Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Leão (Portugal, 1999)

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

WrqfRUZ.png

S obzirom da nas prati na TikTok-u (nas i Milan) situacija je krajnje ozbiljna.

Salu na stranu, dao bih pare, Pulisica, Ziyecha i Havertza za njega ako treba. Neka teme, mozda bude zakon privlacenja.

Takodje zamolio bih kolegu forumasa diablo_bih da ne govori kako je transfer vec rijesen taj nacin brigadira sve sanse za prelazak. Nema potrebe za malerisanjem.

Sto se tice ostalih informacija o igracu, mislim da nema potrebe previse pisati, ima vremena za to, ali eto, postavicu sliku cisto neka je.

rmYKSkc.png

Leao su moji mokri snovi, svi znaju koliko ga cijenim kao igraca. Malo je igraca u svijetu uopste sa ovakvim fizikalijama i tehnikom. Igrac koji pravi razliku, igrac koji donosi golove i bodove cak onda i kada sistem zakaze i kada je taktika pogresna. 

Leao je igrac koji bi bas instant pojacao.

Da bismo doveli njega ova ekipa mora nešto da pokaže u nastavku sezone. Ne možemo završiti 8. u ligi i nadati se da on izabere baš nas. Hazard je došao u prvaka Europe, Lukaku također, Havertz u jedini klub koji je tad imao pare. Za ostale igrače ovolike cijene ili renomea smo uglavnom visili u zadnjih 10 godina.

20 minutes ago, Adi said:

Da bismo doveli njega ova ekipa mora nešto da pokaže u nastavku sezone. Ne možemo završiti 8. u ligi i nadati se da on izabere baš nas. Hazard je došao u prvaka Europe, Lukaku također, Havertz u jedini klub koji je tad imao pare. Za ostale igrače ovolike cijene ili renomea smo uglavnom visili u zadnjih 10 godina.

Pa to vazi uglavnom za svakog igraca kojeg zelimo da kupimo. Nkunkua smo smotali na brzinu nekako, ali bez minimum top4 na kraju sezone izvisicemo za top pojacanja.

Mene vise brine sto ne obracamo paznje na druge pozicije u ekipi. Tipa rezervni desni bek, bar 2 vezna igraca minimum, ofanzivne iitd. A tek sto treba da se ratosiljamo skarta. Da se razumemo, ja sam i za Leaa i za Nkunkua, ali ostatak ekipe je kritican.

2 hours ago, Corto Maltese said:

Mene vise brine sto ne obracamo paznje na druge pozicije u ekipi. Tipa rezervni desni bek, bar 2 vezna igraca minimum, ofanzivne iitd.

Sterling ce igrati desnog beka, a sredinu lagano krpi Loftus Cheek, Zakaria ce dobiti sigurno jos 15 minuta do kraja sezona, Chubakapanenka je ulog za buducnost i on ce biti komandant, vraca se Kante, i Rice ce jednog dana sam doci u klub, sve je to super.

3 hours ago, Corto Maltese said:

Mene vise brine sto ne obracamo paznje na druge pozicije u ekipi. Tipa rezervni desni bek, bar 2 vezna igraca minimum, ofanzivne iitd. A tek sto treba da se ratosiljamo skarta. Da se razumemo, ja sam i za Leaa i za Nkunkua, ali ostatak ekipe je kritican.

Bukvalno smo povezani sa svim tim pozicijama. Rice je napokon dostupan na ljeto, desni bek se spominje hugo mallo i jos neki. Takodjer, ako ista kupujemo to su ove pozicije na sredini terena, tako ce opet biti, jer ce vjerovatno otici Kante i jos neko.

Ako produžimo ugovor pass-masteru i pustimo Kantea treba staviti ključ u bravu.

Ovu polusezonu vidim kao podljednju šansu da Pulišić i Havertz nešto pokažu kako bi ostali u klubu. Isto mislim i za Odoija na posudbi. Od Ziyecha svakako nema ništa i treba ga uključiti u ovaj transfer.

• Popularna objava
On 12/8/2022 at 12:20 AM, ker said:

Salu na stranu, dao bih pare, Pulisica, Ziyecha i Havertza za njega ako treba. Neka teme, mozda bude zakon privlacenja.

Kakav bi ovo bio potez, riješiš se škarta i opet dobiješ više, a i Milanu bi sigurno godila ova trampa.

• 1 godina kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.