Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Nottingham (H) 13.05. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Lampard je krenuo dizati formu ekipe pred okršaj sa Cityem, sacuvao nas u Premier Ligi. Zadnji put smo igralu u januari, nerijeseno, ali tad je bio Potter na klupi, sad ocekujem rutinsku pobjedu s Lampardom.

0_Chelsea-Forest.jpg

Stamford Bridge, subota 16:00.

2023-chelseas-raheem-sterling-scores-785

Zabij ga opet care

Moja očekivanja su u posljednjih mjesec dana uvijek ista, a to je što više ovih mlađih igrača. Nadam se da neće Halla izraditi, nisu ga pustili na Svjetsko u20 jer nam treba. Ipak je ovo Chelsea i nemojte se iznenaditi ako vidite Azpilicuetu lijevo. Ni sami ne znamo kako smo došli do tog boda u prvom dijelu sezone, i ovako loše ekipe su nas u stanju nadigrati. Nedavno su Liverpoolu zabili 2 gola iz auta i stvorili još 2 dobre prilike tako. Toga se posebno trebamo paziti.

• Popularna objava

Usao sam na forum samo cestitati i stisnuti ruku svima koji i dalje pronalaze zivce, motiv, snagu i volju za gledanje nasih utakmica. Ja sam odavno izgubio navedeno, iako u meni gori.

Odigrao tekmu za svoj klub, popio pivo, pojeo rostilj a oni svi zajedno od vrha do dna nek' mami svojoj kvare raspolozenje i kidaju zivce. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.