13. juli 2023.3 god. comment_346761 Sve se vise pise o njemu, uskoro ide ponuda za njega. Igrac bi zelio preci kod nas. Po meni bi ovo bio odlican transfer. Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346762 Vi ste ga nahajpovali, njemu se dolazi (valjda zna da će morati trčati kod Pochettina), pri svemu tome treba nam neko ko može igrati desno i u sredini. Što se mene tiče neka kupuju. Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346763 Al si otvorio temu kao da si juče na forum došao. Za ovog lika se čuje od njegove 17e godine, navodno sjajan sa loptom u nogama, odlična tehnika driblinzi i sve to. E sad koliko to vode može da pije u premiershipu vidjecemo, nisam ga puno gledao tako da ne znam šta da kažem, više sam Mudryka gledao prije dolaksa u Chelsea nego njega Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346774 Nadam se da ćemo imati više sreće sa njim nego sa prethodnim arapskim wizardima i da ga se neće tretirati kao većinu mladih igrača u klubu. Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346777 Ponuditi im pare i Aubameyanga. Prašio bi po francuskoj ligi u tandemu sa Lacazetteom, kao nekad. Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346778 14 minutes ago, Adi said: Ponuditi im pare i Aubameyanga. Prašio bi po francuskoj ligi u tandemu sa Lacazetteom, kao nekad. Pa s obzirom da arapi zele i Musu Dembelea taj dil bi možda i mogao da prođe 😁 Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346780 1 minute ago, soxx said: Al kak da arapi ne traze aubu Pa nije musliman 😁 Prijavi
14. juli 2023.3 god. comment_346805 Problem je sto je PSZ zagrizao za njihovog drugog ofanzivnog talenta Barcolu, nisam siguran da će ih Lion obojicu pustiti ovog leta. Treba ubrzati proces. Prijavi
14. juli 2023.3 god. comment_346809 16 hours ago, soxx said: Ma jest samo on to jos ne zna hhahahhahahah, treba mu ponuditi lovu, odmah bi se okrenuo Islamu, djeluje kao takav lik Prijavi
14. juli 2023.3 god. comment_346811 Evo i od relevantnih izvora. "Skill-wise, one of the best players already on earth,’ he told ESPN when asked about Chelsea’s interest in Cherki. ‘He’s unbelievable for a 19-year-old. The guy can do everything." Nasa legenda Frank Leboeuf Cherkiju Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.