Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Arsenal (A) 02.05. @ 21:00

Gledat ću utakmicu? 6 članova je glasalo

1. 1. Gledat ću utakmicu?

• Da
      50%
      3
    • Ne
      50%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ne radujem se svakoj sljedecoj utakmici ali ne mogu da ne gledam.

Nadam se nekom cudu, barem da gol postignemo bilo bi lijepo.

Kad bi ovakvi nikakvi izbili Arsenalu bod ili bodove, to bi bilo vrhunski. Sanse su ipak minimalne, a bit ce jos manje kad vidimo Lampardovu formaciju i izbor igraca.

Očekivanja: Kepa, Azpilicueta, Fofana, Badiashile, Chilwell, Enzo, Kante, Madueke, Felix, Mudryk, Fofana.

Realnost: Kepa, Azpilicueta, Chalobah, Silva, Fofana, Chilwell, Enzo, Kovačić, Kante, Gallagher, Aubameyang.

Ove sedmice gubimo od Arsenala. Očekujem da se ekipa po ko zna koji put ove sezone osramoti i da se navijači po ko zna koji put iznerviraju. Vratit ćemo Arsenal u život.

Ma kurčina jedna velika, 5 0 za Arsenal lagano. Kombinuju ljudi kako mi možemo samo sanjati, a i kad dođemo u priliku završnica nam je 0 bodova, stoga ovakav rezultat. Još nam je odbrana strašno loša.

7 hours ago, BT14 said:

Ma kurčina jedna velika, 5 0 za Arsenal lagano. Kombinuju ljudi kako mi možemo samo sanjati, a i kad dođemo u priliku završnica nam je 0 bodova, stoga ovakav rezultat. Još nam je odbrana strašno loša.

leonardo-dicaprio-rick-dalton.gif

Dovodjenje Lamparda na ovu poziciju je vjerovatno najgori potez u novijoj historiji. 

Ovo je nista drugo nego obicni diletantizam. Ne znam gdje prije poceti kad bih zelio navesti sve gluposti koje je uspio za tako kratak period napraviti.

Cim je preuzeo ekipu jedna od prvih izjava je bila da smatra Sterlinga najboljim krilom na svijetu. Mislim da je to bio pravi uvod u ono sto nas ceka. Al moram reci ni sam nisam ocekivao da ce toliko los biti.

Mora postojati neki nacin da se igraci i trener kazne za ovo. Nigdje na svijetu ni u jednom poslu nema da ne postoje posljedice. Znaci moraju na neki nacin odgovarati, platom, otkazom.

Just now, Corto Maltese said:

Zaista bi bilo sramno za profesionalni klub takvog renomea da ne ispokaznjava ove majmuncine

treba ispitati onog lika sto je doveden za komunikaciju i motivaciju igraca, Bog sami zna sta im govori i kakve savjete dijeli.

Kakva tragikomedija. Ne zna se u kojem segmentu smo gori. Branimo se sa 10 igrača i opet mogu da nam rade šta hoće. Kad imamo loptu svi stoje, ne možemo je dugo zadržati, niko ne zna šta treba da radi. Svi stoje i kriju se, samo Kante i Madueke nešto pokušavaju. Očekujem da Maduekea izvede, uvede Chalobu i pređemo na 5 nazad. Igrače sa brojevima 9 i 17 treba prodati na poluvremenu.

Rekoh vec, ne vidim razloga zasto ne dovesti Pocetina odmah ako su zavrsili sve.

Druga bi to prica bila. Svako bi se zelio dokazati novom treneru a i on bi imao uvid u razna smeca pa bi se mogao na vrijeme rijesiti. Svakako gore od ovog ne moze.

40 minutes ago, Wisey said:

Rekoh vec, ne vidim razloga zasto ne dovesti Pocetina odmah ako su zavrsili sve.

Druga bi to prica bila. Svako bi se zelio dokazati novom treneru a i on bi imao uvid u razna smeca pa bi se mogao na vrijeme rijesiti. Svakako gore od ovog ne moze.

Nemoj vise da se iznova dokazuju, molim te ko brata. Dokazivali su se Tuhelu pa Poteru pa Lampardu i dokazali da su, cast izuzecima apsolutne neznalice. 

Ako nista Pocetino je u Southamptonu i Tottenhamu uvijek insistirao na fizickoj spremi. U Parizu vec nije mogao imati autoritet jer su neki igraci bili veci od trenera. Tamo je trcalo 7 a ostala trojica su hodali i igrali samo s loptom.

Pod uslovom da se drzi svojih trenerskih principa i ne pocne i on taktizirati, nesto glumiti, ocekujem konacno da imamo fizicki spremnu i jaku ekipu, kao u najbolja vremena recimo Contea. 

Barem jedna pozitivna stvar u moru negative koju trenutno gledamo. Samo ga potpisite sto prije da zavrsimo to i krenemo planirati buducnost.

Divim vam se jer i dalje gledate ovu tugu, ali stvarno. Ja da imam vremena gledao bih ali ispratim na flashscore srećom.

Nemam volje da komentarisem bilo sta vise. To se vidi po broju mojih postova u zadnje vrijeme.

Trulo je u klubu od glave do repa. Nikad nisam mislio da cemo se naci u ovakvoj situaciji.

Ne dovodi Pochettina jos u ovu rupcagu, neka se izgura do kraja sezona s ovim promasajem od trenera i neka krene od nule onda. Valjda ce nas ostali rezultati pogledati jer mi sebi nista ne mozemo osigurati. 

Samo neka se zavrsi sezona i neka ide Lampard iz kluba i da mu ne prilazi nikad vise u budućnosti.

• diablo_bih mijenja naslov u Matchday 34: Arsenal (A) 02.05. @ 21:00

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.