Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Fulham (A) 02.10. @ 21:00

Istaknuti odgovori

Sanchez

Disasi Colwill Silva Cucurella 

Caisedo - Enzo

Sterling - Calmer - Mudryk 

Broja (60minuta)

3:0 za Chelsea. 

Da se ne lazemo, to ce biti fakticki kao protiv Brightona u mickey mouse kupu, osim sto ce u napadu biti Sterling, a ne Washington ili Broja. Trener nam je ziheras, i sve dok to sebi ne izbije iz glave bit ce nam isto.

Jedino da pocnemo iskoristavati neke normalne prilike sto dosad nismo.

Fulham nema neku ekipu, ali dzaba...

Drago mi je zbog Broje a jos draze zbog Mudryka. Osim 2 gola bilo je jos opasnih situacija, gdje saigraci nisu Palmera razumjeli, momak dijeli lopte kao Ziyech u Ajaxu. 

U drugom bi volio da damo jos 2 gola ali cu se zadovoljiti i jednim. 

Napokon da ga prvi zabijemo i na vrijeme povedemo. Mogao se ovakav scenario desiti i u mnogim prethodnim utakmicama da smo ga bili u stanju zabiti. Fulham nam se ponudio i to smo iskoristili, možda i ne dovoljno koliko smo mogli. Ne bi valjalo da se ovi vrate u drugo poluvrijeme kao druga ekipa, brzo zabiju gol i ponište skoro sve što smo u prvom poluvremenu uradili. Ne može se svaka šansa zabiti, ali opet mi se činilo da nismo imali dovoljno "šuteva" jer je opasnih situacija bilo.

Drugo poluvrijeme, digli nogu s gasa. Pohvalno sto su uspjeli sacuvati mrezu. 

Nadam se da ova pobjeda nece biti skupa, da Broja, Mudryk i Caisedo ostanu zdravi. 

Jedna glupost Sancheza, osim toga bio je prilicno siguran,nije imao nekog posla ali ulijeva sigurnost (barem kad mu nije lopta u nogama). Jedna vrhunska odbrana, bravo. 

1 minute ago, Bari said:

Drugo poluvrijeme, digli nogu s gasa. Pohvalno sto su uspjeli sacuvati mrezu. 

Nadam se da ova pobjeda nece biti skupa, da Broja, Mudryk i Caisedo ostanu zdravi. 

Jedna glupost Sancheza, osim toga bio je prilicno siguran,nije imao nekog posla ali ulijeva sigurnost (barem kad mu nije lopta u nogama). Jedna vrhunska odbrana, bravo. 

Ne mogu ni da zamjerim spustanje gasa sa ovolikim brojem povreda. Pa nama je danas falilo vise od pola prve postave.

James, Badiashile, Fofana, Chilwell, Jackson, Nkunku su sve kandidati za prvu postavu. Kasnije se i Mudryk povrijedio, Sterling nije trenirao, doslovno nemas koga ubaciti. 
Sveukupno nije lose izgledalo.

Nema sta, mnogo sigurnija igra, brza i konkretnija razmena pasova i cesto si nasi igraci imali prostora izmedju njihovih linija bas iz tog razloga. Zamenio je mesta Galaghera i Enzu i izgledalo je bolje, i mnogo stabilnija sredina terena a posle Galaghera u 433 desno sto takodje nije lose. Enzu je ovo mnogo prirodnija pozicija.

Caisedo i dalje ne moze da da pun doprinos, jer treba jos uigravanje celog tima, ali oseca sve vise komfor koji mu je neophodan tj radi sve vise ono u cemu je dobar. 

Odbrana tu i tamo, kod Disasi ja se oseca nesigurnost i to mora ozbiljnije. 

Broja radi posao u polju al mu treba napadacko samoppuzdanje. 

Sve u svemu uocljiv napredak. 

53 minutes ago, reLo said:

Otišao na poluvremenu spavati, ujutro vidim ostao isti rezultat i kontam - još jedna dobra odluka nakon odluke o ženidbi. :D

Za prvo poluvrijeme imam samo riječi hvale, ali ostaje žal što ih nismo više natrpali jer nije da nismo mogli. Mogli jesmo, ali znali nismo.

Cek a sto si isao spavati na poluvremenu krvi ti?

1 hour ago, reLo said:

Pa zakasnio sam i tada, inače idem leći u 20.00. Nije lahko biti roditelj djeteta koje ide spavati u 19.00 a neće da spava samo u krevetiću. :D

Znao sam da je nesto tako. Proci ce zivot pored tebe, jebo ga ti natjeraj dijete nek i ono gleda muku, nek uci kad se tata muci da mu valja pomoci, lakse ces kroz zivot onda Relimire

Cuj u 20h u krevet, ko kokos

Odlicno poluvrijeme, drugo je moglo i bolje ali nema veze, neka se vidi napredak samo. Primjetno je da bolje komuniciraju jedni s drugima na terenu, kretnje su se popravile, dodavanja na prvu i opcenito pristup utakmici.

Usporili smo kad je izasao Mudryk, pa poslije i Palmer, na kraju smo ostali samo sa jednim napadačem u ekipi. Treba uzeti u obzir i povrede i nedostatak kljucnih igrača, to sve stoji, ali Poch ih treba naučiti da trpaju do kraja ovakve ekipe. Ali hajde konacno imamo dobru predstavu igrača i ne treba previše negativne stvari isticati.

Idemo napasti Burnley i tu uzeti krucijalne bodove pa mirno na pauzu. Onda nam ide strašan raspored, šta će tu biti Bog samo zna.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.