18. maj 2023.3 god. comment_345067 Navodno naš novi igrač, očekuje se službeno da predje 2025. godine. Prijavi
18. maj 2023.3 god. comment_345068 Ne znam ništa o njemu, ali nastavlja se očito kupovina talenata za koje ne znamo kako će se pokazati. Prijavi
18. maj 2023.3 god. Popularna objava comment_345080 Za 20 godina će neko listati teme u sekciji "Bivši igrači i treneri" i pitati se ko je ovaj, kao što ja listam i pitam se ko su Amin Affane, Joel Kitamirike i Conor Clifford. Prijavi
18. maj 2023.3 god. comment_345082 20 minutes ago, Adi said: Za 20 godina će neko listati teme u sekciji "Bivši igrači i treneri" i pitati se ko je ovaj, kao što ja listam i pitam se ko su Amin Affane, Joel Kitamirike i Conor Clifford. Affane svedski talenat, a Conor jedan od brace Clifford, mislim da ih je trojica bila, svi zbog povreda i raznoraznih losih posudbi popusili foru. Prijavi
18. maj 2023.3 god. comment_345088 1 hour ago, Adi said: Za 20 godina će neko listati teme u sekciji "Bivši igrači i treneri" i pitati se ko je ovaj, kao što ja listam i pitam se ko su Amin Affane, Joel Kitamirike i Conor Clifford. Ili cemo, ned'o Bog, cuti kako su izginuli po nekim zabitima (u fudbalskom smislu). Prijavi
29. mart 2024.2 god. comment_353787 Dospio u žutu štampu jer su ga nakon utakmice saigrači poveli u striptiz klub kao maloljetnika. Čudi me da Relo još nije objavio. Prijavi
2. april 2024.2 god. comment_353913 Hahahha pročitao sam to, ali nisam bio u vinklu da izmislili dovoljno clickbait naslov. Prijavi
15. mart 2025.1 god. comment_363172 40 minutes ago, Whisper said: Odegardova uloga u Arsenalu. Prijavi
15. mart 2025.1 god. comment_363175 22 minutes ago, hamco said: Odegardova uloga u Arsenalu. Palmerova u Chelseaju Prijavi
31. juli 2025.1 god. Autor comment_366315 Mladi igrač, 2007 godište, važi za velikog talenta, pobrao je brojne pohvale u mladjim kategorijama što je privuklo interes velikih klubova iz Evrope. Za Čelzi je potpisao 2023. godine, s tim da je dogovoreno da će se priključiti klubu iz Londona nakon što napuni 18 godina. Igra na pozicijama ofanzivnog veznog, i krila. prosledjen je zvanično na pozajmicu u Strazbur za narednu sezonu. Kendry Paez joins Strasbourg on loan | News | Official Site | Chelsea Football Club Prijavi
31. juli 2025.1 god. comment_366319 Dobra odluka da ode u Strasbourg. Može se reći da je izgubio godinu razvoja. Rano je za Chelsea, prevelik je talenat da sjedi na tribinama, a ove naše najveće talente treba poslati na sigurnu posudbu kao što je Strasbourg. Također, treba razmišljati i o tome gdje će igrati ako se razvije u pravom smjeru i ne pretrpavati pozicije na kojima igra. Naredne sezone je tu i Quenda. Prijavi
25. august 2025.1 god. Popularna objava comment_366794 Evo juce prvi start za Strazbur. Paez je meni ogroman talenat, steta sto na njegovoj poziciji imamo Palmera pa i Estevao ga moze kociti. Podsjeca igrom na Odegarda, svaki pas mu je sa svrhom, odmjeren i ima pravo lijepu viziju. Prijavi
28. januar28. jan comment_370569 Vraćamo ga sa posudbe i šaljemo u River Plate. Očekujem da ćemo zadnji dan dovesti nekog talenta i poslati u Strasbourg kad već ima mjesto. Prijavi
28. januar28. jan comment_370573 5 minutes ago, Adi said: Vraćamo ga sa posudbe i šaljemo u River Plate. Očekujem da ćemo zadnji dan dovesti nekog talenta i poslati u Strasbourg kad već ima mjesto. Ako uzmu Jaqueta ili vrate Sarra mislim da ce Anselmino sigurno u Francusku. Prijavi
28. januar28. jan comment_370610 Koliko je ovaj klinac obecavao, lik je bio veci potencijal od Estevaa. Ocigledno nije dobar u glavi ,prvo se posvadjao u Independiente De la Valeu sa trenerom i navijacima, pa je presao u Strasbour i tamo je vise bio po nocnim klubovima nego po zelenim travnjacima. Tesko sa ce biti nesto od njega al aj nek nas razuvjeri Prijavi
28. januar28. jan comment_370613 Jebiga, juzna amerika je cudo, cim se docepaju para 80% propadnu zbog uzivanja u parama. Gladni citav zivot bili, pa im drago. Prijavi
2. februar2. feb comment_370768 On 1/28/2026 at 9:52 PM, Adi said: Vraćamo ga sa posudbe i šaljemo u River Plate. Očekujem da ćemo zadnji dan dovesti nekog talenta i poslati u Strasbourg kad već ima mjesto. Poslali smo. Davida Datro Fofanu. Kažu zamijenit će Emeghu dok je ovaj ozlijeđen. A Emegha se samo navikava na dolazak kod nas - bez da si ozlijeđen prvih pola godine od dolaska u klub, ne možeš igrati za Chelsea. Prijavi
22. juni22. jun comment_372987 Dvije utakmice na svjetskom, oba puta Ekvador imao problema sa realizacijom, nijednom nije ušao u igru. Bilo je problema sa disciplinom i u River Plateu, a očito ima problema i u reprezentaciji. Šteta, iz ovih razloga nisam bio za velike transfere igrača od 16 godina jer je to još uvijek prerano. Povrede ili loš pristup mogu od igrača koji vrijedi 40 miliona napraviti igrača koji vrijedi 5 miliona. Nadam se da će se ipak nešto preokrenuti u njegovom slučaju i da će biti neke koristi. Prijavi
23. juni23. jun comment_372995 Odakle ti da je placen 40 miliona? Ja koliko se sjecam on je dosao iz Intependiente De La Vale za 10tak mil. Ovaj malac je vise obecavao i od Estevao, sila je bio, sa 16 je igrao za Ekvador vise nego sto sada igra. Medjutim problem je u glavi, nemoguce da je evo vec treci klub gdje upada u problem sa navijacima/trenerima/upravom. Ni prvi ni zadnji koji je krenuo tip putem. Prijavi
23. juni23. jun comment_373004 A odakle tebi da sam ja rekao da je on plaćen 40? Govorio sam uopšteno. Prijavi
18. juli18. jul comment_373368 Talenat je ocigledno tu ali mozga nema tj. mozak je klasicni latinoamericki. Mislim da bi ga trebalo povuci u ekipu, cisto da vidimo da li hoce da radi na treningu i dalje je u pitanju mlad igrac, ako nista da se uspiju izvuci pare za njega i prodati ga u Spaniju jer ovi maloumni ko on samo to i znaju. Nije ga uopste bilo i na SP, usao poritv Meksika zadnjih 15 ak minuta a Ekvador sam pratio zbog njega. Ono sto sam ocekivao od njega na terenu radio je onaj mali Mora iz Meksika. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.