nas počistili sa terena. Jednom smo samo pobijedili zato što je Mendy odigrao utakmicu karijere. Ekipa protiv koje nikom nije lako igrati. Jaki u skoku, u duelima, u prekidima, znaju i pressing odigrati kada treba, vjerovatno ekipa koja najviše trči u ligi. Dobro je što smo se i mi u zadnje vrijeme popravili u tim aspektima igre i vjerujem da možemo odigrati najbolje do sada protiv njih. Ima još puno vremena do toga i valjda će se zdravstvena situacija popraviti, a ne pogoršati.

🚨 Cole Palmer excelled in his relocation as a false 9 against Arsenal and could retain that role despite the claims of Nico Jackson and Armando Broja.

Tacno sam znao da ce se ovo dogoditi. Kod svakog jebenog trenera isto. Jednom nesto se dogodi protiv odredjenog protivnika u takvoj situaciji i oni misle da to mozes preslikati na svaki sljedeci mec.

Jel moguce da toliko ne znaju nista od igre i taktike? Pa ponasaju se ko obicni diletanti. Ovo ne bi iole bolji poznavalac nogometa izveo protiv Brentforda.

Poraz protiv ovih je definitivan. Sto Kun kaze, vazda oni zapnu protiv nas, a tako ce bti i sutra. Srecom necu gledati tekmu tako da ce mi biti i svejedno.

6 hours ago, Wisey said:

🚨 Cole Palmer excelled in his relocation as a false 9 against Arsenal and could retain that role despite the claims of Nico Jackson and Armando Broja.

Tacno sam znao da ce se ovo dogoditi. Kod svakog jebenog trenera isto. Jednom nesto se dogodi protiv odredjenog protivnika u takvoj situaciji i oni misle da to mozes preslikati na svaki sljedeci mec.

Jel moguce da toliko ne znaju nista od igre i taktike? Pa ponasaju se ko obicni diletanti. Ovo ne bi iole bolji poznavalac nogometa izveo protiv Brentforda.

Sjetimo se prethodne utakmice protiv Brentforda koja je došla nakon utakmice protiv Reala. Tada je Lampard ponovio formaciju sa 3 štopera, Azpilicuetom i Chilwellom kao bekovima, na sredini Kante, Kovačić, Enzo i Gallagher i naprijed lažna devetka. To je bilo trenersko dno, toliko loše da nisam mogao ni da gledam.

Ako ne bude islo po planu na klupi nema krstenog ofanzivca. 

Mudryk, Enzo sta je s njima? 

Ako ne bude islo po planu na klupi nema krstenog ofanzivca. 

Mudryk, Enzo sta je s njima? 

EDIT: Sjetio sam se da je Enzo dobio dijete pa je to mozda razlog sto ga nema. 

Vec vidjeno ove sezone, dominiras, stvaras prilike, promasujes prilike, protivnik bezopasan. U drugom poluvremenu neka kontra i 0 1 za Brentford, jos ce se vise povuci nasi ce kruziti i to je to. 

Baš je bolno ovo gledat ja ne znam koji se kurac dešava ovom klubu više ne možemo kući dobit nikog.

Baš je bolno ovo gledat ja ne znam koji se kurac dešava ovom klubu više ne možemo kući dobit nikog. JEBO MENI PAS MATER ŠTA JA GLEDAM OVO JE MAZOHIZAM JEBEM TI SVE I KLUB I GOVNA, NA ŠTA JA GUBIM VRIJEME

1 hour ago, Bari said:

Vec vidjeno ove sezone, dominiras, stvaras prilike, promasujes prilike, protivnik bezopasan. U drugom poluvremenu neka kontra i 0 1 za Brentford, jos ce se vise povuci nasi ce kruziti i to je to. 

Klasika. Na kraju uvalise i drugi. 

Naši duplo opasniji u prvom poluvremenu u drugom skoro bez prilike. 

Prvih 20-30 minuta dobra igra, brzo osvajanje lopte, neke šanse su se napravile. Kako je vrijeme odmicalo sve smo bezopasniji i beznadežniji bili. Samo se čekalo da nam uvale gol iz auta i to se desilo i bilo je jasno da će utakmica završiti porazom. Sad je li 1-0 ili 2-0 i nije toliko bitno. Ekipa nije nimalo napredovala i već godinama ima taj problem da kad jednom primi gol nema šanse da se vrati. To je ono najbitnije o ovoj utakmici i sve ostalo je suvišno komentarisati.

Promijenilo se dosta trenera a mi nemamo izgrađen napadacki sistem i godinama muku mucimo sa duplim blokom protivnika. Uglavnom klasicni Chelsea i nas klasican poraz. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.