Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Manchester City (A) 21.05. @ 17:00

Rezultat utakmice 6 članova je glasalo

1. 1. Kakav rezultat očekujete?

• Pobjeda
      16%
      1
    • Neriješeno
      0%
      0
    • Poraz od 1-2 gola razlike
      0%
      0
    • Poraz od 3-4 gola razllike
      66%
      4
    • Poraz od 5+ golova razlike
      16%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sa jedne strane imamo ekipu u najboljoj formi u Europi koja ima veliki motiv da pobijedi na ovoj utakmici kako bi pred svojim navijačima proslavila titulu prvaka Engleske, ekipu koja je kompletna i igra najbolji fudbal na svijetu. Sa druge strane imamo ekipu u najlošijoj formi u ligi koja već dugo vremena igra nemotivisano, ekipu koja ponovo ima dvocifren broj izostanaka i igra im je ispod svake kritike. Kad se sve ovo uzme u obzir sve ispod poraza od 4-0 je uspjeh za gostujući tim. Ko bi rekao da govorimo o dvije najvrijednije ekipe prema transfermarktu na svijetu, jedine dvije koje imaju igrače čija vrijednost premašuje milijardu eura. Bit će teško za gledati, bez obzira na veliki broj mladih igrača na našoj strani. Napunit će nam mrežu do vrha i podići novi trofej pred očima naših igrača.

U nastavku je prikazana slika najboljeg napadača i najboljeg krila na svijetu po mišljenju Franka Lamparda, koji je nosio dresove oba kluba.

Spoiler

Pored Lamparda dres oba kluba nosili su Raheem Sterling, Shaun Wright-Phillips, Nicolas Anelka, Willy Caballero, Daniel Sturridge, Kevin De Bruyne, Nathan Ake, Scott Sinclair, Tal Ben Haim, George Weah, Wayne Bridge i dr.

image.thumb.png.b4636a07ace4df078ae973262a8ecba7.png

1 hour ago, soxx said:

Mozda se napiju veceras pa sutra mahmurni budu

Uuuuuu dobar si, onda ce bas smotano hodat.. plus pep ce sigurno odmorit dosta igraca mozda cak i cijelu ekipu..

Prediction: 4:0 za city

2 hours ago, Adi said:

Olakšavajuća okolnost je što smo i mi u b sastavu

Da bi imali b sastav moramo da imamo a sastav a mi ga nemamo. Kroz celu sezonu se nije iskristalisalo ni 5 igraca za koje mozemo da kazemo da su kljucni. 

• Autor
1 hour ago, cobinho said:

Da bi imali b sastav moramo da imamo a sastav a mi ga nemamo. Kroz celu sezonu se nije iskristalisalo ni 5 igraca za koje mozemo da kazemo da su kljucni. 

Kostur ekipe James - Silva - Chilwell - Enzo - Kante. 3 od 5 stalno u bolnici, jedan ima 38 godina, jedan tek došao.

Dobro je što je kasnilo uključenje na utakmicu i što sam morao da odem prije kraja utakmice tako da nisam vidio ni kako im aplaudiramo ni kako podižu pehar. Još dvije utakmice izdržati i našim mukama je došao kraj. Chukwuemeka propušta Svjetsko prvenstvo radi 10 minuta protiv Cityevih rezervi.

Pustio malo stream, cujem komentatori kako govori kako sitijevi igraci stalno guraju da prave smislene akcije, dok ovim nasima da sto prije `ispadne` lopta iz nogu i da su svi nezainteresovani za igru. I ugasim odmah stream.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.