Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Crystal Palace (H) 15.01. @ 15:00

Istaknuti odgovori

Ako izgubimo sa manje od 4 razlike prvi dio sezone ćemo završiti u gornjem dijelu tabele. Porazom od 5 razlike padamo na 12. mjesto.

Trebali smo staviti anketu da vidimo ko je favorit za povrijediti se na ovoj utakmici. Najveće šanse dajem Silvi, Chukwuemeki i Hallu.

Palace ove sezone niti smrdi niti miriše. Igra im nije ništa specijalno i teško je predvidjeti ishod njihovih utakmica. Vjerovatno bi bili još niže na tabeli da Leicester, West Ham i Wolves nisu u kanalu. U zadnje vrijeme smo imali dosta uspjeha protiv njih, a kako je ovo najgori Chelsea ikada, to ništa ne mora značiti.

Imamo previše odsutnih i nije lako izvesti sastav koji ima smisla. Ja bih krenuo sa 3-4-3 jer nemamo nijedno krilo na raspolaganju, a tanki smo i sa bekovima. Naprijed bih stavio Fofanu, iza njega Mounta i Havertza. Dva veznjaka Kovačić i Chukwuemeka, lijevo Hall, desno Azpilicueta jer nema ko drugi i 3 štopera Badiashile, Silva i Koulibaly.

Hvala Bogu napokon pobjeda.

Vidi se želja i napredak u odnosu na ranije. Šteta što i dalje nemamo igrače koji mogu nešto konkretno napraviti. Ali bitno je da je vraćeno barem malo morala u ekipu a i navijačima. Idemo se sada potući s Liverpoolom, sve je moguće jer smo i mi i oni u kanalu.

Ovo danas je bilo pristojno, nista vise od toga ali cilj je ispunjen. 

Hoce li se neko oporaviti do Liverpoola? 

Dobro odigrano, osim zadnjih 15ak minuta. I tada auba ne zna loptu udariti. Havertz zabio napokon, ali morao je hattrick imati. Kakvi promasaji nevjerovatni. Zadovoljan sam, jer i dalje nemamo vise od pola ekipe. Chalobah iznenadio sa dobro odigranim mecem. Zaha ga nije mogao proci nijednom. Bravo Potter!

2 minutes ago, Bari said:

Ovo danas je bilo pristojno, nista vise od toga ali cilj je ispunjen. 

Hoce li se neko oporaviti do Liverpoola? 

Tesko, vjerovatno do Fulhama cemo cekati neke od povrataka. Mudryk jedino da bude spreman za 30ak minuta.

3 boda se pisu i nista vise. I da je bio remi ne bi nezasluzeno. Tesko smo negpedljiv tim. Od igre sa 2 beka bez beka do igre sa 4 stopera. 

A havertz je retko nepismen igrac. Covek je na onakav centarsut dao gol temenom glave. Hit hitova. 

• Popularna objava

Lijepo je bilo vidjeti sve one legende i bivše igrače iz vremena kojih se toliko i ne sjećam, ali znam kakav značaj imaju. Sigurno je to motivisalo igrače da jako otvore utakmicu. Pobjeda nam je očajnički bila potrebna i zbog toga se neću žaliti na defanzivne izmjene i zadržavanje vremena protiv ovakvog protivnika. Pobjeda je zaslužena. Ne može se reći da nismo bili bolji, ne može se reći da se igrači nisu trudili. 

Pobedili smo. Al poserem ti se na pobedu kad smo zadnjih 20 minuta igrali 6-3-1. Mene je bilo sramota da gledam onakvu postavku. Jedno veliko nabijanje na kurac za Pottera zbog toga. 

I isto se poserem na svaki bod koji na ovakav nacin budemo osvojili.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.