Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Aston Villa (H) 01.04. @ 18:30

Istaknuti odgovori

Ne znam ni šta da napišem, u takvom smo stanju. Villa ima ekipu da bude u top 10, ali i mi imamo ekipu da budemo u top 3. Ako izgubimo padamo na 11. mjesto. Nadam se da ćemo povesti, jer samo tako možemo do pobjede i da se neće odmah zatvarati utakmica. Obično prvu poslije pauze dobro odigramo, nadam se nastavku tog niza.

Sve vrijeme napadamo, što je dobro. Ofanzivan sastav pa je to i očekivano, kao što je očekivano da odbrana bude šuplja. I Cucurella i James su prirodni bekovi i zato su uvijek daleko od Koulibalya. Kad nam trče kontru imaju previše prostora. Loftus i Cucurella kad prime loptu obično ne znaju šta će od nje, ja bih ih zamijenio i uveo Badiashilea i Maduekea. Poznavajući Pottera izmjene će biti Pulišić i Chalobah i to u 70-oj minuti. Mudryk opet na pogrešnoj poziciji, samo što se sad našao u dvije zicer situacije pa se čini da mu pozicija ima smisla. Da vidimo jesmo li u stanju preokrenuti.

Spoiler

Nismo

Ja ne znam ko se jos nada necemu. Najveci neprijatelj nam ne bi radio ovo sto nam radi ovaj tandem. Cirkus kolorado. Bili smo i ostali suvi prosek. Mucno je gledati ovu patnju.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.