Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tyler Adams (USA, 1999)

Istaknuti odgovori

Nezapazen igrac u timu koji je ispao iz Premiershipa. Ovo je transfer kad ne znas gdje udaras, nesto ala Drinkwater samo sto je on imao barem neku reputaciju.

Sretno bilo, ne ocekujem puno od njega tako da se necu razocarati. Volio bih da me demantuje.

Pokušao sam da sagledam ovaj transfer iz svih mogućih uglova.

Nećemo ga preplatiti. Konačno smo našli nekog sa normalnom otkupnom klauzulom i to isplatili. Što više takvih poslova to bolje, bolje nego se cjenkati sa nekim 3 mjeseca. Naviknut je na PL i igrao je kroz karijeru u klubovima koji igraju fudbal kakav bismo mi da igramo. Očito u ekipi uvijek mora biti jedan igrač iz SAD da se pokrije to tržište, a teško da smo mogli naći boljeg i jeftinijeg. Sad sa njim broj veznih igrača u konkurenciji za nedjelju raste na 5. Ima ko da pokrije tu jednu utakmicu dok se ne dovede neko ozbiljniji. Ovo nas sad stavlja u malo bolju pregovaračku poziciju za Caiceda. Vjerovatno je i njemu jasno da će u ovom klubu imati ulogu vojnika ekipe da krpi gdje zatreba. To su neke dobre strane.

Sad idu lošije. To što se on potencijalno dobro uklapa u ekipu ne vrijedi puno kada on nije nivo za Chelsea. Adams nije bolji od igrača koje trenutno imamo, koje smo prodali ovog ljeta ili posudili nekom ovog ljeta. U zadnja 2 mjeseca smo na platnom spisku imali barem 10 boljih veznjaka od njega. Nije čak ni toliko mlad da možemo očekivati da dostigne visok nivo, stariji je od Lavie 5 godina i nije bolji. Nije bio ključni igrač u prethodnim klubovima, u Leedsu nije bio ni približno istaknut pojedinac kao Raphinha i Phillips, čak ni kao Rodrigo i Bamford u nekim sezonama, a u Leipzigu se nije izborio za mjesto u prvih 11. To malo minuta što će igrati ove sezone može da iznese neko od ove omladine. Samo će zauzimati mjesto nekom drugom. Ako im je toliko stalo do promocije u Americi onda nisu trebali prije mjesec dana prodati najtalentovanijeg igrača u historiji države.

Kad se sve sabere i oduzme, transfer ima neke male benefite, ali je sveukupno nepotreban.

Ma to je taj kalibar na koji se treba naviknut 

Imena tipa jackson, adams, disasi, gusto,chukwuemeka itd koji su buducnost kluba i konferencijske lige

Jos jedan u nizu glupih transfera. 

Koliko su samo para ispucali u te "low coast" Igrace a mnogi nece ni da vide prvi tim. A posebno je glupo da se takav igrac dovodi posle priprema. 

Jekson utedu. Hteo ga jje Poch doveo na pripreme i videlo se da moze. Na 100 takvih transfera ubodemo nekog. 

Druga grupa su transferi sa fizickom fali kom skloni povredama. 

A treca grupa su ovi preplaceni. 

Dakle opet se mesetari bez plana strategije..... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.