31. maj 2023.3 god. comment_345400 Znaci navodno nudimo 2m godisnje sad, a psg 5m.. i ako su prije neki dan došli do “verbal agreementa” za ugovor koji je bio slican PSG Amerikanci amateri Prijavi
31. maj 2023.3 god. comment_345419 13 minutes ago, Adi said: Mene više zanima gdje je i šta radi Bird iz Derbya. Tu je, samo igra u kurcevoj ekipi. Valjda ce ga neko kupiti sada iz viseg ranga. Onog malog Scotta isto ko uzme iz Bristola ce biti presretan. Spominjali su mnogi iz PLa, samo jos da vidimo ko ce dati toliko para. Prijavi
31. maj 2023.3 god. comment_345422 Mislim da bi morali bas da budemo oprezni oko angažovanja Ugartea. Tj dobro treba promisliti da li je otpustanje Kove i angažovanje Ugartea dobra opcija. Prve sezone bi tu bili u minusu sto se tice igre. Po meni Kova Kante Enzo i Cuka je sasvim prihvatljivo resenje. Prijavi
31. maj 2023.3 god. Autor comment_345423 2 minutes ago, cobinho said: Mislim da bi morali bas da budemo oprezni oko angažovanja Ugartea. Tj dobro treba promisliti da li je otpustanje Kove i angažovanje Ugartea dobra opcija. Prve sezone bi tu bili u minusu sto se tice igre. Po meni Kova Kante Enzo i Cuka je sasvim prihvatljivo resenje. Kova zeli da ide, to je vec neko vreme jasno. A drugo, Kova je svako malo povredjen, tako da se na njega više ne mozemo oslanjati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.