Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: AFC Bournemouth (A) 06.05. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Tezak protivnik u nezgodno vrijeme. Idemo Bournemouthu na megdan. Oba kluba se bore za to 11. mjesto. Lampard lovi 6 uzastopni poraz.

0_Bournemouth-Chelsea.jpg

moderacija neka pocne raditi svoj posao i neka popravi ove matchday brojeve. ja ne znam napamet dokle se doslo, a vidim prethodne dvije teme imaju isto 33.

• diablo_bih mijenja naslov u Matchday 35: AFC Bournemouth (A) 06.05. @ 16:00
45 minutes ago, diablo_bih said:

Ima zaostalih meceva, ovo je matchday 35.

Vala je vrijeme za pobjedu, a haman pa nema lakseg protivnika nego b'mouth. Daj Mudryka, Maduekea i Felixa.

Nema za nas lakih protivnika. 

Ovdje nama trebaju 3 boda za opstanak. Postoji sasvim realna mogucnost da novim porazima ugrozimo i to.

Ovi su nas tukli i kad smo puno bolji bili. Nije nesto novo za ocekivati pod ovim trenerom.

Bournemouth je najlošija ekipa lige, ali i najborbenija. Malo podsjećaju na nekadašnji Stoke, svi golovi padaju slučajno. Danas sam pregledao sve njihove golove u sezoni, najčešće probije neko po strani, pošalje prizemnu povratnu loptu, jedan odbrambeni je promaši, drugi loše izbije, natrči njihov igrač i punom snagom je zapuca prema golu i probije golmana. Drugi tip gola je iz prekida glavom ili golman promaši loptu pa je neko smjesti u gol. Mi smo idealan tim za primanje takvih golova. Što više ovih igrača: Badiashile, Hall, Chukwuemeka, Madueke, Mudryk, D. Fofana veći je interes za gledanjem utakmice. Sa druge strane, džaba i taj Madueke ako će primati loptu na 20 metara od svog gola i morati driblati sve. Mislim da ćemo uzeti neki bod.

• Popularna objava

Konacno pobjeda. Pomalo nestvaran osjecaj.

Toliko utakmica mu je trebalo da stavi Badia, Mudryka i Maduekea u sastav.

Koliko vidim puno je puhalo pozadi, prolazili su cesto i stvarali sanse protivnici. Medjutim imali smo srece i golmana na visini zadatka.

Odlicno snalazenje i gol Badija. Drago mi je da je bas on zabio jer je toliko nepravde pretrpio.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.