Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 38: Newcastle United (H) 28.05. @ 17:30

Igrač sezone 8 članova je glasalo

1. 1. Koji igrač je zaslužio ponijeti titulu igrača sezone u Chelseaju?

• Thiago Silva
      62%
      5
    • Kepa Arrizabalaga
      12%
      1
    • Enzo Fernandez
      25%
      2
    • Neko od ostalih
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Chelsea vs Newcastle United Preview: Kick-off, TV, Tickets, Team News | The  Northern Echo

Ostala je još samo jedna utakmica za kraj ove mučne sezone. Rezultat ove utakmice nema neki značaj, jedino može uticati na to hoćemo li završiti na 11., 12., 13. ili čak 14. mjestu. Potpuno mi je svejedno i podjednako je loše. Ova utakmica ne može promijeniti dojam ukupne sezone, jer šta je jedna utakmica u poređenju sa 50.

Bila je ovo nezaboravna sezona, po lošem će se pamtiti. Uvijek sam podržavao klub i uvijek ću, ali ovakva neozbiljnost od prvog do posljednjeg dana se ne smije ponoviti. Pripreme na kojim igraju igrači koji sigurno napuštaju klub, igrači koji se čuvaju za Svjetsko prvenstvo, igrači koji se čuvaju i poslije Svjetskog, simuliranje povreda, taktičke bravure svih trenera koji su vodili ovu ekipu itd. Ova grupa ljudi, vlasnici, treneri i igrači su sramotili klub 10 mjeseci. Ubili su u meni svaku strast. Gledam utakmicu i nijednom se ne uzbudim, nijednom ne skočim, ne ponadam se. 90 minuta nerviranja. Možda su 3 utakmice u sezoni donijele neki osjećaj sreće. I mnogi igrači su mi se ogadili i jedva čekam da mnogi napuste klub. Nekad mi je bilo žao kad nas neka treća rezerva napusti jer mi je igrač prirastao srcu. Uživao sam u Svjetskom prvenstvu, uživao sam u svakoj pauzi za reprezentacije jer sam se tako odmarao od svega što su nam priređivali. Tako sam gajio lažne nade da će se nešto popraviti. Naravno, od toga nije bilo ništa.

Dobro, desila se ova sezona i nadam se da se na nekim greškama nešto i naučilo. Imamo priliku da krenemo ispočetka, stiže novi trener i iz baze od 35 igrača može odabrati 20 koji će da ga prate. Ne igramo Europu, ima više vremena za treniranje i pripremu utakmica. Valjda ćemo imati više sreće sa povredama, zaslužili smo nakon ovakve dvije sezone. I valjda nećemo igrati sa Cityem u prvim rundama kupova. Vjerujem da neka od ovosezonskih pojačanja može da se pokaže u boljem svjetlu sa boljim trenerom i boljim saigračima na terenu. Nećemo biti gori nego sada.

Nagradu za igrača sezone ne treba dodjeljivati ove sezone. Ako već mora onda je to Silva koji uskoro puni 39 godina. To dovoljno govori. Ako se išta pozitivno može uzeti iz ove sezone to je činjenica da ćemo igrača kao što je Enzo Fernandez imati tu narednih 10 godina. Izdvaja se čak i u ovom raspadu sistema, ali nema s kim da igra. Gore sam stavio anketu da vidim šta mislite.

Hvala kurcu pa zavrsava sezona. Hvala kurcu, pa imam proslavljanje titule u fantasy ligi jednog od clanova, pa ne moram gledati i ovaj jad. Mogu biti ponosan jedino sto se uklopio u ekipu @Kun Aguer0 i da ce biti havarija u subotu i nedjelju!

Nadam se da ce igrati Burstow iz mladih, jer bih jedino tada gledao ovaj mec.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.